Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Akkor meg foleg nem fognak elengedni egykonnyen.
-
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Masik lehetoseg, hogy bedobod a bloffot, felmondod a szerzodest a vodanal. Ezt csak ugy teheted meg, hogy beszelsz ugyfelmegtartoval. Ok viszont barmit felajanlhatnak gyakorlatilag, attol fugg mennyi ideje vagy ott es mennyit telefonalsz, olyan csomagot fognak ajanlani. Valoszinu sokkal jobb lesz mint a sima lakossagi tarifak.
Szivesen!
-
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Amig nem kaptam ezt a flottas ajanlatot, sima go elofizum volt huseg nelkul havi 4 ezerert. A go+ pedig havi 7 ezer. ASZF 21. oldalon van egyebkent. De szerintem ne foglalkozz vele, menj masik ugyintozohoz mert ez alkalmatlan a feladatara.
-
MK VII
veterán
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Azért, mert központilag fel vannak kérve, hogy minél jobban kúrják át a "fejünket", csak ezt nem ismerik el..
100-ból 95 ember naivan elhiszi amit mondanak neki és így még két évre magukhoz láncolhatják az előfizetőiket..
Velem is fordult már elő egy garanciális javíttatásnál, hogy az 1 hónapos telefonomat bevittem a szolgáltatómhoz, és ott közölték velem, hót nyugodtan és komolyan, hogy nem az ő dolguk a garanciális ügyintézés. Megadtak készségesen két számot, hogy ott intézzem és én postázgassam a szervizbe.
Már akkor is hülyén néztem az ügyintézőre és mondtam neki, hogy ez nem így működik. Itt vettem a telefont, kötelesek elintézni a garanciláis dolgomat azzal kapcsolatban. Aztán mondta, hogy intézzem én, mert az én dolgom.. Faképnél hagytam és eljöttem.. -
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Szia!
Ha lejart a huseged azt csinalsz amit akarsz. Huseg nelkul is tudsz tarifat valtani, a go+ csomagoknal 1000ft-tal magasabb a havidij, ha nem irsz ala huseget.
Az a no baromsagokat beszel, menjel masikhoz.
-
nagylaci6417
aktív tag
sziasztok 1 kérdés
rövid időn belül lejár a 2 év hűségem a vodánál.a tarifám go+B. ez nekem így egy 10000 ft havonta.
gondoltam váltok go+eu-ra de nem akarok aláirni 2 évre ez kb 7000 ft lenne.de ezt nem engedik, azt mondta a nő ha nem irok alá akkor marad az eredeti.
ez lehetséges?????? -
adatfalo
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
IX. kerület, mindig elmegy a hálózat, ha hívást indítok visszajön, ha leteszem 3 csíkról először 1-re esik vissza, majd teljesen elmegy megint. Remélem akkor nem egyedi eset.
-
szőröscica
addikt
III. keruletben mas is tapasztal halozati gondokat vagy csak az en telefonom szorakozik?
-
törölt tag
válasz
bohoc71
üzenetére
Tablet, tv, telefon, pc wifi vagy adatkapcsolat, applikáció, honlap nekem akkor is a 7 nap ingyen beszélgetést ajánlja fel.

Más, megjöttek az első heti adventi ajánlatok.( lehet benevezek egy Microsoft 650-re, nekem tetszik az amoled kijelző bár lehet a jövő héten meg a samu j5 2016 lesz akcióban) -
TomPack
őstag
A telenor kártyám már nem használom, hűséges vodafonos vagyok, évtizedek óta. Rengeteget töltök, csak két év esküt nem fogadtam. Talán ez a baj?
Az előfizetésesek többségének jár a net a tarifacsomagjukban.
Engem csak az bánt, hogy a voda egy üres dobozt rakott be a fa alá! A neten is, és az applikációban is azt írja, hogy kattints az ajándékodért. Odakattintok, és egy nagy lóf*szt kaptam tejszínhabbal!

-
gatto_
senior tag
Nekem most adtak a 15 év hűségemért 5 giga ingyen netet 30 napra. Igazán kihúzhatták volna kicsit több időre, de azért így is jó.

-
Bozek
nagyúr
válasz
viktorhu
üzenetére
Ha ez így van, akkor nyertem díjmentes beszélgetést a Go+ mellé. Azzal aztán sokat érek... Nem nagyon hívok más hálózatot, a 150 percbe mindig beleférek.
A mobil alkalmazásban csak a gomb volt, arra nem akartam rányomni. De egyébként az ajánlatnál se volt ott, hogy mit is aktiválok, azért ha webes felületen csak a hívást lehet, akkor fel kellett volna tüntetni.
-
TomPack
őstag
Engem megtévesztett ez a vodafone reklám!
Nekem nem ajánl fel se beszélgetést, se internetet!
Kárpótlást követelek!
-
viktorhu
veterán
-
törölt tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ez így nem felel meg a valóságnak, ott csak azt írják hogyan lehet aktiválni a kedvezményt.Nekem is mind a két módon csak az ingyenes telefonálást ajánlja fel, viszont a honlapon vagy egy olyan gomb, hogy Most nem kérem. Nem merem megnyomni ne hogy ezt is elvegyék. Fogalmam sincs ha ezt elutasítom akkor felajánlják-e az adatforgalmi kedvezményt vagy nem.
-
viktorhu
veterán
Nekem sem írta ki, hogy mi a meglepetésem. De az oldalukon azt írják, hogy a mobilapplikációból a netet, a webes felületről a hívást lehet aktiválni.
-
Rhino666
addikt
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Olvastam a cikket, de itt van a kezemben is. Akárhogy nézem, csak egy SIM megy bele.

-
Cry0
őstag
most akkor ez a meglepetést minden előfizető tudja majd aktiválni ? és ha jól vettem ki akkor 2017. január 31-ig lehet érvényesíteni?
-
törölt tag
Díjazzuk hűséged! Aktiváld személyre szabott ünnepi meglepetésed és beszélgess korlátlanul 7 napig minden normál díjas hívószámmal belföldön, extra költségek nélkül! Majd később aktiválom 😀
Mondjuk sms-t nem kaptam csak látom az applikációban -
DS39
nagyúr
válasz
morneo.it
üzenetére
a pontosítás kedvéért mindkét ügyfélkör előfizetői szerződést ír alá, így az előfizetés kifejezés helyes. és ezen belül van havidíjas előfizetés és feltöltőkártyás előfizetés a szolgáltatóknál.
pl. a nemrég rendelt Tuti esetében is úgy szerepel a levélben hogy feltöltőkártyás előfizetői szerződés...
szóval az előfizetéses ügyfél != havidíjas (csak a köznapi használatban, de az nem pontos)
-
válasz
4Grider
üzenetére
Most prepaid vagy előfizetés? A kettő nem ugyanaz. A pre az előre, magyarul, azaz előre fizetsz. Az előfizetéses konstrukció esetén meg ugye utólag...

A (feltöltő)kártyás telefonokat nevezik pre-paid, azaz előre megfizetett telefonnak (szemben a post-paid, vagyis havi díjasokkal).
-
Ünnepi meglepetés a Vodafone-tól (webes aktiválást követően): A velünk eltöltött éveket megköszönve dìjmentes internetet aktivàltunk 7 napra mely a következo 7 nap éjfélig hasznàlhatò fel belföldön. Üdvözlettel Vodafone
-
Diák66
őstag
válasz
üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, hogy mi lesz jövőre.
Merthogy a jövő év eleji ÁSZF már kint van a honlapjukon és tartalmaz olyan részleteket is, hogy "szerkesztési célra fenntartva". Erre a helyre nagy valószínűséggel egy új szolgáltatás, vagy tarifacsomag fog kerülni. (amit nem kötelező előre bejelenteni) -
törölt tag
Kíváncsi leszek a leárazott adventi készülékekre. Minden héten négy készülék lesz leárazva abból az egyik " jelenleg drága" lesz jó áron.
-
MK VII
veterán
válasz
wanted5
üzenetére
Ráadásul ugye úniós előírás lesz, hogy függetlenül kell a szolgáltatóknak is a telefonokat árulni.. Nem köthetik magukhoz a készüléket jogtalanul. Ha kifizetsz egy készüléket joggal várhatod el, hogy ne korlátozzanak a használatában.
Szóval idő kérdése és minden készülék független lesz.. UPC már ezt csinálja.. És jól is csinálja. -
PistiSan
addikt
válasz
Rhino666
üzenetére
A múltkor én is néztem, hogy elvileg az ilyen 2 sim kártyás telefonokat van hogy kártyafüggetlenül árulja a szolgáltató, nem semmi, nekem ez nagyon fura volt.
Vettem 3 éve egy telefont, aminek volt 2 simes kártyafüggetlen verziója is, de a szolgáltatós csak 1 sim-es volt, és függő!
A független modellre jött több frissítés és, a szolgáltatósra meg 1 sem. -
kenwood
veterán
Az lehetseges,hogy az adatcsomag kimerulesekor a vodafone a sajat oldalat (ezzel az ujabb csomagot vasarolni szandekozo elofizetot) is nehany kbpsre lassitja ?
-
-
mukibuci
nagyúr
válasz
cherubion08
üzenetére
ott vmi infó félresiklott, mert semmi sem kerül 6000 forintba
(max az első havidíj)ez konkrétan ingyenes történet lesz
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Vodafone ajánló programban számhordozással jöttem a vodafone-hoz, belépve a web felületre azt látom, hogy "Általános bónusz egyenleged: 3 000 Ft"
Van arról infó, hogy ezt meddig lehet felhasználni? 30 nap? vagy a kártya érvényességi idő végéig? -
-
4Grider
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Nem a flottába belépés díjáról van szó?
-
-
válasz
cherubion08
üzenetére
A kartya maradt a baratnod neven?
-
Sziasztok. Barátnőm kártyás telefonszámát akarja átrakatni céges flottás előfizetésbe. Az ügyfélszolgálat szerint ez hatezerbe kerülne. Én azt hittem kártyásról előfizetésesbe váltás ingyenes. Vagy ezért tényleg pénzt kérnek ? Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
kalifa777
tag
A legújabb hírek szerint márciusban indul a nagyobb városokban és az autópályák mentén. Ez már csak fél év és talán előtte a voda is megpróbálja pár jó ajánlattal magához kötni a normális ügyfeleit.
-
-
kalifa777
tag
Kíváncsi leszek, ha a digi beindul, hogyan változnak a díjjak és a szolgáltatások. Én ezért nem mertem aláírni hűséget a vodánál.
-
trec12
addikt
Valószínűsítem, hogy a Voda máshol sem gyorsabb.
Internetes sebességmérés – összesített eredmények -
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Erdekesseg, hogy melohelyen a voda 4G 13/1-es sebesseget hoz, ugyanott a telekom 64/33-at.
Persze mashol meg valoszinu a voda gyorsabb, melyik hogy van kiepitve. -
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
max. 48 óra és bekapcsolják a 4G-t is. Ha mégse nem így lenne hívd fel a 1270-et.
-
Sziasztok,
Rendeltem egy SIM kártyát, kaptam hozzá 500MB adatforgalmat és az lenne a kérdésem, hogy a max. elérhető hálózat H (azaz HSDPA) így ?

Csak teszt céljából rendeltem ezt a SIM kártyát, Telekom kártyával próblémáim vannak 4G / LTE / 3G hálózat váltás alatt, van mikor nincs hálózatom (GSM sem) míg átvált és akkor ha épp úton vagyok, szétkapcsol, mert nincs hálózat egyáltalán) Ezt akartam tesztelni, de nincs 4G vagy LTE a Vodás kártyával és külön összeget erre nem akarnék költeni

L
-
togvau
senior tag
Nálam az ilyesmi nem működik. Tavasszal a szezon kezdetén megrendeltem a 100 megásat, és októberben le is mondtam, ahogy vége lett a szezonnak, és a köv szezon kezdetnél kívántam újra aktiválni

Ezzel is így lesz, amint vége a kedvezménynek, lemondom. A kevés esetre elég a wifis 3g routeres telenoros feltöltős net kényelmetlensége
-
togvau
senior tag
Jé felhívtak a vodafone-tól, hogy rámsózzák a tuti-s 500 megás net kedvezményt. Mondtam, hogy ha már így hívtak, és kisujjamat se kell mozdítanom érte, oké
Bár így szezonon kívül már nem sokat fogok elhasználni belőle, de ingyé van...Tényleg valamit tudhatnak a digivel kapcsolatban, mert feleennyi jóság nem volt összesen az elmúlt tizenvalahány évben tőlük...
-
Legutobbi telefonos erdeklodesem alkalmaval felajanlotta a holgy, hogy kikuldik postan a szerzodest. Tegnap meg is erkezett.
A dolog erdekessege, hogy emailben azota sem erkezett szerzodes, tegnap viszont rendben megerkezett az ertesito az elkeszult szamlarol. Szoval itt sotet erok dolgoznak a hatterben ugy nez ki.

-
Tamás34
senior tag
Mi van Csepelen a Vodafone hálózatával? Össze vissza ugrál a térerő ikon, eddig mindig egyenletesen fullon voltak a kis pálcikák!
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Programozás topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Mozilla Firefox
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért a pontos megfogalmazás szerintem havi díjas előfizető , amiből sokan elhagyják a haví díjast "köztük én is "

(max az első havidíj)
Persze mashol meg valoszinu a voda gyorsabb, melyik hogy van kiepitve.

Elkezded batrabban hasznalni a netet, mert miert ne, nem kerult semmibe. Aztan elfogy a keret es azon kapod magad, hogy hianyzik a netezes a telon, ezert mar veszed is az adatcsomagot.