- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Winne #115435 üzenetére
Utoljára 2015.02.08. körül vettem magamnak a Telekomtól Nokia Lumia 930 mobiltelefont. Utána hűség nélkül vettem mobiltelefont magamnak. Közben kb. 20.000 HUF összeg körüli havidíjakat fizettem és most is ekörül lesz a hűségben vállalt havidíj.
Postára menni vagy benzinkútra menni lett volna nekem a jobb választási lehetőség. Jelenleg este szoktam ébren lenni, kb. 18 órától 6 óráig szoktam ébren lenni és kb. 6 órától 18 óráig szoktam aludni. Ezért majd a futárnak kell várnia, hogy felébredjek és utcai ruhába öltözzek és kimenjek az utcára a mobiltelefon miatt és átvegyem tőle. Volt olyan, hogy a GLS e-mailben írta, hogy 2020.04.27. 17 óra és 20 óra között fog jönni és hozza a terméket (60 db szájmaszkot hozott). Ekkor szerintem 6 óra és 18 óra között voltam ébren, vagyis nem kellett felébresztenie a futárnak. Viszont kb. 14 óra körül jött és éppen ekkor voltam fürödni, de ennél kitudtam küldeni embert, hogy átvegye a rendelt árut. Az esti ébrenlétnél az a problémám, hogy 9 óra és 17 óra között kellene ébren lennem a Telekom szerint, de ennyi ideig nem tudom ébren tartani magam. Viszont, ha benzinkúton átvehetném a mobiltelefont, akkor 21 óra körül áttudnám venni a mobiltelefont és nem ébresztene fel a futár, hanem rendesen tudnék aludni. A mobiltelefont csak én vehetem át, ezért alvás közben nem tudja helyettem átvenni senki, hiába menne ki a mobiltelefonért az egyik ember, akivel megbeszélném, hogy helyettem vegye át a mobiltelefont. Amikor máshonnan (pl. Extreme Digital, Media Markt, stb.) rendelek valamit, akkor azt a postára szoktam kérni, ha ez megoldható és olyankor ott szoktam átvenni a rendelt terméket.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Path of Exile 2
- Interactive Brokers társalgó
- Androidos tablet topic