- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
senior tag
válasz trec12 #41485 üzenetére
Szerintem biztosan. Én is beszereztem már csak ezért is. A családban és baráti körömben szinte mindenki trémobilos vagy blues, így egyértelmű, hogy a voda tuti nekem kuka lett. Voip után nyilván inkább ezt használom. Legalábbis addig amíg ingyen van. Utána esetleg elgondolkozom a domino s opción.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
HXY
addikt
válasz snooze #41494 üzenetére
De ez a Vodafone-os topic...
A Vodafone SMS-ben történő lekérdezése hónapokat késik a valóságos állapothoz képest.
Még akkor is, ha egy számot hozzájuk hordozunk.
(A saját számomat ellenőriztem, ami régen Telekom-os volt.)Talán ez a legmegbízhatóbb, up-to-date, hivatalos forrás:
NMHH honlapja: [link] -
Bozek
nagyúr
válasz Gömbike #41475 üzenetére
Akkor kezdjük szép sorban.
1. Ebben a hozzászólásodban nem írtad, hogy hol veszel telefont, csak belinkeltél egy oldalt, ahol 1 év bolti garancia van a készülékre. Bár tény, hogy körülírtad a MediaMarkt-ot, de ebből még nem mindenki tudja, hogy miről van szó.
2. Leírtad, hogy a 640 XL (a linkelt üzletben) 34 ezer Ft, míg a sima 640 a Vodánál 32 ezer. Ezt nagyon érdekesnek találtad. Na, elárulom neked, hogy a 640 a MediaMarkt-ban 50 ezer Ft, ami 18 ezerrel drágább, mint a Vodánál. Inkább ezt kellene nézned, nem szürkeimportos telefonok árait.
-
Faterkam
addikt
válasz St3ven #41488 üzenetére
Én akármit írtam be, érvénytelen MMI kód lett a válasz :/ Vodás és Telenoros kártyával is!
próbáltam minden formában:
*126*+3620xxxxxxx#
*126*0620xxxxxxx#
*126*20xxxxxx#"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
titán
Ezek a halozaton beluli ingyenes es kedvezmenyes opciok szerintem mind atveresek. Nem tudod mar manapsag, hogy kinek honnan szarmazik a szama.
[ Szerkesztve ]
-
-
trec12
addikt
-
jozsi968
tag
válasz joelke HU #41476 üzenetére
Igen, ez pontosan az. Még mielőtt a vodafone átvette volna a Tesco-tól, szolgaltatovaltas,s mivel tudtam hogy lezárt tarifa lesz, vagyis később már nem lehet rá átváltani, ezért a régi telefonszámom áthordoztam a tescomobilos kártyára, s azt vette át a vodafone.
Nyugi, okosan csinálom. Nem telefonálok 59 ft-os percdíjon! Sőt!
Duál simes telóban ez a kártyám van a 2.slotban , az egyesben pedig egy blue mobilos kártya, mely biztosítja a 90 ft-os netet a Voip-hoz /Stuntcalls/.
A Vodafone Dupláról csak a bónuszegyenleget beszélem le, a rendes egyenlegem pedig akár el lottózom vagy innen bármit: mobilvásárlás
A Voip ellenesek mindig a hívás minőséggel jönnek. Nekem ha szükségem van a jó minőségre, akkor gsm-en hívok a bónuszegyenlegből /ingyé'/.De egyébként nekem semmi bajom a voip minőséggel sem.
Na ezért nem kell nekem drága előfizetéses vagy flottás csomag. -
wagi
senior tag
Vodánál az adatkeret elfogyása után lekapcsolnak vagy csak lassítanak?
-
Gömbike
senior tag
Biztos rájötték a titok nyitjára: Az egy keresésből feldobott link.
Az enyém konkrétan ez:
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_microsoft-lumia-640-xl-lte-ss-fekete-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-1178931.html
bár a boltban egy tízessel olcsóbb volt.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
jozsi968
tag
Ha erre a feltöltési bónuszra gondolt, akkor az már jó rég óta nincs!
Még vodafon dupla van, viszont az már lezárt tarifa , tehát nem lehet rá váltani. Én ezt használom fő kártyámként.
" A Vodafone Dupla tarifacsomag esetében minden egyenlegfeltöltés után a feltöltés értékével azonos összeg kerül jóváírásra az Előfizető bónuszegyenlegén. A bónuszegyenleg egyenleg felhasználási időtartama az utolsó feltöltéstőlszámított 30 nap. Az egyenleg felhasználási időtartam minden feltöltéssel újra, a teljes összesített bónuszegyenlegre vonatkozóan 30 napra hosszabbodik (a bónusz halmozható). " -
titán
Ez a problema a bolti garral. Meg ha el is kuldi normalis szervizbe, akkor sincs ra semmi garancia, hogy a felhasznalo ebbol jol fog kijonni. Addig mondjuk nem szoktak ebbe belegondolni emberek, mig be nem cumiznak egy problemas dragabb telefont.
Hab a tortan: 30-an irtam egy itteni hirdetonek telefon ugyben, kivancsisagbol, sufni gsm amugy csupa jo ertekelessel. Elobb neztem a privatokat, tegnap este is be volt jelentkezve, el sem olvasta az uzenetet. Gondolhatod ha baj van az ilyenre mennyire szamithatsz.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz musicryder #41467 üzenetére
Gyártó függő...
LG esetében például ilyenekkel nem igen kell törődni... ott ha egy általatok említett sufni gsmből veszed és van áfás számlád akkor az LG szerviz nyugodt szívvel beveszi... Tavaly nekem pont így volt egy Flex 2-esem az EliteGSMtől... ( szerencsére nekem nem volt gond a telefonnal, de más fórumlakók ezt igazolták is... )Majd nezz at a fogyved topikba, ahol a sufnigsm-bol vett 27% afas kulfoldi telefont gyonyoruen javitgatta az LG szerviz, ki is allitott rola egy cserere jogosito igazolast, a sufnigsm pedig pingvinezik ra, hogy ot az LG szerviz nem kotelezheti cserere es "javitja", valamint a videozas hangjaba belepattogo wifire szerintuk az a megoldas, hogy a videozashoz nem kell a wiif, tehat annak idejere kapcsolja csak ki a tulaj azt, es lam, maris jo lesz a videofelvetel, nem lesz benne a pattogas.
A masodikra: szervizpont vagy atvevopont? Mert nem mindegy. No meg kb. majdnem minden a Telemaxba megy
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz musicryder #41467 üzenetére
Igy van. Mivel lumiarol volt szo, ott nagyon nem mindegy, hogy beadhatod gyari szervizbe, vagy az uzletnek elkuldod aztan a joskapista nekiall ganyolni, vagy tovabbkuldi a szervizbe, ezt nem tudod. Masik, ha az uzlet megszunik, buktad a gart, gyartoinal abszolut nem erdekes hol vetted.
Én valahogy nem érzem megbízhatóbbnak így már a gyártói garanciás telefonokat sem az egyszerűbb sufni gsmtől...
Lelked rajta, en meg biztosabbnak erzem.
[ Szerkesztve ]
-
musicryder
tag
Gyártó függő...
