Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Ha most előrendelném az S21-et, a számla mikor lenne kiállítva? Ugye nem most?
-
amstaffer86
kezdő
Sziasztok!
Ma néztem meg a Vodafone oldalán az 5G lefedettség térképet. E szerint Győrben is van már lefedettség néhol. Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy itt mennyivel gyorsabb mint a sima 4G?
Köszi! -
iceQ!
addikt
Sziasztok,Eddig pozitív tapasztalat volt a Vodánál szervízeltetés menetében, viszont most kicsit lassú. Elvitték a készüléket (üzelti ügyfél vagyunk) és semmi reakció, hogy mennyibe fog kerülni, mikorra lesz kész. Eleve árajánlatot sem kaptunk. Esetleg el van havazva a szervíz? (TMX a hivatalos Voda szervíz, ugye?)Most jött meg az email
-
ajapi
tag
Red free előfizetésem van, és az egy éves hűség 5 hónap múlva jár le. Átvinném a számot voda "ügyfélmegtartós" flottába.
Kérdéseim:
1.Csak hűség lejárata után vihetem át, vagy előtte is?
2.Ha hűség lejárata előtt vinném át, akkor mennyi kötbért kellene fizetnem?
3.Közvetlenül átvihetem-e, vagy előtte át kell-e vinnem a számot másik szolgáltatóhoz? Ha igen, akkor mennyi időre? -
DevKiller
senior tag
válasz
#08176384 #60789 üzenetére
Hasonló a probléma, ha nincs VoLTE akkor a hívásaim kisem mennek, mert azon a 0-1 csíkos 3G-n szeretnének elindulni, amin nem nagyon tudnak, vagy pedig sok szenvedés(másodpercek telnek el süketen) levált 2G-re és kimegy a hívásom.
Múltkor azzal akartam megoldani, hogy benyomtam a 4G/3G módot, gondolván, hogy akkor úgy is 4G-n marad, mert a szarabb térerejűre nem fog lemenni. Hát nem jöttek be a gondolataim
-
törölt tag
válasz
DevKiller #60788 üzenetére
Valamiért nagyon nem jó mostanában Vodafone 3G. Nálam útközben le tud váltani 3G-re a hívás iPhone-on, de 3G-én hívást indítani sokszor próbálni kell, mert egyszerűen nem kapcsol a központ. Céges telefonon nem volt VOLTE, most szóltam a kapcsolattartónknak, hogy kapcsoltassa be nekem, azóta mindkét iPhone (céges + saját) hasonlóan elfogadhatóan működik. VOLTE nélkül mostoha az élet a Vodafone-nal
. Az már csak hab volt a tortán, hogy nekem kellett külön szólni, hogy az 5G-s telefonra illene bekapcsolni a VOLTE, ugyanis 5G alatt sem vált le akkor a készülék.
-
DevKiller
senior tag
válasz
#72445440 #60779 üzenetére
Mikor eltűnik akkor jön is az SMS, hogy xy hívott, ideig VoLTE ikon sem jön vissza.
Ha pedig beszélgetés közbe tűnik el, próbálna leváltani, 3G re nem fog ugyebár mert nincs, szóval vagy szakadunk, vagy leesek 2Gre.Érdekes ez egy ideje nem volt, most megint csinálni kezdte. Muszáj leszek only 2Gbe telefonálni, de hát annál meg a DIGI VoWIFI ezerszer jobb. Azért szeretem a vodát mert jó a hangminőség, de 2Gn mosottrongy az egész. Írok nekik egy mailt, kérek kivizsgálást, egyúttal jelzem nekik azt is, hogy nincs térerőm. Többi majd kiderül. Köszi az infót, meglátom, hogy tesznek-e valami érdemlegeset az ügyben...
-
cocka
veterán
válasz
#72445440 #60783 üzenetére
Köszi kikapcsoltam. Ami vicc: engedi a nyilatkozatoknál kikapcsolni a sok szart, de van egy másik rész, ahol email címet lehet megadni és ott alatta van egy ilyen hozzájáruló moslék, ha az elől kiveszem a pipát, akkor nem enged a mentés gombra kattintani. Frankó!
Még jobb: ha törlöm a megadott emailt, akkor sem lehet leokzni.
-
4Grider
nagyúr
válasz
MadMancs #60785 üzenetére
Nálunk a flottában (Telenor) elég sok Samsung modellel problémás a dual VoLTE használat. A legjellemzőbb eset, hogy jó/kiváló térerő és VoLTE kijelzés mellett csak a nem fogadott hívásokról érkezik sms, a hívások tehát nem kerülnek végződtetésre.
A megoldás nálunk az volt, hogy a nem flottás (jellemzően Vodás, Telekomos) sim-et kértem, hogy tegyék át 3G only-ra. A Digisek esetén a flottás sim került 3G only-ra. Azóta maximum a 3G helyenkénti térerő problémáira panaszkodnak a tagok.
Huawei és Xiaomi készülékekkel is jelentkezett a probléma, de Samsungnál volt a legjellemzőbb. -
-
cocka
veterán
Tragikomikus lehet ennek a cégnek az adatbázis-kezelése. Gyakorlatilag naponta jönnek a JóDolgokos csesztető sms-ek, amik rohadtul nem érdekelnek.
Na erre varrjatok gombot:
Először lemondtam a 1270-re küldött sms kóddal. XJODOLGOK
Na mondom akkor ez ennyi volt. Megint jönnek a JD-s sms-ek. Érdekesség, hogy egy-egy ilyen marhaságra képesek 7 unicode-os sms-t elcseszni:Kedves Ügyfelünk!
Speciális ajánlatot kapni JóDolog. 5 napra 20 percet és 20 SMS-t adunk 159 Ft-ért, amelyet megrendeléskor vonunk le egyenlegedből. A perceket és SMS-eket belföldről magyar, az EU-ból magyar és EU-s normál díjas számra használhatod fel. Az ajánlat ma éjfélig érvényes. Megrendeléshez küldj egy tetszőleges tartalmú válaszüzenetet díjmentesen erre az SMS-re! A sikeres aktiválásról SMS-ben értesítünk. JóDolgok - Tőlünk neked. Üdvözlettel: VodafoneEzt azóta már vagy ötször megkaptam, mióta lemondtam.
Mondom jó, akkor még egyszer elküldöm az XJODOLGOK-at a 1270-re, hátha nem értették.
Válasz:
Tisztelt Ügyfelünk! Még nem regisztrált, így nem is tudjuk törölni a regisztrációját. Ha érdekli, hogy milyen JóDolgok várnak Önre, regisztráljon a My Vodafone alkalmazásban. (természetesen csak ott, nem ám a weben, holott a weben is lehet) Töltse le az appot: www.vodafone.hu/myvodafoneapp! Üdvözlettel: Vodkafon
Weben My Vodafone is azt mutatja a szolgáltatásoknál, hogy nincs megrendelve. Az SMS-ek továbbra is jönnek. Hogy lehet ezt a szart végre lemondani?!
-
Diák66
őstag
Igen nagy a mozgolódás mostanség vezetőváltások terén (Nem csak Vodafone házatáján). [link]
"Március 31-én távozik a Vodafone Magyarországtól Király István, aki 2014 óta töltötte be a Vodafone Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettesi pozícióját - tájékoztatta a Vodafone a Portfolio-t. A felsővezetői pozíciót az Apple-től tavaly év végén érkezett Dobó Mátyás tölti be, aki a tervszerű utódlás keretében február 1-től veszi át a feladatokat."
-
DevKiller
senior tag
Más is tapasztalja azt, hogy jön az SMS, hogy xy keresett, de bejövő hívás természetesen nem érkezett, VoLTE ikon eltünt?
Már komolyan arra tudok gondolni, hogy telefon/SIM probléma...
De csak ritkán fordul elő, és tényleg nem tudom mihez kötni a dolgot. Ráadásul ma a toronyhoz közel voltam, elméletileg térerő probléma nem lehetettUI: Tényleg sajnálom, hogy mindenféle katyvaszt behányok ide néha, de fingom sincs hogy mi állhat a háttérben. Az tény, és való, hogy dupla SIM-mel az A50 nehezen küszködik meg, akkor ha az egyik SIM szenved a térerővel, mobilnet akadozik. Összefüggne? Fateromnál rendben van a VoLTE Xiaomi alatt, anyumnak még LG-n nincs szerintem, bár igaz, hogy én a háznak abban a részében lakom, ahol a voda 1 csíkos. Ha kikapcsolom a VoLTE-t akkor meg a 3G-ről leváltás miatt szakad a dolog. Szóval???? Nem vágom, hogy mi van.
-
törölt tag
válasz
#72445440 #60772 üzenetére
Gondolod, hogy kamu térképeket raknának fel? Bár érdekes, hogy ahova a Telekom kirakja, hogy van 5G, ott működik is (iPhone is), ellenben a Vodafone-nal. Balatonon még ott is ad a Telekom 5G (működik is), ami nincs is rajta a lefedettségi térképen, pl. nálunk Balatonszabadi-fürdő, Aranypart folytatás. Nekem viszont a svájci roaming miatt nem jó a Telekom sajnos, de tényleg belehúztak. Tavaly ősszel megjött a közeli
toronyra az optikai bekötés, december óta 5G. Utoljára a Westeles időben voltak erősek fejlesztés terén.
-
törölt tag
Kijött nemrég az új ios 14.4 beta 2. Aki Vodafone-os és bétázik nézze meg légyszíves az infokban, hogy ugrott -e a Vodafone szolgáltató 45-ről? Köszi. 700Mhz 5G miatt lenne érdekes.
-
Diák66
őstag
Az új appban amúgy működik rendesen a számla befizetés? Jelenleg azt írja nekem, hogy befizetetlen számlám van. A számla még nem tölthető le, az e-számla oldalukon nem jelenik meg. Be akartam fizetni PC-n, nem ment, egyből bedobja, hogy sikertelen fizetés, még a bankkártya adatokat se kéri be. Mobilon látszólag elindul a folyamat, szerettem volna OTP Simple appal befizetni, de egy androidos logócska társaságában tájékoztat a telefonom, hogy hibás URL link. Sebaj, adjuk meg a bankkártya adatainkat.... megtörtént, kiírta a telefon, hogy sikeres befizetés. Na de.... Én még jóvá sem hagytam az obline bankban.
Miért nem? Mert 100 Ft-ot akart levonni és nem a valódi összeget és valami mobilink vagy miarossebb címen. De Vodafone app szerint sikeres volt a befizetés.
Amúgy az e-számla oldalon még nem készült el a számla, valószínűleg ezért nem sikerül befizetni. Csak akkor a Vodafone online rendszerei mégis minek értesítenek, hogy befizetetlen számlám van? Ezen nem ártana javítaniuk, mert régóta fennálló dolog. Azt hiszem maradok a jól bevált utalásnál, azzal mindig minden rendben volt. Más kérdés, hogy 5-10 nap, mire lekönyvelik. De olykor 3-4 havi díjat küldtem előre, aztán nem kellett vele egy darabig foglalkozni. (Nincs RED, meg horibilis összegű számla, a keretet ritkán léptem túl, így az összeg fix maradhatott általában és nem megterhelő ha 4 hónapnyi megy előre)
-
Somatom
veterán
válasz
#40993792 #60765 üzenetére
Na, bumm!
https://speedof.me/ -
-
Nikaré
őstag
Frissítettétek az appot?
Jól működik? -
törölt tag
válasz
MadMancs #60751 üzenetére
Valószínű egyszerűen a Vodafone nem adta le a Samsung felé a 700as 5G paraméterezését, így a telefon nem tud rá csatlakozni. Elviekben egy firmware frissítés orvoslhatná a kérdést, de nyilván a Vodafone-t kb nem érdekli. Nagyon kezdetleges ez a Vodafone 5G, nem igazán jó még ezzel a Huawei cuccal. Siófokon sokkal jobban működik a Telekom 5G (Ericsson alapon) és a sebesség is számottevően jobb. Vodafone rekord mérés az Aranyparton ilyen 22es ping és 180 megabit. Telekomnál 12es pinget mértem és 720 megabitet rekordnak.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest