Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Nem tudom befizetni Telekom (mobil) számlám, mivel nincs folyószámlaszintű belépésre jogosító jelszavam.
Hogy tudok ilyet létrehozni, igényelni?3 otthoni és 3 mobil (egyik ATK) szolgáltatás van nálunk ugyanazon személy nevén.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Készülékbiztosítás lemondása esetén is részarányosan számláznak vagy kiszámlázzák az egész hónapot?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Megérkezett az elektronikus számlám pár napja, amit kissé sokallok. A telekom.hu weboldalon be tudok lépni folyószámlaszintű jelszavammal, azonban részletezést nem látok. Miért lehet ez? Melyik menüpontban kellene keresnem a részletezést? Lehet én vagyok a béna.
-
Aaron14
őstag
Szia,
a telekom.hu weboldalon csupán a végösszeget látom, részletezést még a dokumentumok között sem.
A folyószámla a tavszamla.hu weboldalon is regisztrálva van, azonban ott még meg sem jelenik az aktuális számlák között.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Én pl. Music S-re váltottam Domino-ról és az ügyintéző azt mondta, hogy 1 évig havi 500Ft jóváírást kapok, ha túllépem a 9390Ft-ot. Ez is ilyen rejtély számomra, mert a szerződésem nem tartalmaz ilyet.
-
Aaron14
őstag
válasz ForRedGlory #57804 üzenetére
Igen, ez számomra teljesen egyértelmű, de nekem már ez is fura volt. Egyébként ez hanghívásokra, SMS-ekre és vásárlásokra is érvényes ez a kedvezmény?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
1-jén lett kiállitva a számlám, de még mindig nem tudok részletezést megtekinteni a telekom.hu weboldalon. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
-
Aaron14
őstag
Van távszámla regisztrációm, de ott még maga a számla sem jelenik meg.
Nekem arra lenne szükségem, hogy lássam, miből tevődik össze a 9370 Ft, mert én sokallom...Szerintem ebből újfent telefonos ügyfélszolgálat lesz.
-
Aaron14
őstag
Telekom alkalmazást használok iPhone 5S készülékkel, és valamiért nem a valós adatokat írja a "Más mobil hívások" menüpont alatt. Ez miért lehet? Ma pl. beszéltem 30 percet egy telenorossal és még mindig csak 3 percet mutat.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Egy Next S Aranytárskártyás díjcsomaghoz szeretnénk iPhone 6 16 GB-os készüléket rendelni online.
Kérdésem az lenne, hogy ha az előfizetés megtartásával/kedvezményes készülékcserével vásárolok, akkor miért 209.990 Ft a telefon ára és miért nincs részletfizetési opció? Új előfizetésként csak 182.750 Ft és lehet részletre is venni.
A Next S ATK havidíja emelkedik készülékvásárlás esetén?
-
Aaron14
őstag
válasz dptrsk #57942 üzenetére
Azt válaszolták, hogy idézem: "Mivel az ATK otthoni szolgáltatással van egybekötve, és a webshop képtelen az otthoni szolgáltatásokat kezelni, ezért nem fog menni a hűségvállalás ATK csomagra."
2015-ben ilyen még van? Akkor csak személyesen tudok vásárolni?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Hol érdemes ellenőrizni, hogy van-e az adott T-Pontban a készülékből, amit szeretnénk megvásárolni?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ha egy számlát a Telekom alkalmazásban is látok és csekken is megkaptuk, akkor nyugodtan befizethetem elektronikusan vagy inkább ezt még csekken fizessük (Távszámlában még nem jelent meg.)?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Biztosítást szeretnék lemondani. Hogyan tudom ezt a legegyszerűbben megtenni?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Garanciában cseréltettem készülékem, melyre biztosítás is volt. Ebben az esetben a biztosítást csak személyesen lehet átiratni az új készülékre vagy ezt meg lehet tenni telefonon keresztül is?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Következőben szeretném a segítségeteket kérni. A barátom nem rég vett egy iPhone 6 készüléket a Telekomtól, melyre biztosítás is van. Tegnap este sajnos összetörte a kijelző egyik sarkát.
Aki jártas biztosítási dologban, az kérem válaszoljon nekem, hogy ilyenkor a biztosító állja-e a javítást vagy a "nem akadályozza a rendeltetés szerű használatot" dologra hivatkozva nem fog semmi történni.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
A mai napon egy Telekom üzletben le akartam adni a hibás JBL Charge készülékemet javításra, de nem vették át, mondván, nem kötelesek továbbítani a szerviz felé.
A hatályos jogszabályok azonban mást mondanak:
A Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 248. §-ában foglaltakra figyelemmel a Kormány a következő rendeletet alkotja:
1. §1 (1) A Polgári Törvénykönyv szerinti fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott, az 1. mellékletben felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki.
(2) A jótállási kötelezettség teljesítése azt a vállalkozást terheli, amelyet a fogyasztóval kötött szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez. A jótállásból eredő jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül.Az indokuk az volt, hogy ez csak tartozék, de a jogszabály tartós fogyasztási cikkre tér ki. A hangfal 10.000 Ft feletti árú.
Véleményetek szerint jogosan jártak el?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a "nem fogadom el az egyoldalú szerződésmódosítást" csak a hűségidős csomagokra vonatkozik? Vagy vonatkozik a domino-ra, valamint a ügyfélszolgálati eseménydíjakra is?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sajnos ellopták nővérem telefonját, melyhez egy beváltható pontokkal rendelkező előfizetés kapcsolódik. A szolgáltatás szüneteltetése előtt szeretném ezeket beváltani. Domino egyenleg feltöltésre be tudom telefonon vagy interneten váltani a kapcsolat pontjainkat?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy indokolatlanul fogyott le az adatforgalma egyik napról a másikra? Semmilyen nagyobb adatforgalmat igénylő tevékenységet nem folytattam a telefonomon, csak a Spotify-t használtam, de arra van külön adatforgalmam. Ami furcsa számomra, hogy a Telekom alkalmazáson belül 4GB adatforgalmat látok, miközben csak 3GB-ot tartalmaz az előfizetésem (1GB szabadon felhasználható és 2GB Spotify-ra fordítható). Elképzelhető, hogy a szabadon felhasználhatót is Spotify-ra számolta fel a Telekom?
-
Aaron14
őstag
iPhone 5S típusú készülékről van szó.
A YouTube-ot tartom ludasnak, hiszen nem is használtam, csak megnyitottam egyszer, mégis a legtöbbet használt alkalmazásként mutatja a telefonom.
-
Aaron14
őstag
válasz Teko001 #64143 üzenetére
5 nap 3 óra
YouTube / 1,4 GB
Spotify / 3,4 GB
Facebook / 1,3 GBEz akkor is irreális, mivel ez összesen több, mint 6 GB lenne és nekem csak 3 GB adatforgalmam van havonta, 1 GB szabadon felhasználható és 2 GB Spotify-ra használható.
-
Aaron14
őstag
válasz Teko001 #64147 üzenetére
Csak mobilneten voltam abban a másfél napban, mikor hipp-hopp lefogyott 1 GB adatforgalmam, de csak a Spotify volt, ami nagyobb adatforgalmat generálhatott volna, azonban arra van külön keretem. A System Services kb. 800 MB.
Én még esetleg arra gondoltam, hogy a Spotify bekavar, hiszen a szabadon felhasználható adatforgalmam a Spotify almenünél is látszik Telekom alkalmazásban.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz Beca1990 #64182 üzenetére
Sziasztok!
Net Plusz M csomagot szeretnék aktiválni a Music S díjcsomagomhoz. Kérdésem az lenne, ha tavaly egyszer már volt aktiválva ez a Net Plusz M (akkor még Paletta L 200 díjcsomagban voltam), akkor most az új díjcsomagban (Music S) ugyanúgy érvényesül a kedvezmény?
"Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőzően nem volt még aktív NetPlusz M opció a szerződésen."
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szeretném igénybe venni a NetPlusz M szolgáltatást meglévő havidíjas előfizetésemhez, mely ha jól értelmeztem az első két hónapban 190 Ft, amennyiben nem volt még aktiválva a NetPlusz M szolgáltatás.
Kérdésem az lenne, ha nem vagyok benne biztos, hogy nem volt még aktiválva egyszer sem, akkor azt hol tudnám ellenőrizni, valamint (ha jól értelmeztem) ez nem a csomagomban foglalt adatmennyiséget váltja le, hanem ahhoz adódik hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz br4adam #64305 üzenetére
Köszönöm, aktiváltam!
Közben a Telekom applikációban lett egy kisebb fajta katyvasz. Felhasználható adatforgalmam eddig 1 GB volt, ami ugye teljesen elfogyott, most azonban összesen 2,49 GB-ot ír, melyből 1 GB hiányzik, miközben én egy 500 MB-os csomagot aktiváltam...
A Spotify adatforgalmam soha nem volt 3 GB, de az alap 1 GB-omat ide is beszámítja. Ez még valahogy ki is jön egy kis matekozással, na de a NetPlusz M aktiválása utáni szabadon felhasználható adatforgalom hogyan lett összesen 1,5 GB helyett 2,49(???) GB?
Azt már meg sem említem, hogy az akcióban úgy hirdetik, hogy az 500 MB-ot az aktiválás hónapjára, valamint a következő hónapra kapom meg, de SMS-ben 17-ei fordulónapot említenek.
Az alap csomagom Music S.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Kapcsolat Prémium Kártyánkon van 2521 pont, amit szeretnénk egy Domino kártyánk feltöltésére fordítani. Elektronikus úton meg tudjuk ezt tenni, akár ráfizetéssel (ha 3.000 az alsó limit)?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Aug 1-jén aktiváltam egy NetPluszM díjcsomagot, ami két hónapig 190Ft (pontosan szeptember végéig él az akció). Ez akkor azt jelenti, hogy nekem elég szeptember utolsó napján lemondanom a kiegészítő csomagot vagy a fordulónapkor kell ezt megtennem, hogy ne fizessem a drágább kb. 1000 Ft-os díjat érte?! A fordulónapom 16-án van.
Másik kérdésem az lenne, hogy most felajánlottak nekünk kedvezményes tablet vásárlást az egyik előfizetésünk mellé. Ez befolyásolhatja a meglévő hűségidőmet, amit februárban vállaltam egy mobiltelefon megvásárlásakor? 3 mobil és egy komplex otthoni előfizetésünk van ugyanazon a néven.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
EU100 és egy roaming adatcsomagot aktiváltam még ennek a hónapnak az elején. Kérdésem az lenne, hogy ezeket nekem ki kell kapcsolnom vagy automatikusan kikapcsolnak a szolgáltatás időtartamának végén?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Rendelkezem egy Magenta1 előfizetéssel, ami magában tartalmaz egy Next S Integrált Arany Társkártyát, melyhez május 13-án tudok legközelebb készüléket vásárolni kedvezményes áron.
Kérdésem az lenne, hogy 21 hónap letelte után milyen kostrukciókkal van lehetőségem megvásárolni egy iPhone 6S készüléket, melynek az ára ezzel a díjcsomaggal 219.800 Ft? Lesz lehetőségem részletfizetésre?
Emellett még van 2 arany szintű előfizetés ugyanazon a néven, ha ez számít valamit.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetséges az, hogy a még Westel korszakos hívószámunkhoz, ami ugyan Move XS díjcsomagban van jelenleg, de ugyanazon néven van még két aranykártyás csomag és így sem ajánlja fel hozzá az iPhone 6S készüléket részletfizetéssel. Ezzel ellentétben, ha új előfizetéssel vásárolnék, akkor már felajánlja a részletfizetési lehetőséget:
-
Aaron14
őstag
válasz Beca1990 #71324 üzenetére
"Csak mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelek a részletfizetést arany illetve platina szint megléte esetén vehetik igénybe."
Mi rendelkezunk egy Magenta1, egy Music S és egy Move XS előfizetéssel ugyanazon néven. Így sem vehető igénybe, csak új előfizetőknek? Ez így eléggé érthetetlen.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Múlt hónapban már aktiválva volt a NetPlusz L. Ha most aktiválom, ígyis érvényes lesz az adatkeret négyszerezése?
Ha ki/be kapcsolom a szolgáltatást, akkor az adott hónapban nem tehetem meg ezt kétszer aktiválási díj nélkül vagy 30 napon belül? Pl. ha ebben a hónapban bekapcsolom, hónap végén kikapcsolom, majd a következő hónapban újra aktiválom, akkor kell fizetnem aktiválási díjat?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Jelenleg Music S díjcsomagban vagyok és 17-én van az adatkeretem fordulónapja. Ha most aktiválom a NetPlusz S díjcsomagot és 16-án kikapcsolom, majd 17-én bekapcsolom a NetPlusz M díjcsomagot, akkor megkapom mindkét esetben a 4x-es adatkeretet, az első részarányosan lesz számlázva, a NetPluszM első két hónapjában pedig 2GB-ot kapok az 500 helyett? Aktiválási díjat számolnának fel ebben a hónapban?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ha véletlen a +NETPLUSZL aktiváló kódot küldtem el a 1430-ra a +NETPLUSZM helyett, akkor van lehetoseg telefonos ügyfélszolgálaton még a mai napig visszacsinálni és a másik csomagot aktiválni aktiválási díj nélkül?
Egyébként az aktiválási díjat egy naptári hónapon belül kell fizetni, ha két különböző adatcsomagot aktiváltam vagy a fordulónap a vízválasztó?
-
Aaron14
őstag
válasz szabogabor10 #72401 üzenetére
Szerintem szimplán új csomagokban fogják árulni.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Múlt hónap 30-án kikapcsoltam a NETPLUSZXL szolgáltatást. Ha most bekapcsolom, akkor nincs aktiválási díj és fordulónapig megkapom a 3 GB adatforgalmat és fordulónapkor ez megújul, tehát újra 3 GB adatforgalmat kapok? Gondolom a számlázás részarányos, tehát napra lebontva számláznak.
-
Aaron14
őstag
Erre valaki tud nekem választ adni? :-)
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Jelenleg van egy havi 4000 Ft-os biztosításom iPhone 6S-re, amit nem tudom érdemes-e megtartanom. Nektek mi a tapasztalatotok, mennyire korrekt a biztositasi ugyintezes?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Next S ATK csomagunk 13-an lejar. Ugyfelszolgalaton ha felvetem, hogy meg szeretnem szuntetni az elofizetest, mert tul draga, akkor felajanlhatnak kedvezobb arat?
Masik kerdesem, ha NETPLUSZL szolgaltatast ha minden honap elejen bekapcsolom es honap vegen kikapcsolom, akkor reszaranyosan szamlaznak, tehat egesz honapot, de 1 GB helyett 2 GB-ot kapok? 17-en van a fordulonapom.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Interneten keresztül szeretnénk megrendelni egy iPhone SE készüléket, de rossz árakat mutat bejelentkezve. Ha így adom le a netes rendelést, akkor személyes átvételnél le tudják zárni a rendelést a valós árakkal? Azért lenne fontos a netes rendelés, hogy ha valami gondja, baja van a készüléknek, akkor rögtön tudjuk cserélni.
Másik kérdés, hogy Music S díjcsomagban vagyok és elvileg ezt a díjcsomagot csak irodában tudják újrakötni nekem. Ezzel a díjcsomaggal le tudom sikeresen adni neten a rendelést úgy, hogy személyesen vesszük át a készüléket?
Kicsit érthetetlen a Telekom weboldala.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen