- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudi08
tag
válasz szabogabor10 #16306 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Dudi08
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy az előző napokban valamelyikőtök írt a Go!net M csomagról, hogy csak 90 Ft-ot vett le a számláról.(úgy érzem, hogy megértettem, hogyan is működik a dolog, de inkább kérdezek)
Szóval, ha a domino csomagomra ezt aktiválom, akkor leszed 90Ft-ot és már netezhetek 30 napig 100Mb-os korláttal. Következő 30 napban ismét ugyanez.
Ha lejár a 2 hónap, amíg a 90Ft-os akció tart, akkor már 1000Ft lesz amit havonta levesz az egyenlegemből, de mivel ez nem hűségnyilatkozatos szerződés, ezért az akció lejárta előtt áttérhetek mondjuk a Go!napinet csomagra, ami naponta 10mb-ot enged 195 Ft-ért.
Tehát nem szúrok ki magammal, mert ha lejár a 2 hónap, akkor szabadon válthatok csomagot.(T oldalán amit találtam elolvastam ezzel kapcsolatban és nem látok buktatót)
Jól értem az egészet?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!