Hirdetés
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Gergello
addikt
Van valakinek üzleti mobilnete ? Elég gáznak érzem, hogy ezeknél a csomagoknál nem merik feltüntetni a kínálat max. sebességet. Ezeknél is a 75 mbit lehet a max ?
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Köszi.
-
Dave1984
őstag
válasz
devil-k
üzenetére
Nekem még sima Red Médium csomagom van. Maximálisan azt adja amit ígér. Korlátlan beszéd SMS mms mindenhova. Én csak azért fogom megszuntetni mert már nem használom ki. Ami még pozitívum ha ügyfélszolgálatot hívod max 1perc és kapcsolnak. Nekem nagyon pozitív az elmúlt másfél év a Vodafone nal.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
A RedBasic a legjobb erre 9990-ért. Van benne net is, de olyan nincs amiben nincs.
-
Bogyi007
veterán
Áruld màr el MIT AKARSZ?!
Tartsunk NEKED egy gyűjtést amivel összekalapozzuk azt a pénzt amit a Vodafone elkért?
Lassan azon leszek hogy megszervezzük csak hagyd màr abba...
De ha megirjuk a Vodafone-nak FACEBOOKON a történetedet lehet ők fizetik neked vissza 5000 (vagy 7000) darab 1 Forintos számla kíséretében....
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Telefonhoz analfabéta sógoromnak kellene valamilyen olyan tarifacsomag, ami korlátlan beszélgetést tartalmaz, de nincs hozzá MyTV, extra internet, egyéb fiszfaszok, amivel általában a figyelmetlen ügyfelek előfizetéseit meg szokták nyomni a kedves szolgáltatók.
-
devil-k
nagyúr
Pedig ez van. A szolgáltatók, nagy cégek ott is jelen vannak. S miért? Mert több embert tudnak megszólítani, közvetlenebb a kommunikáció... stb. Nincs ebben rossz, kivéve, ha e köré építenek mindent.
(#37189) szabogabor10
A Facebook csak egy lehetőség, nem kötelező. Lehet arc nélkül és más névvel is regisztrálni. -
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Gondolkozok a RED Medium EU csomagon. Tudnátok esetleg rossz tapasztalatokat írni, ami a RED csomaggal kapcsolatosan ért benneteket? Vagy ami nem úgy működik, mint ahogy kellene?
Köszi!
Üdv.
-
jeni
félisten
van ilyen de ez csak 3 okból lehetséges (anno valakivel voltam a Corvin Pláza Voda boltjában és ott szemrebbenés nélkül megvágták a SIM kártya méretét):
1. baromi lusta volt adni egy másikat.
2. nem volt a fiókjában (raktáron másik ingyenes SIM kártya).
3. ahogy az asdf írta:az illető nem tartozik a Voda ügyfelei körébe (anno pedig vodás volt a srác
) -
Daffni2
addikt
válasz
bihariszabi
üzenetére
A Vodafone sem kér 1 Ft -ot.
Mivel 0 Ft-ról nem lehet számlát kiállítani,azért 1 Ft a számla összeg.
Kíváncsi lennék a Telekom adott e számlát a SIM kártyáról.Nyilván kellett,hogy adjon. -
jeni
félisten
válasz
bihariszabi
üzenetére
Na menj csak a Telekom topikjába írogatni.

Akkor írj ide ha Voda kártyát cseréltettél ki 1 vagy 7000Ft-ért.
-
Soma01
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Így van, szerintem is kb. ez az arány lehet. Múlt héten nekem is 1 forintért cserélték és nem lett hozzátéve a havi számlához sem a SIM csere díja. Igaz mondtam, hogy valami gond van a modemmel, erre mondták, hogy legyen SIM csere első körben. Tehát nem én kértem, de nem is az volt a gond.
-
Bogyi007
veterán
Gyerekek! Imádtok a széllel szembe brunyálni?!
Egy-két esetet leszámítva s dacára az ÁSZF-ben írtaknak INGYENESEN (1 forintért) cserélték ki a Sim kártyákat mindenkinél.
Ti akarjátok azt a pár kivételt a többnek beállítani s általánosítani az összes esetre vetítve pedig ez nem így van.
El kéne màr fogadni hogy 10 emberből MAXIMUM 1-2 fizetHET érte csak...
-
sirkan13
aktív tag
Az elmúlt hónapban kétszer cseréltem simkártyát minden esetben 1azaz egyforintért cserélték!!!Tehát ingyen!!!Szerintem ezt a témát nyugodtan ejhetjük.
-
asdf_
veterán
Csak nem ertitek, hogy eleg volt mar...
-
asdf_
veterán
Eszmeletlen unalmas, amit itt a sim csere kaptan n=n+1. alkalomal levagtok... Kulon gratz, hogy egy moderatornak is sikerul minden egyes alkalommal reszt vennie benne.
-
jeni
félisten
válasz
mukibuci
üzenetére
Ebben az esetben a Vodafone előadója köteles tájékoztatni még az 1 Ft számla adás előtt,hogy további díjköteles a SIM kártya csere. Nálam ez sose volt ,csak 1x de akkor még a helyszínen fizetették ki velem a 7000Ft-t kb 4 éve.
nem, ezt nem közlik. hétpecsétes titok.....
Ezt nem tehetik meg az előfizető tudta nélkül,mert olyannal nem terhelhetik meg a számláját amiről nem lett tájékoztatva.
Ezért gondolom és tudom,hogy ebben rosszul tudod a szabályokat. Az eset óta még 2x cseréltek SIM kártyát nálam és mindkétszer 1Ft volt a fizetendő összeg,és kész és nem több.
-
válasz
snooze
üzenetére
A Mobil rádiótelefon szolgáltatás igénybevételére jogosult Előfizető azonosítására szolgáló aktív eszköz, amely minimálisan tartalmazza az Előfizető azonosító számát, valamint a Mobil rádiótelefon szolgáltatások igénybevételére szolgáló információkat. Az Előfizetői Kártya mindenkor a Szolgáltató tulajdonát képezi, azt követően is, hogy azt a Szolgáltató az Előfizetőnek használatra átadta.
Sayuar: nem tudom ilyen kérdésre milyen választ vársz.. mindenki csak nyomja a saját mantráját, de érdekes módon még egyetlen számlát se láttam a fizetős sim cseréjéről az állítólagos ingyenesség óta
-
válasz
snooze
üzenetére
jó, akkor megpróbálom kicsit hosszabban, hátha...
ha a sim cseréje díjmentes, akkor kapsz róla egy 1ft-os számlát és kész
ha a sim cseréje fizetős, akkor kapsz róla egy 1ft-os számlát, valamint a következő számládban lesz a 7000ft terhelve (feltöltőkártyásként helyszinen fizetendő 1ft helyett 5000ft) -
Bozek
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
"elhoztam tőlük (Szegedi Árkádban levő nagy üzletükből) akkor nemhogy INGYEN cserélték a Sim kártyámat"
Kiemeltem a lényeget. Itt arról volt szó mindig is, hogy abban az esetben kell-e fizetni, amennyiben nem a Vodafone-nál vásároltad a készüléket. Ha náluk vetted, akkor természetes, hogy ingyen cserélik.
-
Bogyi007
veterán
Bocsi de ez akkor még jobban fájni fog. ;-)
Tavaly áprilisban amikor a Nokia (Lumia) 625-ös telefonomat elhoztam tőlük (Szegedi Árkádban levő nagy üzletükből) akkor nemhogy INGYEN cserélték a Sim kártyámat hanem felkínáltak még 1-et feltöltőkártyásnak, de azt nem kértem mivel a családban màr van kettő....
-
4Grider
félisten
-
kutga
félisten
Hölgyek /Urak!
Vodafone Go SIM tarifa csomag számláz valamit ha otthon wifin hívok külföldi számot Viberen vagy Whatsappon keresztül?
Gyanúsan magas lett az e havi számla összege pedig csak párszor beszéltem hugommal aki Svájcban dolgozik, akkor is Viberen vagy Whatsappon keresztül.
-
eami
veterán
válasz
Daffni2
üzenetére
Igen, ÁSZF 1. melléklet 9.3:
A hálózati zár feloldásának díja:
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 0-1 év között: bruttó 20.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 1-2 év között: bruttó 10.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 2 év után: bruttó 2.500 Ft
Ez 2012 szept 1 előtt vásárolt motyókra érvényes. Utána már mindenképp ki kell várni a határozott idejű szerződés végét. stb, stb, el kell olvasni sok szöveg
-
Daffni2
addikt
-
Beca1990
senior tag
a Vodafone mennyiért és milyen készüléket függetlenít?
-
Daffni2
addikt
válasz
Bagira01
üzenetére
Kérdés előtt a keresőt használhatnád azért

Számtalanszor le lett írva már, ha másik készüléket szeretnél használni,és a jelenlegi kártya nem jó bele,díjmentesen cserélik!
Mindegy,hol vetted a telefont.Bemész egy Vodafone képviseletre,és elmondod ilyen egyszerű.
Feltétel,hogy a te neveden legyen az előfizetés.
-
Bagira01
veterán
Sziaszok!
Kaptam egy iphone 5-öt. Nano sim-et kéne kérnem a vodától, hogy használhassam. A mostani sim-em kb 3 éves, 1 éve micro-ra lett vágva elég csúnyán a széle is megsérült egy kicsit, de gond nélkül használható. Na most akkor ugye sérült is meg használható is ,de a telefon csere miatt mégsem tudom használni. Fizetnem kell a cseréért vagy sem? Illetve az üzletben rögtön cserélik? -
Kicsirics77
veterán
-
RedSix
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
E-mailt próbáltál írni? Ott azért több idő van a kivizsgálásra, gondolkodásra.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hát nekem sem képes senki megmondani, hogy miért nem működik az internetes ügyfélszolgálati hozzáférése, de optimista vagyok
. Az se tetszett, hogy mikor elfogyott a csomagban foglalt netem, akkor a rendszer a plusz adat opciót dobta fel, semmi mást, holott gondolom van más netje is a vodának, pl havi megújuló. Bár kissé mókás, hogy ilyen kevés adatot adnak a 4G világában és a csomaghoz adott 200 megát 10 perc alatt is el lehet használni. Vagy inkább siralmas? Csak azért nem panaszkodok, mert a másik 2 banda sem jobb, de itt legalább megy a net. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Zack1899
üzenetére
amiért lassan 3 hónapja belőlem is bohócot csinálnak egy minibázissal kapcsolaban,töketlen plázacicák ülnek a vonal végén akiknek semmi fogalmuk arról,hogyan is kellene egy technika problémát kezelni vagy megoldani, szíves türelmét kérem és a zene csak szól akár 10-15 percig is mire a válasz az,hogy jelenleg sajnos nem tudjuk megoldani a problémát sajnáljuk. ez ám a hozzáállás 2015-ben.
mondom én úgy, aki lassan 10 éve vodafonos és eddig egyetlen problémám sem volt velük. -
törölt tag
válasz
Dave1984
üzenetére
Mégegyszer leírom: nem a panaszod miatt lettél "hülyének nézve", hanem mert butaságokat és valótlan dolgokat írkáltál...
Viszont azt meg te írtad, hogy arra nem vetted a fáradtságot, hogy a panaszodat hivatalosan bejelentsd az említett netes formanyomtatványon amit mailben küldtek. Akkor mitől javult volna meg? Igazad van, egyszerűbb a szolgáltatót a fórumban anyázni, attól biztos megoldódik a probléma... -
bihariszabi
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Hát nem vagyok teljesen biztos benne, hogy EU a cucc (függetlenül attól, hogy WW ROM van rajta), mert okosboltban vettem (sajnos). Viszont a Telekommal más készülékkel sem voltam megelégedve és a kollégáim is ugyanazokra a problémákra panaszkodtak a Telekommal kapcsolatban, amiket fentebb leírtam (nekik eredeti Telekomos a készülékük). Ezért is gondolom, hogy igazatok lehet, talán nem is tudja a telefon a 800 MHz-et. Ha van tipp, hogyan deríthetném ezt ki, akkor megköszönném. Az biztos, hogy valamelyik nap az ÜSZ bekapcsolta a simkártyámra a 4G-t, a 48 óra is letelt. Arra pedig rákérdeztem, hogy az APN az ugyanaz 4G esetén is mint a jelenlegi H+ működő beállítás.
-
-
4Grider
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
De ott a gyári leírásban az AWS is. Ha hülyeséget írnak a specifikációban, ne várd el, hogy minden klappolni fog. Az is gyanús, hogy a hozzászólónak nem működött a várost elhagyva a Telekom LTE. Ez nekem egyértelműen a 800 MHz hiányát jelzi, az ui. a városokon kívül szinte mindenütt van, én úton-útfélen azon lógok.
-
Kronk
őstag
Meg tudnátok mondani, hogy a havi megújuló adatot, milyen feltételek mellett lehet lemondani? Vagy egyáltalán hogyan működik, naptári hónapra van, vagy a megrendeléstől számított 30 nap, stb...
Feltöltő kártyás netről lenne szó.
-
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Az LTE sorában nem látom a 800-at, csak az AWS mellett.
@Badabum
Szerintem nem volt hiba. Én is a Telekomtól jövök. Hiába van/volt ott 4G, nem volt net. Egyszerűen nem működik. Kimozdulsz a városból és nem tudsz netezni Telekommal. De olyan is volt gyakran, hogy a város közepén csak a homokórát bámultam unottan, pedig full 4G-t mutatott. Én még így se tartom rossz ötletnek azt, hogy átjöttem, hogy küzdök a 4G levadászásával. A Voda működik Edge hálózaton is. -
4Grider
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
Gondolod AWS-en nyomják a hazai LTE-t?
-
válasz
bihariszabi
üzenetére
De lesz, mindhárom hazai sávot tudja.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple asztali gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Most zsír új NFC-s simkártyám van :-)

pont,