LG esetében például ilyenekkel nem igen kell törődni... ott ha egy általatok említett sufni gsmből veszed és van áfás számlád akkor az LG szerviz nyugodt szívvel beveszi... Tavaly nekem pont így volt egy Flex 2-esem az EliteGSMtől... ( szerencsére nekem nem volt gond a telefonnal, de más fórumlakók ezt igazolták is... )Edit: A másik ilyen dolog pedig a szervizpont... Nálunk Kaposváron például a Samsungnak és az LGnek is egy használt gsmes bolt a szervizpontja... Most akkor mennyire is megbízható például egy gyártói garancia? Én valahogy nem érzem megbízhatóbbnak így már a gyártói garanciás telefonokat sem az egyszerűbb sufni gsmtől... ( hozzáteszem a Vodafonenál vásárolt fentebb említett márkák készülékeit oda is kell leadni szervizbe, legalább is 2 éve mikor anyám telefonját kellett szereltetni engem oda küldtek... )
[ Szerkesztve ]
Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
titán
válasz Gömbike #41460 üzenetére
Ez igy oke, csak a sufni gsm arait a bolti garanciaval hasonlitottad a vodafone araval, ami gyartoi garos. Ezert irtam, hogy nincs osszehasonlitasi alap. A lumia 650 dual 38-ert van bolti garos , 50-tol felfele pedig gyari garos, 950 80 par ezertol bolti garos, 125-tol gyartoi garos, nagyon nem mindegy.
-
Chris.G
tag
Sziasztok!
A vodánál még van olyan akció, hogyha feltöltöd bizonyos összeggel a kártyát, jár hozzá feltöltési bónusz? -
-
MK VII
veterán
válasz HUNNIA1920 #41461 üzenetére
Szia. De simán tarthat másfél hétig, főleg, hogy most volt 4 napos hétvége. Szerintem ezen a héten megkapod.
Nekem is kb 10 nap alatt ért ki. -
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy még október 23.-án rendeltem online egy TUTI SIM kártyát, mondom kipróbálom. Na most azóta sem kaptam meg. Ez normális vagy rendeljem meg újra?
Lehet nem jól gondolom, de csak nem tart másfél hétig a kiszállítás."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Gömbike
senior tag
Ok. Akkor leírom. A MM-ban. Ott "szoktam rájuk venni" törés, lopás, rongálás, stb. elleni garanciát. De pl. a 650 függetlenül dual-ban ott is olcsóbb volt, mint a vodánál a listában, mikor megjelent.
Ott vettem a Prestigio 8500 duo-t is, arra 2 év háztól házig garanciát kaptam. Szükség is volt rá, mivel az usb aljzat "kimozgósodott", a háztól házig garancia tökéletesen működő képes történet.
[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
Ezért is írtam le, hogy én hol vásárolok telefont.
Ott 2 év gyártóit adnak. Továbbá, a két év gyártói garancia mellé az üzletben vásárolhatok hozzá plusz garanciát is.
Csupán az árszórásra akartam rávilágítani.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Maradt 34Mb és 2 nap a megújuló 1Gb netemből, amit még 2 hónapig féláron kapok. Mit tegyek? Ha lemondom, és újra megrendelem, akkor már gondolom nem lesz kedvezményes áron. Egyszeri adatopciót meg nem látok. Tutiban vagyok, váltsak át Net+ -ra, és töltsek fel 3000-el, majd vissza?
Ja, most olvasom fenntebb...
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Gömbike
senior tag
válasz matyi012345 #41313 üzenetére
Flottás vagyok, s gondolom így büntetik a flottás kedvezmények miatt az előfizetőket, hogy ha a szolgáltatónál veszek készüléket, akkor elbukom a 100 ingyenes hb. percet. Erre külön felhívta az ügyintéző a figyelmemet.
Nem igazán akarok váltani, de a plusz 2 gb. adattal kezd magas lenni az előfizetés ára.
Ami érdekes, hogy 640 XL LTE függetlenként már 34.000 Ft-tól kapható: http://globalplaza.eu/Microsoft-Lumia-640-XL-LTE-White-kartyafuggetlen-o
addig a vodánál a függő normál 640 LTE 32.000 Ft.
Bár én a telefonjaimat a plusz garanciát adó üzletben szoktam vásárolni.
Érdemes telefonvásárlás előtt körbenézni az ajánlatokat.
-
headhunter
addikt
Vodefone-nál ez mostani hiba vagy "tartós"?
-
ablack
senior tag
Üdv,
Aktiváltam egy SIM-et online, és kaptam is róla az üzenetet hogy sikeresen aktiváltam. Mikor várható hogy az online ügyfélszolgálatra be tudok lépni?
Most az írja hogy a jelszó vagy telefonszám hibás. Új jelszó kérésénél pedig hogy a telefonszám hibás.[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
Nem rég mentem át a Vodafone-hoz a tuti csomagba és néha jönnek egyenlegértesítő sms-ek, anélkül, hogy én kértem volna.
Ezek ingyen vannak?
Ha nem, akkor hol lehet lemondani? Az online felületet nem láttam rá opciót. -
St3ven
addikt
Még ha egyelőre csak opció is, elég csattanós válasz a Telekomtól a Tutira.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Nooeca
senior tag
-
matyi012345
őstag
Azért aki a Vodafone-on kívül vesz telefont, arra ne húzzuk már rá "en bloc" hogy sufnis meg hasonlók. Media Markt, vagy az Edigital miben lenne rosszabb? Csak két példa sok közül. Mindkét helyen kellett már gariztatnom és maximálisan korrektek voltak, minden papír rendben volt. Ennél több egy usernek nem kell. Élhessek a jogaimmal, a készülék és tartozékai legyenek ugyanazok. Ennél mélyebben engem nem érdekel, hogy honnan van és hasonlók.
[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
válasz Daffni2 #41436 üzenetére
hm...
van igazság a szavaidban...
ettől függetlenül én is a "szerencsések" táborát erősítem: mint iday - ahogy olvasom - ugyanaz az előéletünk. Mindenesetre szívesen szerencsét próbálnék ismét egy újabb szolgáltatós hTc várárlásávalKöszi a választ, bízzunk benne, hogy ezúttal mindenki örülni fog majd...
[ Szerkesztve ]
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
A Vodások közül kinek van ilyen telefonja? Huawei Y6 II Compact
Köszönöm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
TomPack
őstag
válasz karl_fischer #41432 üzenetére
Tarifahűséget sem kötök! Ellenkezik az elveimmel. Feltöltős vagyok.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon a vodafone tarifákban, családban csak anyukám vodás. Most, hogy bejött ez a Tuti, szerintem érdemes lenne átrakni őt arra. Jelenleg is feltöltős, de nem tudja milyen csomagban van (jó pár éve vette a SIM-et). Van rá opció, hogy megnézze milyen a jelenlegi csomag?
Valamint azt mondta, ha bizonyos összeget feltölt kap 500 mega netet, ez a Tutinál is így van?Köszi előre is
-
Juliuska
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki megmondani, hogy a sok rémhír ellenére a hTc 10-et talán mégis forgalmazni fogja a Voda...?
A szolgáltatónál találtam egy doksit, amiben a hTc 10-et, mint általuk forgalmazott készülékként említik. Ez akár reménykedésre is adhat okot.
(A Trénél természetesen már kapható...)Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
TomPack
őstag
válasz Nooeca #41419 üzenetére
Áhh, kész rablás!
Én éppen ezért a Panasonic G450-óta nem vettem szolgáltatónál előfizura telefont. Ha nem volt pénzem rá, akkor kihúztam a régivel, vagy vettem amilyet tudtam. Úgyis hamar megunom... Két év rengeteg idő egy telefonnal.
Egyáltalán miért kell a hűséget készülékhez kötni? Kössék egy kedvező tarifához.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
addikt
Valószínűleg a pre paid kártyák esetén,mivel azok "lefoglalt"számok ez a szöveg.
Már csak azt nem értem,és már régóta szerettem volna megkérdezni,mi a fene értelme van manapság ilyen úgynevezett "könnyű" számoknak? Nem kevés pénzért?
Ki a franc jegyez meg már telefonszámot,amikor úgyis a készülék memóriájából hív?
Cégek esetén még csak csak lenne értelme,de akkor sem igazán,hiszen a honlapon olvasható a telefonos elérhetőség.
Amelyiknek nincs honlapja,vagy ott nincs telefonos elérhetőség, mehet a sunyiba.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
bkca
tag
válasz Daffni2 #41421 üzenetére
Kösz. Azért kérdeztem, mert innen választottam volna egy telszámot, de amikor felhívtam, ezt hallottam: "A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható." Szóval akkor ezt (meg valszeg az összes többit is, bár nem csekkoltam mindet) már biztosan aktiválták, ugye? Magyarán, a csaj, aki árulja őket, nem ír igazat: "regisztrálatlanok, nincsenek senki nevén."
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szerintem azt,"hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható"
Nooeca
Nem részletvásárlás történt.
A készülék havidíj,nem törlesztő részlet.
Az adás-vételi szerződésben szerepel egy ilyen szöveg:
Az Eszköz adatai:
a. Megnevezés: Apple iPhone 6 16GB Készülék - Ezüst
Egyedi azonosító (IMEI) szám: ***********
b. Vételár (listaár) (Ft): 230 990,00 Ft
c. Kedvezmény (Ft): 142 000,00 Ft
d. Kedvezményes vételár (Ft): 88 990,00 Ft1.Tehát a készülékre vonatkozóan a kapott kedvezmény összegét kell visszafizetni.
2.Az előfizetés belépési díjkedvezménye 10 000 Ft
3.A határozatlan idejű szerződés havidíja és a határozott idejű havidíj közötti különbözet.
Az havidíjakra vonatkozóan nem lehet több 1 év előtt 25 000 Ft-nál
1 év után 37500 Ft-nál.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
bkca
tag
Üdv!
Milyen sablonszöveget kellene hallanom, ha egy olyan 70/-es telszámot hívok fel, amelyhez tartozó SIM a Vodafone vmelyik üzletében vagy vmelyik hivatalos értékesítő partnerénél várja (bontatlan SIM csomagban), hogy megvegyék? -
Nooeca
senior tag
Én úgy tudom, hogy a készülékkedvezmények összege a listaárhoz képest + a hiányzó törlesztőrészletek összessége.
Pl. ha van egy 100.000-es telefon amit megkapsz 50.000-ért, 50.000-t pedig 10x5000-ben törleszted és mondjuk már csak 1 törlesztő van hátra, akkor 50.000+5000.
Azaz a kedvezmény a készülékből + az elmaradt törlesztőrészlet.
Ha mondjuk 10 hónap van hátra, akkor 10 hónap törlesztőrészlet, illetve nézd meg mennyi lenne a készülék előfizetés nélkül, te mennyiért kaptad ennek különbsége még hozzájön.
[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
vodaphone.hu??
vodafone.hu!!Ezt a linket hol találtad? Érdekes. Amúgy a készülékkedvezményt biztosan ki kell fizetned, illetve a havidíj kedvezményeket is. Egy kötbér kifizetés mindig bonyolult és egyedi dolog, nehéz megmondani mennyi lesz. Egy biztos, nem lehet több, mintha kifizetnéd végig a havidíjat. (vagy igen???)
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
Sziasztok!
Adott egy Red előfizetés.
Szeretnénk lemondani az előfizetést, mert nincs kihasználva.
Kérdés mennyi a kötbér ilyen esetben?
Telefon lett kihozva: Alcatel One Touch Idol 3
Ebből 11 hónap részlet van még 3 ezer a telefon törlesztője.
Józan ész azt diktálná a telefonból még 33 000 forintot kellene kifizetni.Köszönöm a válaszokat előre is.
szerk:
Idő közben ezt találtam:
http://www.vodaphone.hu/akcioreszletezo/shop/Husegidok_kotberek.pdfLényegében mindent behajtanak amit kedvezményes áron adtak,
és az előfizetés után is kell fizetni 37.500 forintot.Jól értem?
