- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Sayuar #34298 üzenetére
Köszönöm! Most lejárt már a max, nem is töltöttem addig, így is lehet? Tehát ha jól értelmezem, a NET+ al a 3000 ft lebeszélhetőség nem veszik el 30 nap alatt. Azaz ha pl 3 hónapig minden hónapban NET+ -al töltöm és nem beszélek, akkor havonta lesz 500mb netem, és ( ha nem beszéltem semmit) akkor akár 5 hónap múlva is lebeszélhetem a 9000ft-nyi összeget? Így már jó lenne akár, igaz a 49ft/perc az izgi
-
Sayuar
senior tag
-
mexel
veterán
Én is így voltam ezzel. Feltöltöttem, mert nem nagyon használom, gondoltam egy ideig jó lesz a 3000ft. Sajnos azonnal vonták 1 hónapra a MAX M-et. Ez így nem jobb mint egy előfizetés. Szívesen váltanék arra a NET+ csomagra amit ajánlottak, csak nem tudom hogyan. Ha feltöltöm és szeretnék arra váltani, nem nagyon sikerül mert mire peírnám a 1270-re hogy NET+ vagy akármi, addigra már vonja is a max-ra. Ezt hogyan csináljam?
A másik kérdés: Itt a NET+-nál meddig beszélhetem le a 3000 ft-ot? Itt is csak egy hónapig? Gondolom igen, csak ott 49 ft/perc ( LOL) és 500mb net. A net gondolom 1 hónapra szól, de ha levonja a csomagra a 3000ft-ot akkor 1 hónap múlva újból nem tudok beszélni, csak ha újra feltöltöm? Azt írják 365 nap rendelkezésre állási idő, de ez gondolom azt jelenti hogy 365 napig nem muszáj tölteni hogy a kártya megmaradjon.
-
the_pimp
senior tag
válasz
szabogabor10 #34291 üzenetére
Köszi,
Én is erre gondolok..
-
-
válasz
LightManTM #34292 üzenetére
Köszi! Nekem ez így nem jó. Létezik igazi prepaid csomag? Feltöltöm/lebeszélem amikor akarom, és 1évig él a szám.
-
LightManTM
csendes tag
Igen: http://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/tarifak/feltoltokartyas/max
Lent a "Kérdésed van?" részben a legelső lehetőség: "Hogyan működik a Max?"
"Töltsd fel az egyenleged a választott max csomag díjának megfelelő összeggel. Várd meg míg aktiválódik a csomagod (ekkor levonásra kerül a csomag díja)..." -
válasz
the_pimp #34285 üzenetére
Ahogy nézem a Samu oldalát, 2 évet adnak magára a telefonra.
-
válasz
LightManTM #34286 üzenetére
-
LightManTM
csendes tag
Szia!
Véletlen nem Max M csomagban vagy? Mert annak pont 3.000 forint az időszaki díja. Azzal aktiválják a csomagot 30 naponta, és akkor az egyenleg az 0 forint lesz, de megkapod a lebeszélhetőséget és a netet a csomagban.
Kapnod kellett egy következő SMS-t is, amelyikben az van, hogy a csomag tartalmát meddig használhatod fel. -
the_pimp
senior tag
Sziasztok,
Azt esetleg tudja valaki hogy a német vodánál mennyi a garanciális idő samsung telefonokra?
Üdv.
-
-
eami
veterán
válasz
Daffni2 #34275 üzenetére
én sem értem, de azt sem hogy úgy fut neki a számhordozásnak hogy nem olvas el semmit sem
az mondjuk becsülendő hogy hordozni akarta, mert azt sem szoktam érteni hogy minek cserélgetik annyit a számokat, utána meg megy a sírás hogy éjszaka hívja a behajtó (az előző tulajt) -
Soma01
veterán
A Telekom nem rég emelt, a Telenor ma küldött sms-t, hogy ő is emel. A Voda ma küldött sms-t, hogy csökkennek a roaming percdíjak. Igaz, csak pár forinttal. Mondtam is az ügyfélszolgálaton, hogy így "régi" Red-esként nem esik valami jól, hogy a Red EU-sok és a feltöltőkártyások is sokkal jobb feltételeket kapnak roaming során. Az ügyintéző megnyugtatott, hogy valami készül a régi Red-eseknek is ezen a téren és nem fogunk rosszul járni és nem fogjuk magunkat átverve érezni. Általánosságban véve is árcsökkentés várható, más téren is. Ezt mondták...
-
janeszgol
félisten
Nos, egy kis infó. Aki tudja, attól sorry, lapozzon. Nővérem vett egy telefont számhordózhatósággal. Feltöltős simje volt, amit regisztráltan vett és nem az ő nevére szólt (vaterán vette olcsón, csak a jó számokat nézte). Elutasították a számhordozhatóságot. Felajánlottam a vodának, hogy a rendeléskor kapott 5.000 ft készülékkedvezményt kifizetem, mivel nem jogosult rá a tesóm. Levelezgettem, majd kaptam az infót!
1, Nem hajtják be rajtam.
2, Készüléket nem tiltanak.Felajánlottam, hogy a rendeléskor kapott simet feltötőm ennyivel és levonják, vagy küldjenek csekket.
Tehát mindenki figyeljen arra, hogy minden adata hibátlanul egyezzen hordozhatóságnál. Minden betű, minden szám.Köszönöm szépen a vodafone-nak a korrekt eljárást!
-
Sayuar
senior tag
válasz
gatto_ #34267 üzenetére
a lezárt vitamax prémium perc&net csomag esetén az ÁSZF 171-ik oldala szerint 3000 Ft feltöltésre 50 vodafone percet és 50 MB-tot adatot adnak
A jelenleg kereskedelmi forgalomban elérhető vodafone net+ esetén 3000 Ft feltöltés után 500 MB adat jár.
-
tpmportal
tag
válasz
tpmportal #34244 üzenetére
Na megvan a független GS6, és a program nem reklamál, hogy nem vodás rom, tehát a hivatalos kommunikációjuk nem igaz, hogy csak az általuk eladott telefonnal megy.
Kipróbálni még nem tudtam, mert még SIM-et kell cserélnem, meg OTP-hez is be kell ballagnom (Junior számla miatt), de amúgy úgy néz ki, hogy rendben lesz.Köszönöm a segítséget
-
Sayuar
senior tag
válasz
fradi81 #34264 üzenetére
Igen, már emlékszem.
Ez egy nagyon jó csomag volt.Annak idején ilyen feltételekkel tölthettél:
3000 Ft, ajándék 50 Voda perc + 500 MB net
5000 Ft, ajándék 100 voda perc + 1GB netAztán csökkentették az ajándékokat:
3000 Ft, ajándék 50 Voda perc + 50 MB net
5000 Ft, ajándék 100 voda perc + 100 MB net -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A Vodánál mennyi idő, mire visszajeleznek egy rendelés kapcsán? Tegnap rendeltem egy telefont egy díjcsomaggal, felhívott egy emberke, kérdezett pár dolgot. Aztán azt mondta, hogy majd értesítenek SMS-ben vagy hívnak. Mikor számítsak erre, van rá esély, hogy még ma felhívnak?
-
fradi81
veterán
Ezek a bónuszok csak online bankkártyás feltöltéskor járnak?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Mennyire áll meg a lábán az a dolog, hogy az első havidíjat ki kell fizetni, ha elhozom a telefont. Ma voltam bent a Vodában, 1 forintért akartam elhozni egy készüléket Red csomagban, majd közölte a szimpatikus hölgy, hogy az első havidíjat a helyszínen le kell tudni. Mondtam, hogy akkor ezt elnapoljuk, de őszintén szólva meglepett. Több telefont hoztam ki úgy, hogy nem fizettem akkor semmit, de akkor a Red valószínű más tészta.
-
heim
tag
válasz
zichie #34234 üzenetére
Én sem tapasztaltam semmilyen tíltást. Nem lehet, hogy a: "Több saját eszköz közötti megosztás lehetősége" arra akarna utalni, hogy több telefonszámot is adnak egy előfizetéshez? tehát én a mobilnethez 3 sim kártyát és 3 telefonszámot is kaptam így az adatforgalmat 3 eszközben tudom felhasználni (pl 3 Ipad 3g, mintahogy a cégbe el is van osztva). De lehet rosszul gondolom.....
-
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Formula-1
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest