- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invid
csendes tag
Sziasztok!
Most voltam a Vodánál, volt még 8 hónap a szerződésemből (Smart 200, iPhone-t is vettem) és módosították a díjcsomagomat. Elmondták, hogy mivel 2012 előtt kötöttem szerződést felmondhatom és válthatok is tarifát. Miskolci Egyetemi flottára váltottam, aminek a belépési díja 5000 Ft lenne, de ezt is elengedték, amikor mondtam, hogy ebben az esetben inkább lemondanám az előfizetést. A számom megmaradt, annyi történt, hogy 7000 ft helyett 2000-et fogok alapdíjként fizetni.
Fontos, hogyha le akarod mondani az előfizetést, akkor a számlatartozást, vagy befizetetlen számlát a helyszínen ki kell fizetni, és mivel a vodánál 13-án van számlazárás kapsz majd még kb. egy félhavi számlát. Ha lemondod az előfizetést akkor is köthetsz újat akár azonnal. Nekem azt mondták hogy lemondani csak személyesen lehet telefonon nem, mert alá kell írni a lemondó nyilatkozatot. Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest