Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Music S díjcsomagomat szeretném leváltani egy Next S ATK-ra. Most 1 évig akciós 4.790 Ft-os havidíjjal ajánlják. Ez díjcsomagváltásnál is érvényes? Netes felületen is tudok váltani készülékvásárlással egybekötve?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz -secret- #78859 üzenetére
Viszont van egy hűségidőm 2017.02.23-ig és Music S-sel vásároltam iPhone 5S készüléket. A készülék már ki van fizetve teljes mértékben, viszont nem tudom, hogy ilyen esetben válthatok-e Next S ATK-ra vagy csak Next M ATK-ra?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz -secret- #78861 üzenetére
Telefonon korábban ajánlgatták a Next S ATK-t, de úgy tudtam erre nem válthatok, mert alacsonyabb kategóriába tartozik. Most megnéztem netes felületen és se a Next S ATK-t, se a Next M ATK-t nem engedi. Ki érti ezt? 😀
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Tartozékot szeretnék vásárolni a telekom.hu-ról kapcsolat pontok beváltásával. Ha kedvezményes a készülék ára, akkor lehet kapcsolat pontokat még beváltani rá? Tartozékot csak a szerződő fél vehet át?
Jelenleg neten keresztül nem megy a pont beváltás. Tudja valaki, hogy mióta áll fenn a hiba? Csak mert ha elég régóta, akkor inkább bemegyünk személyesen.
-
Aaron14
őstag
Most mar engedi bevaltani, csak mar az a kerdes, hogy en atvehetem-e T-Pontvan vagy csak az, akinek a nevere szol az elofizetes? 40E Ft-os hangfalrol van szo.
-
Aaron14
őstag
-
Aaron14
őstag
Én T-Pontban szeretném átvenni, mert akkor már akár holnap is átvehetném. Egyébként találtam egy ilyen részt a telekom-hu-n, csak ez kiszállításra vonatkozik és nem személyes átvételre.
Más is átveheti rajtam kívül az online megrendelt terméket?
Szerződéses termék rendelése esetén, (új havi díjas előfizetés, meglévő előfizetéshez új készülék vásárlása, Domino készülékcsomag) csak a szerződő fél veheti át a terméket a futártól, illetve abban az esetben is, ha üzletbe vagy Pick Pack pontra kérted a kiszállítást.
Egyéb termékek esetén (tartozék, Domino feltöltőkártya, készülék vásárlása előfizetés nélkül) bármely, a szállítási címen tartózkodó személy átveheti a küldeményt:
ha a rendelést feladó személy ezt jelezte a „Fizetési és szállítási adatok” oldalon, a rendelés átvevője mezőben,
vagy ha az átvevő személy az előfizető ügyvédi, vagy közjegyző által aláírt meghatalmazásával rendelkezik, és ezt a megrendeléskor külön jelezték.
Ha több előfizető nevére szeretnél online ügyfélszolgálatunkról telefont rendelni, akkor azt külön megrendelésekben teheted meg.Utoljára frissítve: 2016. augusztus 29
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Közben leadtam a rendelést a saját nevemre. Édesanyámat fogják keresni a jóváhagyással kapcsolatban, viszont a rendelési azonosító alatt az én nevem, címem található. Remélem így minden okés lesz.
-
Aaron14
őstag
Most voltam bent a Mammut-ban és kiadják a nevemre, de meg kell várni, hogy a pontokat levonják, amit 72 órán belül tesznek meg. Nem lehet ezt valahogy megsürgetni? 😀
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ha a számlán ez áll: "Az előfizetésére vállalt hűsége lejár: 2017.02.23."
Akkor holnap már nem lesz hüség az előfizetésemen?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Telefon biztosítással kinek, milyen tapasztalata van? Érdemes fizetni a havi 4.000 Ft-ot?
-
Aaron14
őstag
válasz PainKiller13 #81193 üzenetére
Ha jól tudom nem is adnak mindig új telefont. Melyiket érdemes választani? Alap gondolom kilőve, mert annak meg semmi értelme, a mostani (havi 4.000 Ft) meg drága.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy hozzáadtam a telekom fiókhoz a mobilszámomat, de a számlák nem jelennek meg a felületen?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ha a telefonomat szervizeltek es van rajta biztositas, akkor van bejelentesi kotelezettsegem a Telekom vagy a biztosito fele?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok! Biztosítással kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Most javították az iPhone-om hivatalos szervizben. Ezt be kell jelentenem a Telekomnak?
Ha nem az előfizető használja a készüléket, akkor esetleg kell valahol felhasználót regisztrálni?
Találtam egy olyan részt a biztosítási szerződésben, hogy a Telekom által regisztrált SIM kártyájának kell benne lennie a telefonban. Ez azt jelenti, hogy csak akkor érvényes a biztosítás, ha az a SIM kártya van a telefonban, amihez vásároltuk a készüléket?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz norbiv8 #82228 üzenetére
Vicc a Telekom supportja.
Én írtam nekik nem egy e-mailt, hogy azonos folyószámlán lévő mobilszámok közül kettőnek eltűntek a számlái és a hozzátartozó dokumentumok az online felületről. Válasz: Pótolhatja 1500Ft/db-ért. Anyád! És ez már így megy egy hónapja. Most elvileg dolgoznak rajta, de ha a héten nem oldódik meg, akkor mégis hol jelezhetném még?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Most volt nálunk a telekomtól két srác, akik azt mondták, hogy megszűnik az összes zárt csomag, helyettük mix díjcsomagok lesznek, amit te saját magad állítassz össze. Jövő hónaptól lesznek elérhetőek.
Ez alapján nem számítok semmi nagy durranásra, mert ha a Next S ATK-t veszem alapul, akkor 5310 Ft-ért megkapom a korlátlan hálózaton belüli beszélgetést, a 160 perc hálózaton kívülit és az 1GB adatforgalmat. Nekem ennél se több, se kevesebb nem kell, maximum internet terén kell + pár GB.
Bőven elég lenne, ha csökkentenék a jelenlegi díjcsomagok árait és az adatmennyiséget megdupláznák.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Jelenleg Next S ATK díjcsomagban vagyok, ez 5310 Ft + 3GB = 7.800 Ft.
Ha elfogy a netem, akkor már csak a lassítás marad, mert csak a 3GB-os eseti opció maradt ebben az esetben. NetPlusz csomagokat már (ha jól értelmezem) nem lehet igénybe venni.Mobil L + 4GB + havidíj kedvezmény + 25%-os kedvezmény = 6.000 Ft.
Ha elfogy a netem + 2500-ért kapok még 6GB-ot.Véleményem szerint nem is olyan rosszak ezek az új díjcsomagok.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Nekem két dolog nem tiszta. A 2 év hűséget csak az előfizetésre vagy a díjcsomagra is kötöm?
Ha elfogy a netem és fentebb váltok 10GB-os csomagra, akkor a kedvezményes áron kapom meg a +6GB (vagy +10GB?) internetet vagy a kedvezmény nélküli áron?[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Mobil L + 4GB + havidíj kedvezmény + 25%-os kedvezmény = 6.000 Ft. Ebben az esetben költési szintre vállalok 2 év hűséget, ami azt jelenti, hogy fentebb válthatok a 10GB-os internetre, majd ha nem kell, akkor következő hónapban visszaválthatok.
Mobil L + 4GB + havidíj kedvezmény + 25%-os kedvezmény = 6.000 Ft + 10GB internet = 8.500 Ft
Ez szerintem azért elég baráti főleg úgy, hogy ha kimegyek külföldre (EU-n belül), akkor ezt mind ugyanazokkal a feltételekkel használhatom, mint itthon.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz CHIPman #82441 üzenetére
Na jó, de 6.000 Ft-ért hol kapok korlátlan hálózaton belüli beszélgetést + 150 percet vagy SMS-t más hálózatba + 4GB internetet? Jelenleg, ha Next S ATK-ban maradok, akkor ez 5310+2400 = 7710 Ft
-
Aaron14
őstag
Jelenlegi Magenta 1 300 Ft-tal lesz drágább, cserébe kapunk + 3GB adatmennyiséget.
Jelenlegi Next S ATK-t váltom Mobil L + 4 GB-ra és 690 Ft-ért kapok +3GB adatmennyiséget.
Jelenlegi Move XS-t váltjuk Mobil S + 400MB-ra és 270 Ft-ért kapunk + 30 percet és + 370 MB-ot.
Akinek van 3 otthoni szolgáltatása, úgy gondolom, hogy abszolút megéri az új csomagra váltani! Egyébként ez érezhető a Telekom hozzáállásán már egy ideje, hogy nagyon rá akarják terelni az embereket arra, hogy minden tőlük legyen. Például tegnap kötöttünk albérletünkhöz egy olyan csomagot, ami maradt a régi áron kb. 6.000 Ft, de cserébe kapunk egy alap vezetékes telefont, 30Mbit-ről megemelik 120Mbit-re a gyorsaságot és még a TV szolgáltatást is bekötik, ami most külön jól jön, mert a hozzátartozó ATK-t váltjuk is Mobil L + 4GB-ra.
-
Aaron14
őstag
Na ebből egy jó nagy katyvasz lett. Magenta 1-et nem váltjuk újra, mert készülékkedvezménnyel a Mobil L + 1 GB ugyanannyi, mint most a Next S ATK, pedig az oldalon a Mobil L-t láttam ugyanennyiért + 4GB-tal.
Next S ATK-ra, mivel vállaltam hűséget 1 hónapja, így nem válthatok hűségkedvezménnyel Mobil L + 4GB-ra, csak akkor ha felbontom a szerződést (3.000 Ft kötbér) és újat kötök.
Move XS-ről mehet a váltás Mobil S + 400MB-ra.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Valtott itt valaki Next S ATK-rol husegido alatt Mobil L + 4 GB-ra?
-
Aaron14
őstag
Hiába fizetek minden kedvezmény igénybevételével 6.000 Ft-ot a Mobil L + 4GB-ért, ha a szerzodesemben a 9.500 Ft-os költési szintre szól a 2 év hűség, míg a jelenlegi Next S ATK-nál 3.990 Ft-ra vállaltunk 2 év hűséget, hiába 5.310 Ft-os a havidíj.
Az új csomagoknál hogy néz ki a kötbér?
-
Aaron14
őstag
Engem jelenleg két dolog érdekel. Tudna ebben valaki segíteni? Chat-en nem tudtak semmit mondani.
Mennyi a Mobil L + 4GB kötbére? Ugyanúgy alakulhat, mint a Next S ATK-nál, hogy a havonta igénybevett kedvezményt kell kifizetnem?
Mennyi a Mobil S + 400MB hűségidő nélkül, 3 otthoni szolgáltatás mellé?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Mobil L + 1GB-ra vállalok hűséget, akkor 7.500 Ft költési szint alá nem mehetek. Innen hűségidőn belül válthatok fentebb a 4GB-os vagy akár a 10GB-os adatmennyiségre úgy, hogy a többletköltségekből ugyanúgy lejön a 25%-os kedvezmény?
Így akkor a Mobil L + 1GB 4.500 lenne és ha fentebb váltanék, de nem kötnék a 9.500 Ft-os költési szintre hűséget, akkor a Mobil L + 4GB 6.000 lenne?
Istenem, ki találta ki ezt a rendszert? :-D
-
Aaron14
őstag
Next S ATK-ről csak úgy írhatok alá újabb 2 év hűséget a havidíjkedvezményért, ha kifizetem a kötbért. Még jó, hogy csak egy hónapja kötöttem hűséget, így csak 3.000 Ft lesz a kötbér.
Viszont jó hír, hogy Next S ATK-val április 30-ig lehet hűséggel vásárolni készüléket részletre.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Telekomnál előfizetéshez vásárolt készülékem 1 hétig márkaszervizben volt garanciális javítás miatt. Ilyen esetben kérhetek a havidíjamból jóváírást erre az időszakra vagy ne is próbálkozzak vele?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Konkrét hívással kapcsolatban részletezést (mikor, kivel és mennyi ideig beszéltem) milyen módon és mennyiért lehet kérni a Telekomtól?
-
Aaron14
őstag
válasz Boba10 #83256 üzenetére
Most ha új csomagra váltok 2 év hűséggel, havidíjkedvezménnyel, akkor hűség időn belül nem vásárolhatok telefont részletre újabb 2 év hűség aláírásával, készülékkedvezménnyel? Ki akarják vezeti a készülékértékesítést?
Másik, hogy nem tudom mióta lehet úgy 2 év hűséget vállalni előfizetésre, hogy még alá sem kell írni semmit, csak egy személyit kell letenni az asztalra. Ez csak nekem fura?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Mobil L + 4GB-ról a korlátlan nyári böngészés bekapcsolása után lehet váltani Mobil L + 400MB-ra úgy, hogy a korlatlan net megmaradjon? 3.900 Ft-os költési szintre vállaltunk hűséget.
Hűség nélküli Mobil L + 10GB-ra hogy lehetséges korlátlan nyári internetet aktiválni? Elvileg csak hűségidősre lehet, de erre is felkínálja. Remélem az aktiválom gombbal nem indul el 2 év hűség.
-
Aaron14
őstag
válasz tsteve #86892 üzenetére
Mi kaptunk a hűség nélkülire. Kérdés, lentebb merjek-e váltani 400 MB-ra, most hogy korlátlan. Csak attól félek, hogy egyszercsak kikapcsolják a korlátlan netet (mert nincs rá hűség), utána meg ki tudja mikor válthatunk vissza a 10 GB-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
T Partner üzletben hogy működik a kapcsolat pontok beváltása? Üvegfóliára pl. be lehet váltani a pontokat?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Kacsolat pontokat be lehet váltani Domino feltöltésre?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Mivel van még több, mint 4.000 pontunk, így szeretném beváltani, mielőtt elvész. Egy SANDISK 32 GB 3.0 USB MEMÓRIA-t rendeltem volna, de valamiert nem jelenik meg a pontbeváltó felület. Valaki járt már így? Mi lehet a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
VoLTE működik már valakinek?
-
Aaron14
őstag
1414-en kértem a VoLTE bekapcsolását, de nem tudták megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz szabogabor10 #88779 üzenetére
Sikerült, hálózat független készülékre is aktiváltattam és működik.
Már csak a kapcsolat pontokat kellene beváltanom valami értelmes dologra, de pl. a pendrive-okat csak személyesen lehet átvenni... Mobil Lottó esetén automatikusan a kapcsolat pontokból vonják le az összeget?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
COOP kedvezménynél, ha nem ugyanazon a néven van az előfizetés és a kártya, az probléma?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz dragon1993 #88977 üzenetére
Köszönöm!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Telekom online rendelésnél (személyes átvétel, tartozék) mit jelent az, hogy visszahívásra vár?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Alapjáraton meg vagyok elégedve a Telekom szolgáltatásaival, de amit a legutóbbi webshop-os rendelésnél csináltak, az botrány. Rendeltem egy 12W-os Apple töltő adapter és egy 2M-es lightning adatkábelt, személyes átvétellel az Europarkban. Kezdődött azzal, hogy nem tüntették fel, hogy az Europarkban lévő kettő üzletből mégis melyikben lehet átvenni a terméket. Aztán voltak olyan fogyatékosak, hogy telefonon megerősítették, hogy mehetünk a termékekért (persze szigorúan csak az előfizető, azért tartozéknál ez vicces, mert régebben be lehetett más nevét is írni és át is tudtam venni más helyett...), majd a helyszínen derült ki, hogy nincs kábel, hiába mutatja a rendszerük, csak keddre lesz, de adapter van náluk és kihoz egy 5W-os normál adaptert... 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Bravó! 👏🏻👏🏻👏🏻
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
A korlatlan kozossegi opcio a streamelest, video lejatszast es live-ozast is magaban foglalja?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Adobe Photoshop
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Miért csak a Nintendo vadássza le az emulátorokat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen