- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Nagyon OFF, de érdekes: azt mondja már meg valaki, hogy az hogy van, hogy néhány VGA -nal, vagy pl xbox-oknál sokaknak egyszerűen "megolvad" a forrasztás, és elcsúszik a chip, aztán megmikrózzák és jó lesz (na jó erős túlzás, de a lényege ez). Én egy régi 6600GT -n próbáltam kondit cserélni, és 400C+ !! fokos pákával nem tudtam rendesen megolvasztani a cuccot...
-
Vigneau
félisten
Pici emelést írtam (anno sok GTX 560 Ti-nél hoztak ki új gyári BIOS-t a BF3 miatt - pl. 1000mV --> 1012mV). Való igaz, még annyit megtehet alternatívaként, hogy lejjebb veszi a GPU frekvenciáját és nem emel feszültséget. De a tulajon múlik, hogy ezt még kipróbálja, vagy visszaviszi a VGA-t.
-
szasanyi
félisten
Szten nem olyan jó megoldás, és nem is költséghatékonyabb - ha ventit is veszel hozzá - mint az Accelero TWIN TURBO. Tökéletes megoldás, egyben van így nem kell barkácsolni, és sztem kissé hatékonyabb is.
Sőt, ha van megfelelő csatlakozó a VGA-don az is kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest