- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Button
aktív tag
válasz viktorhu #46042 üzenetére
Nade ez így teljesen értelmetlen. Van egy korlátlan csomagod, ahol a streamet korálozza 1,4Mbps-re?
Innentől ez semmire nem jó.
Többet ér egy eleve 4-5Mbps-re korlátozott csomag..
Egy HBO GO-t nem tudsz igénybe venni. 17-20 ezerért..Kíváncsi vagyok hány ember vánszorog át ezért a Telenortól..
-
Button
aktív tag
válasz 4Grider #45466 üzenetére
Ha akarod megadok konkrét címet a 71-estől 100 méterre. Nem sok térerő lesz, kinn a kertben, nem benn a házban. Legutóbb 0,4/0 amit a speedtest művelt. Nem örülök és nem azért írom, hogy kitaláljak valami okosat.
Namost voda ott 15-20 megával megy. Az sem világmegváltó, de van. Amúgy az említett hely zánkától 3 kmEgyébként igazad van, a hegyek miatt konkrétan 100 méterenként más a helyzet, de ha Te pont egy légüres 25 méteren vagy, akkor neked az a mérvadó.. Ez van..
-
Button
aktív tag
-
Button
aktív tag
Na, nálam netinfóban megjelent megújuló 20GB 6000Ftért..
Nem azt mondom, hogy kihagyhatatlan ajánlat, de most először értelmes adatmennyiséget látok.. -
Button
aktív tag
válasz K1nG HuNp #42452 üzenetére
Utoljára nekem ezt egy belsős UPC-s ember mondta, képembe röhögött, hogy ez nem piac.
Utána meg lealkudtam 70%-ára a csomagot. Lehet.. Persze a mértékek eltérhetnek és persze a körülmények is számítanak. De ha úgy érzik, hogy jobb nekik ha maradsz, akkor nem engednek el.. -
Button
aktív tag
Remélem nem megint a cache tréfál meg, de az 5990Ft-os HomeNet január 1-én 5566Ft lett az áfaváltozás miatt. Erre emlékszem, csak sajnos nem mentettem le a képernyőt. Erre most megint 5990Ft. Azt hogy?
-
Button
aktív tag
Gondoltam ma aktiválom az ajándékom, erre ma megint üres az ajándék menü és a főmenüre visz
-
Button
aktív tag
Amúgy ügyes a voda, ajándékot ad, mindezt úgy, hogy mindenkinek meg kell venni ugyanúgy a szokásos csomagját, azaz nem esik el semmi bevételtől.
Mindemellett pedig még tesztelni is tudja a hálózatát, szerintem kimutatásokat tud végezni, hogy hol, mennyire, mennyivel terheli ez az egész az infrastruktúrát.
Zseniális -
Button
aktív tag
válasz kalifa777 #41750 üzenetére
Szerintem akkor jársz a legjobban ha beviszed a központi LG márkaszervizbe a Dózsa György útra. Aztán majd ők elmondják hogyan tovább.
Én annó kijelzőcserére vittem a flexet, 1 hét múlva volt kész, cserekészülék nem volt (igaz, annak elég speckó a kijelző, rendelni kellett, más típus lehet hamarabb megvan). -
Button
aktív tag
válasz reechyke #38329 üzenetére
hozzáteszem, szerintem ez a normális, miért jó az, hogy névtelenül bárkit lehet zaklatni, bombariadót bejelenteni, stb..
világszerte beszüntetném ezt a marhaságot, rendszám nélküli autóval sem közlekedhetsz az úton
a titkos, anonim hívási lehetőséget is beszüntetném, aki hívást kezdeményez vállalja az arcát
na persze ez egy külön topikot is érdemelhetne -
Button
aktív tag
válasz bihariszabi #38105 üzenetére
normális ember nem így vesz autót, maximum egy 18 éves taknyos, aki az első fánál 160-al össze is töri
-
Button
aktív tag
válasz bihariszabi #38087 üzenetére
na a UPC-t pont hagyjuk, a legjobb példa
a hűségkirályok
ha nincs hűség, félévente 2 kilóval emelik az árat, a voda legalább nem teszi ezt -
Button
aktív tag
válasz bihariszabi #37883 üzenetére
úgy néz ki nekünk ugyanazok a gondjaink
bár, ugye nekem flex van és az nincs a kompatibilitási listájukon
(miért is lenne, ezer éves teló, gyenge proc, kevés ram) -
Button
aktív tag
Nekem a mai napig nincs 4G-m és fogalmam nincs miért. Ráadásul főleg BP-en és környékén vagyok, sms-t is kaptam, hogy felrakták a csomagomra, ráadásul féléves simem van.
LG G flex D955 (azaz az európai), hivatalosan MM-ből, 800MHz-es 4G-t tud mindenki szerint..
Na, akkor most mivan -
Button
aktív tag
válasz huliganboy #36953 üzenetére
pránanadi flottát megnézném a helyedben, részletek a mobil flották topikban
röviden:
vodás
flottában 0ft
vodán belül 9ft+áfa
más irány 11ft+áfa
mp alapú
2606ft az előfizu ebből 2159ft lebeszélhető a fenti díjakkal
50MB-ot tartalmaz az ár, +500MB 1000ft, +1GB 1500ft
30sms-t is tartalmaz
3000ft éves tagsági díj van mégén 3 hónapja léptem be, szerintem nagyon jó tarifa, lebeszélni eddig nem tudtam, bár nekem nincs ráragadva a telefon a fülemre, ill. ha 500MB-ot hozzáadok (ami 550MB ugye), akkor is 3606ft a havi..
[ Szerkesztve ]
-
Button
aktív tag
válasz bihariszabi #36735 üzenetére
Kivéve célforgalom
Kivéve BKV
Kivéve áruszállítás hétköznap 8 - 14 -igBocs, nem lehetett kihagyni
-
Button
aktív tag
válasz fausto #35353 üzenetére
nekem a médiában függetlenül olcsóbb volt, azért ez nem akármi
DE, ügyes a voda, amikor lejárt a hűségem a csomagom perc alapú lett, minden maradt a régiben, egy ideig észre sem vettem
amikor reklamáltam akkor azt mondták semmi akadálya a mp alapú számlázásnak, 2 év hűség és állítják is vissza -
Button
aktív tag
válasz Bferibörs #35029 üzenetére
ezt teljesen jól meg lehetett volna anno oldani úgy, hogy pl a 8 jegyű számmezőt felosztják 3-4 felé, azaz 1 szám befoglalja automatikusan az összes előhívót, ha meg átmész akkor megkapod azt..
na mindegy, veszett fejsze nyele, erről már lekéstünk
ez inkább a szabályozás töketlenkedése volt, nyilván a telefonos cégek nem tehetnek róla -
Button
aktív tag
van 3 előfizum 1 flottán belül (régi flotta)
az egyiken van 500MB-os csomag, a másik kettőn nincs adatcsomag
arra a számra amin van adatcsomagom felajánlja a 3GB-os, a másik kettőre nem
amire ki akarok lyukadni, csak arra jár az ajándék amin van valamilyen adatcsomag, vagy mindenre?
vagyis érdemes elküldeni azokról is az adatpromo sms-t?
sőt, ha egy előfizetéshez tartoznak, akkor jár-e külön mindegyikre, vagy mint előfizetéshez jár
azért nem küldtem még próba sms-t, mert nem akarom kilőni az első számom ajándékát, arra fontosabb, ugyanakkor azon meg el akarom először használni a havi keretet -
Button
aktív tag
Fura ez az egész, 6 éve vagyok vodás, 4 éve van mobilnetem, defy, gflex, mindegyiken mindenhol tökéletes a netem, eszem ágában sem lenne átmenni máshova. Nem írnám ha nem így lenne, tényleg nem emlékszem mikor nem volt normális 3G-m, pedig nem csak a BP belterületén mozgok. Sőt, sokszor használom notihoz is hotspotnak a telót. OK, ha 4G-ről van szó az más ügy, de a 3G..
-
Button
aktív tag
válasz Oldman2 #34326 üzenetére
nekem MM-os g flex van, tehát elég hivatalosnak mondható és meg sem jelenik a menüben a 4G
a sim 2 hetes, cseréltettem
viszont egy régi flottás előfizu tudatos opcióval, nyilván nincs is a 4G ráengedve
mindamellett úgy gondolnám, hogy az opciók között ott kéne legyenvalahol amúgy le van írva, hogy a 4G csak vodaromos telón elérhető?
-
-
Button
aktív tag
lett egy voda instant netem, feltöltős
ennél vajon hogyan kérdezem le az egyenlegem? és nem a 43 ft-os változat érdekel
elöször azt gondoltam a "my vodafone"-ban.. de oda nem igazán tudok belépni
elküldtem a 1270-re a JELSZO szót, arra visszaírt, hogy nem sikerült a változtatás, felhívni a 1270-et erről ugye nem lehet , pint és bizt kódot se fogad el..máskülönben egész jó lenne ez a vodás számoló progi amit felrak, csak resetelni nem lehet a számlálót és havi bontást csinál.. na most ha én tegnap aktiváltam, akkor június 18-án jár le a 30 napom, nem igazán vagyok kisegítve a havi bontással..
ezért lenne jó látni, ők mit és hogy számolnak, már ha lehet és nem csak én vagyok béna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Steam Deck
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok