Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Tegnap sikerült megtörtént a visszaváltás feltöltőkártyára. Azt mondták ,hogy kb 48 óra. Ha 1270 rácsörgök az gyorsíthat ezen a folyamatot?
-
Esqs
tag
Sziasztok,
van itt vki, aki a Vodafone-nál (itt, Mo.-on) dolgozik? Privátban is jelentkezhet.
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Igyekeztem visszaolvasni, váltanék is Tuti-ra, meglévőként.
Egy valamiről nem találtam infot, hogy ehhez is jár a hétvégi ingyen 100 perc (Jutalom Percek) szolgáltatás feltöltés után?
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Azt hogy melyik meglévő előfizetésemmel vagyok jogosult készüléket vásárolni, honnan tudhatom meg?
-
Bozek
nagyúr
Közben megoldódott a probléma, nem a Vodafone IP-változtatása volt a push üzenetek elakadásának oka. Az Adguard béta blokkolta a GCM-et, azért nem jöttek meg. Azóta javították.
-
Bozek
nagyúr
Hmm, lehet, hogy olvassák a fórumot a Vodánál, mert közben megjavult a napok óta kínlódó Push. Egyszer jött egy értesítés e-mailről, megnéztem hát gyorsan a SofaScore-t és az is értesített, amikor a kiválasztott meccsnek vége volt.
-
Bozek
nagyúr
Ez egy érdekes kérdés. Nálam telefonon bejelentkezik, viszont szerintem probléma van vele, mert nem kapok Push értesítéseket. Tegnap csak este jött meg egyben az egész, amikor otthon a WiFi-re csatlakoztam...
Például a SofaScore is még jól működött a hét végén, aztán a BL-ben már nem jött meg egyik eredmény se kedden és szerdán...
-
I8629
csendes tag
Üdv!
Két napja a voda a korábbi 94.44.x.y-os IP-k helyett 5.63.x.y-os és 5.206.x.y-os IP-ket oszt. Azóta a gmail minden egyes bejelentkezéskor kéri a másodlagos e-mail címem megerősítését, és ez rohadt idegesítő.
Semmi nem változott, böngésző, gép, minden ugyanaz, csak az IP más. A szintén a vodával netezőktől kérdezném, hogy nálatok is ez a helyzet, és ez így rendben van? Vagy a gmail újított valamit? Mit lehet tenni, hogy a gmail engedjen be simán ha beírom a jelszavamat, ahogy a 94.44.x.y-os korszakban is, tehát ne kérjen még plusz két kattintást és egy e-mail címet?
Köszi. -
Bozek
nagyúr
Ma voltam benn a Vodafone-nál lemondani a mobilnet előfizetésem. Minden flottul ment, nem próbáltak rám erőltetni semmit. A szokásos procedúra persze megvolt, felhívták az ügyfélmegtartót, de vele is normálisan lehetett beszélni. Valahogy így kellene ennek működnie mindenhol.
-
Top cat
addikt
Sziasztok!
Valaki csinált már feltöltőkártyára adategyeztetést?
Anyám volt bent ma az egyik üzletben és megcsinálta. De azt mondta, hogy nem kapott róla semmi igazolást.
Ez elég fura. -
Segítsetek már légyszi.
Olvastam valamit a Net+ tarifa feltételei között, miszerint valami olyasmi a szabály, hogy nem lehet a végtelenségig töltögetni és kapni az 500 megás bónuszt, hanem az egyenlegnek egy bizonyos összeg (talán 6000 Ft?) alá kell csökkennie. Lehet, hogy keverem valamivel, de úgy szűrtem le akkor, hogy olyan megoldás nem lehetséges, hogy töltök rá 3000-et, használom a netet (de igazából nem telefonálok), majd következő hónapban amikor letelt az 500 mega, akkor megint töltök rá, és akkor így pl egy év alatt lesz rajta 36000 Ft egyenleg, mert nem telefonálom le, csak netezek. Valami olyasmit olvastam, hogy x összeg, talán 6000 Ft felett már nem jár az 500 megás bónusz, vagy rosszul emlékszek? -
andrás47
senior tag
Üdv !
A Vodás Huawei készülékek függetlenül kerülnek forgalomba vagy nem ?
Gondolok itt Huawei Y5 II, P8 Lite stb?
Köszönöm. -
zozyk
addikt
Telefonszám és sz.igazolvány ellenében kaptam új kártyát. Az üfb. kódot nem is kérdezte.
-
asdf_
veterán
válasz
Zack1899
üzenetére
Egy ismeretlen ember mihez kezd a kódoddal? Az csak a voda rendszerében tud bármit csinálni. Máshova nem is kell...
Mondjuk bemegy a bemutatoerembe, es a telefonszam meg az ugyfeljelszo ismereteben ker egy elveszett sim potlast, kifizeti erte a 7 ropit, majd csinal neked egy 100 ropis telefonszamlat.
-
sepyi
aktív tag
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Két nappal a szerződés lejárta előtt hívtak a vodától. A szokásos duma, h. fontos vagyok stb. Elmondtam én is a szokásost h. mióta vagyok vodás meg h. nem vagyok megbecsülve stb. Nem tudtunk megegyezni Ő csak a nyilvános tarifákat ajánlhatja. Két nap múlva voda márkaüzletbe be, kértem a szerződés megszüntetését. A srác telefont fel, valkit hívott, átdta nekem. Mi a baj? Mondom az előzőeket. Mit szeretnék kérdezi az ember. Dijcsomag vissza és több netet. Hagytam magam megvesztegetni. Két giga elég jó árnak tünt a lojalitásomért.
-
Zack1899
tag
Szia. Egy ismeretlen ember mihez kezd a kódoddal? Az csak a voda rendszerében tud bármit csinálni. Máshova nem is kell...
A másik oldal: Felhív a Voda és nem te hanem egy kollégád vagy bárki(nem te) felveszi, ha nem azonosítja be az ügyfelet, hogy valóban vele beszél akkor megbassza őket az állam, plusz a te nevedben eljárhat akkor bármi aki azt mondja a vonalban te vagy és hobb egyből szopatásból áttetet téged egy 20 ezres csomagba vagy bármi.
Tehát ha ilyen van mond meg, hogy hívjon téged vissza a 1270es számról, mert bármelyik vodafone osztály tud arról hívni téged.
Plusz ha neten rákeresel a telefonszámra akkor megtalálod, hogy vodafone dedikált.
Én is így jártam, elcsevegtem az emberkével és megoldottunk mindent.
-
khorvat
senior tag
-
asdf_
veterán
Igen, csak egy számhordozásnál az ügyfél lelépési szándékáról nem, hanem már csak annak tényéről értesülnek. Aki számot hordoz, az nem mond fel szerződést, a hordozással megszűnik az magától.
-
gabor9991
addikt
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Itt korábban csak nekem el lett magyarázva, hogy is van ez, amikor téged hívnak, és nem te hívod őket

-
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Erdemben az ugyfelmegtarto tud veled foglalkozni, ok pedig akkor jonnek a sorban, ha menni akar az ugyfel.
-
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Majd ha az lesz a szandekod, hogy felmondod a szerzodest, kapsz egyedi ajanlatot. Amig huseged van foleg le se szarnak.
-
snooze
veterán
válasz
BananaJoe66
üzenetére
A mostani telefonnal tuti nem,csak ha nem függetlenitteted ki a szolgáltatónál,vagy ha veszel egy gyárilag függetlent..
-
BananaJoe66
csendes tag
Üdv! Lenne egy olyan problémám, hogy rendelkezem egy vodás iphonnal de előreláthatólag a nyár folyamán 3 hónapot fogok amerikában tartózkodni. Szeretnék venni egy amerikai szolgáltatós kártyát netezésre és telefonálásra. Van valamilyen mód arra, hogy használni tudjam az ott vásárolt kártyát?
-
eami
veterán
válasz
nagylaci6417
üzenetére
nálunk meg mindig arra a számra akarnak még ráhúzni valamit amin épp amúgy is hűség van még. ami határozatlan idejű ott sosem próbálkoznak be. Mindezt persze véletlenül sem a 1270-es számmal, hanem valami random generált 70-essel és rögtön azzal indít, hogy adjam meg az ügyfélbiztonsági kódomat. Ott szoktam tőlük elbúcsúzni. mivel biztos, hogy nem adom meg random számról hívó tök ismeretleneknek.
-
havri1
félisten
válasz
nagylaci6417
üzenetére
És mondtad, hogy felmondanád a szerződést?
-
havri1
félisten
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Engem másnap hívtak vissza, amikor közöltem, nem hosszabbítanék, felmondanék.
-
nagylaci6417
aktív tag
Engem most hívtak a vodától,hogy hosszabítsam meg a szerződésem.mondtam hogy kaptam másik szolgáltatótól ajánlatott.a csaj semmit kedvezményt nem ajánlott fel.a végén azt monda ha megondolom magam hívjam fel..12 éve vagyok előfizető a vodafon szerint kiemelt ügyfél.havi átlag 10e számlával.soha nem volt számlatartozásom időben fizettem mindet.
-
kacsyx
aktív tag
Értem, akkor mindenki boldog, hogy fizetsz 500 Mb mobilinternetért, amit aztán megtoldhatsz 500 Ft-ért 150 Mb-al, aztán vége. Dúúúúrván jó ajánlat! Közben a londoniak élő adásban be tudják mutatni a Towert, meg úgy kb. az egész várost, mert nem az internetük korlátaival kell foglalkozniuk, hanem hogy lemerül-e időközben a telefonjuk. Ja, végül is szerény nép a magyar, jó nekünk a semmi is.
-
Merlini
tag
válasz
havri1
üzenetére
1500Ft amiből 1000Ft lebeszélhető 18Ft/perc másodperc alapon nem nagy extra, ennyiből feltöltősben 90-100 perc kihozható.
Telekom Dominó MOST opcióval hálózaton belül 9Ft, hálózaton kívül 19Ft perc/SMS.Internetre 4GB Maraton csomag 4eFt-ért, egyenleg felhasználási idő végéig bármikor felhasználható.
Pl. ha átlag 800MB/hó internetezek valaki, akkor 5 hónapig elvan vele.
+ 5eFt feltöltésenként 200MB mobilinternetet és 50 perc hálózaton belüli beszélgetést adnak 14 napra. -
kacsyx
aktív tag
Pár napja eszembe jutott, hogy mi magyarok nagyon szeretünk tüntetni, csak valahogy sosem sikerül értelmes célokért összefognunk, ami mentes a politikától, mindenkinek a hasznára válik és valóban valami hátrány, vagy sérelem a kiváltó oka, stb., stb. Szóval!
Szervezni kellene egy tüntetést a mobilszolgáltatók hazai lehúzó üzletpolitikájával szemben! Amiért nálunk örülni kell, ha 50 Mb internettel megszánnak sok-sok ezer Forintért, Angliában, Franciaországban, vagy a legtöbb Uniós országban pedig telefonról torrenteznek az emberek ugyanezért az összegért. Amiért itthon a szolgáltató gyakorlatilag bármit egyoldalúan módosíthat a szerződési feltételeken, akár hátrányos a fogyasztóra nézve, akár nem. Amiért itthon a hűségidő után súlyos pénzeket kérnek el a hálózatfüggetlenítésért, külföldön (ismét pl. Anglia) ingyen elvégzik a szerződés lejártakor. Amiért itthon úgy tartják meg az ügyfeleket, hogy jó esetben kapnak pár ingyen percet a szerződéshosszabbításkor, külföldön egy választott telefont. Amiért itthon órákat kell várni az ügyfélszolgálat hívásfogadására (ügyfélrangsorolási renszer, problémás ügyfelek hátrasorolása hátha feladják...), addig külföldön visszahívják az ügyfelet miután nyílik szabad kapacitás. És még lehetne sorolni a hátrányos megkülönböztetéseket az EU országain belül.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Felajanlott nekem a Voda egy eleg jo ugyfelmegtarto ajanlatott. Havi 1500ft. Ebbol 1000ft lebeszelheto, masodperc alapu, 18ft/perc stb... Tud errol valaki valamit? Vagy hasznal ilyen csomagot itt valaki?
-
havri1
félisten
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Vodafone honlapja, mobil tarifák.
-
havri1
félisten
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Bármelyik EU-t, pl Go.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hali!
milyen tarifát kellene választanom, hogyhakint dolgozok 4 napot ausztriába és ne szedje a mobilnetért kurvára a lóvét?! -
sirkan13
aktív tag
Mi lesz vajon az eu-s tarifákkal?Go+eu,red+eu?Ha minden igaz junius v.júliustól megszünik a roaming.Ezek a csomagok meg azért lettek kitalálva(+1000ft)hogy saját tarifám szerint használhassam az előfizetésem,az euban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
mukibuci
üzenetére
Persze, bár annyira nem régi. Még a sima Go+ tarifám van, nem az EU-s. Egyébként valami beltartalomban történt bővülésről beszélt, az volt fura. Inkább mondta volna azt, hogy szeretné, ha átmennék az EU-s tarifába. De majd holnap meghallgatom, csak gondoltam rákérdezek.
Ja, meg a Mobilnet-es csomagom is lezárt már, de azt amúgy is lemondom, mert nincs rá szükségem, csak meg kellett várnom a 2 év leteltét.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)