[ Szerkesztve ]
-
j.la
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a mobinet beállításokkal kapcsolatban. Amikor anno megvettem a telefon előfizetésemet, akkor kértem az eladót, hogy tiltsa le a csomagban levő mobilnet keretem. Leírta nekem az sms kódot, hogy mivel tudom letiltani,( ezt elküldtem és letiltotta). Viszont most szeretném használni és nem emlékszem az újra engedélyező kódra.
Meg tudjátok nekem mondani hogy mi lehet ez a kód?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv. j.la
-
Vangelis
félisten
Itt is lehet lesz még olcsósítás?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Sayuar
senior tag
válasz togvau #41409 üzenetére
felhívod a 1270-et, elmondod, hogy a Tuti ászf-ében olvasatad, hogy első hónap ingyen van az 500 MB net...meg is akartad rendelni webes felületen, de ott azt írta ki a rendszer a rendelés véglegesítésekor, hogy levonódik az egyenlegből az 1200 Ft. Legyen szíves bekepcsolni ingyen. Ennyi....
-
eami
veterán
válasz szabogabor10 #41405 üzenetére
végülis egész európában elsők között vezettek be ilyesmi és elsőként tesztelték élesben majdnem 2 évig. szóval bizonyára ez a probléma
-
Sayuar
senior tag
válasz togvau #41406 üzenetére
Valaki korábban itt a fórumon írta, hogy ha applikációból vagy webes felületen rendeled meg az 500 MB-ot, akkor levonódik az egyenlegből.
Erre írtam én, hogy amennyiben 1270-en élő emberrrel kapcsoltatod be, úgy ingyenes.Milyen döntésre gondolsz? Hogy felhívod a 1270-et, vagy nem
-
veterán
-
Varszegig
veterán
jó, nem fapad, hanem körülményes. Parancsolj:
A kártyaigénylés feltételei
A MasterCard Mobil PayPass kártyát lakossági forint számlához kérheti, amennyiben betöltötte 18. életévét. (Junior ügyfelek a kártyát bankfiókban igényelhetik.)
A mobil bankkártya kizárólag meglévő vagy megigényelt bankkártya mellé kérhető.
A kártya jelenleg az OTP Bank azon ügyfelei számára elérhető, akik a Magyar Telekom* vagy a Vodafone** előfizetői, és a megadott feltételeknek megfelelnek.Tehát máris kiköti pl, hogy nem lehetek telenoros. Akkor mégis szolgáltatóhoz van kötve? Igen.
Kell hozzá másik kártya? Igen. Azaz 2x kártyadíj. (Ez az otp-nél épp 4000 Ft a másik kártya díján felül.)Ehhez képest Gránit: nem másik kártya, hanem a meglévőt digitalizálom, és nincs kikötés a szolgáltatóra.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Varszegig #41402 üzenetére
a fapad valami komolyabb dolognak a leegyszerűsített megoldása. ebben az esetben a komoly dolog a bank és a pénzed védelme, amiben erősebb az OTP-s megoldás, hiszen több fronton is védve van a bank is meg az ügyfél is. a kártya meg nincs szolgáltatóhoz kötve, OTPnél igényled nem a Vodánál... olvass utána mielőtt megmondod a frankót
-
Varszegig
veterán
Nem érted: az a fapad, hogy összeköti a szolgáltatóval+nem akármilyen kártya digitalizálható. Eleve pl. vodánál csak előfizetéseseknek lehet ilyen otp kártyája. Miért? Mi köze hozzá? Még ahhoz sincs köze, ki a szoláltatóm. Ha holnap más szolgáltatóhoz megyek, akkor lehet megint cseszekedni az otpvel? Ráadásul jelenleg nem is kérhető az otp-nél ilyen kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest