- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
deadwing #7035 üzenetére
Szóval, ha még mindig fenn áll az a dolog, hogy melegek a magok, javaslom mérd meg "külső" hőmérővel, valamint a hawerodét is ugyan azon a ponton, ugyan olyan hűtővel. Van még egy olyan végső tippem, hogy az érzékelője rossz a karidnak. Tehát: magas hőfokot mutat, "pörög a venti ezerrel"... de ha valójában mégsem olyan melegek a magok, hiába várod a hűtőről a meleget...
Esetleg még lehet ( nem elkeserítés képp ) maga a kari is hibás... Gyenge fet, vagy ellenállás... de ehhez már annyira nem konyítok... -
bertalanimre
tag
válasz
deadwing #7035 üzenetére
Szerintem igen. A paszta az nem jól vezeti a hőt, de amikor felfekszik a hűtő a GPU-ra akkor azokat a mikroszkopikus réseket tölti fel amik gátolná a hűtő optimális működését. Ha vastagon tesszük akkor már nincs értelme. Amúgy a hűtőpasztának ki lehet próbálni a nagyon TESCO-s ketchup-ot ( azért mert abban nincsenek paradicsom rostok, tök mű az egész. Jobb mint a legdrágább hűtőpaszta
-
thboxx
aktív tag
válasz
deadwing #7030 üzenetére
Azt még megnézheted,ha tudod,hogy a GPU-t körülvevő lesarkazást gátló keret nincs-e magasabban,mint maga g GPU. Ott valami eltartja a hűtőt.Ha valami deformált lenne, a PCB-nek kéne engedni minimálisat,hogy hozzáérjen.Ha meg annyira deformált lenne,hogy nem, az szemmel is látszana...
-
thboxx
aktív tag
válasz
deadwing #7025 üzenetére
A GPU-kat mivel pucoltad le mielőtt feltetted volna az AC-t? Esetleg meg lehet próbálni másik gépben, másik slot-ban hogyan viselkedik a kártya. Csavarokat mennyire húztad meg? Az se jó ha izomból van meghúzva, meg az se, ha túl laza... A csavarlyukak mind egyeztek hátulról szépen? A paszta megint egy másik dolog... Abból sem jó a túl sok. Én pl picit nyomok a CPU, vagy GPU közepére, majd nejlonzacsiba dugott ujjal szép vékonyan elterítem. Ez nekem pl eddig bejött... De van erre megvehető megoldás is...
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest