Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk

- 

Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link] 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

dptrsk

üzenetére
						Igazából mostantól lesz.rom az ügyet

Interneten próbáltam erre a számra vagy 30 alkalommal adatot egyeztetni, sosem jött sem SMS, sem email az adategyeztetésről (az internetes felületen azt írják, hogy ha sikeres volt az adategyeztetés, akkor ezt visszajelzik, ha meg eltérés van az adatokban, akkor azt is visszajelzik). Ennek ellenére soha egyetlen alkalommal sem jött semmilyen visszajelzés.
Ma voltam bent az ügyfélszolgálaton, személyesen adategyeztettem, mégsem jött semmilyen visszajelzés.
A kártyán április 25-ig kellene elvégezni az adategyeztetést (ezt sem a Telekom internetes felületéről tudom, hanem kitúrtam az eredeti előfizetői szerződést, aminek a keltétől számítva 1 év múlva kell adategyeztetni), de 22-étől külföldön vagyok egy hétig, tehát éppen a kritikus időszakban nem vagyok intézkedésképes.
Szerintem a 30 internetes és az 1 személyes próbálkozással a tőlem elvárhatót megtettem, ha mégsem OK az adategyeztetés és letiltják a kártyámat, amikor külföldön vagyok, akkor a hazaérkezésem után bemegyek a T-Pontba és lebontom a berendezést az ügyintéző fejével

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
 - Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
 - Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
 - Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
 - Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
 - Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai

- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest