Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ForRedGlory

félisten

válasz koviandri76 #9352 üzenetére

"Az sms-hez meg nem hasonlítanám, mert véletlen elküldök egy sms-t az talán nem kerül annyiba mintha véletlen valaki NetStarttal felmegy a netre.
    Ez kb. olyan lenne mintha egy államilag támogatott hitel kamatait hasonlítanánk össze a Provident kamataival."

Nem a kérdésre válaszoltál... ha a Net Start bekapcsolása szerinted jogtalan, ha benne van a szerződési feltételekben, akkor az SMS és MMS bekapcsolása is jogtalan? Megsúgom, a jogot rohadtul nem érdekli hogy 10.000 Ft vagy 20Ft, ha lopsz lopsz, mindegy hogy 30.000 Ft, vagy 1.000.000 Ft... Nyilván a büntetés mértéke más azért. Szóval kérlek a kérdésre válaszolj...

[ Szerkesztve ]

• koviandri76

csendes tag

válasz koviandri76 #9352 üzenetére

Szerkesztettem ezért újra:

Nem is mondtam, hogy vak lennék. Akkor elmesélem, hogy a ZTE-t majdnem üresen kapod, egy két alkalmazás két három játék:
    2MB+3MB+2MB+5MB+4MB+4MB a Marketről hamar le lehet töltögetni első lelkesedéssel éredekes dolgokat. You Tube videók nézegetése, Maps stb. egy üres telefon kipróbálásakor te is pillanatok alatt össze tudsz hozni 24 MB-ot. Nem is értem ezt miért nem hiszed el. Mi okom lenne hazudni ilyeneket? Már rég nem írogatnék ide, ha csak kamu lenne amit írtam. A 96 MB meg tényleg annyi lett nem is neked kell majd bizonyítanom, ehhez nem értek, de a szolgáltató biztos meg tudja valahogy majd nézni az adat forgalmat. Utoljára reagáltam ilyen dolgokra, mert látom, hogy itt nincs értelme.
    A szerződésben nincs benne, el is küldhetem neked. Az új szerződést még nem írtunk alá, mert telefonon rendeltünk.
    Sajnos csak azok járnak így akik nem kérnek internet előfizetést is a mobilra, mert még havi 500 Ft-is számít. Wifivel akarják használni az olcsó okostelefont. Nem figyelmeztetik őket, hogy ha a wifiről átvált a telefon 3G-re akkor a Net Start nagyon sokba kerül.
    Miért nem mondják el? Mert akkor elsőre mindenki rögtön kikapcsoltatná és majd később ha szüksége van rá, akkor kérné.
    Az sms-hez meg nem hasonlítanám, mert véletlen elküldök egy sms-t az talán nem kerül annyiba mintha véletlen valaki NetStarttal felmegy a netre.
    Ez kb. olyan lenne mintha egy államilag támogatott hitel kamatait hasonlítanánk össze a Provident kamataival.

Új hozzászólás Aktív témák