- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kchris78 #89951 üzenetére
Dehogy van rá sebesség limit. Azaz, akkor, ha terhelt a hálózat. Normál esetben semmilyen lassítás nincs. Mellesleg a vezetékes net is használatfüggő sebességű, nem?
Nekem a megjelenés óta van HD csomag is, még egyszer sem lassult be.(#89955) btz
"Https is lassítva van"Ugye nem a telenor HD-re érted? Mert erről még nem hallottam, találkozni se találkoztam vele az elmúlt hónapokban.
Egyébként sebességre kb. a 80%-át hozza a telekomos netcsomagomnak. A telekomos mobilnetem kb 75-80 megabitet hoz maximum, a telenoros olyan 60-65-öt wifi megosztással, bár lehet hogy már az eszköz sem mai darab és ez lassítja.
"Dehogy nincs, folyton panaszkodnak hogy nem megy rendesen a wifi megosztás. "
Bizonyos userek. Mások meg folyamatosan azt írják, hogy semmi baj nincs náluk. Én az utóbbiak közé tartozok, egyébként szerintem jellemzően az adott eszközre visszavezethető amikor probléma van, valószínűleg a netmegosztást nem havi 2-300 gigás forgalmakra tervezték a mobiltelefonokban, hanem alkalmi használatra, és egyes telefonok ettől a kelleténél jobban melegszenek, míg mások bírják. Én mifiben is használtam, ott is nagyon szépen ment, újabban inkább telefonban osztom meg. Ennek a hiánya miatt nagyon féloldalas sajnos a telekomos korlátlan mobilnet szerintem.
-
válasz
szabogabor10 #89880 üzenetére
"mivel a Telenor HD-ra nem lehet ugye hűséget kötni"
De én úgy tudom, hogy lehet.
-
válasz
dptrsk #89833 üzenetére
Nálam a korlátlan-korlátlan előfizu 18.000 lenne, mivel nincs 3 otthoni szolgáltatásom (egy sincs) tőlük. Igen, gondolom vannak olyan kombinációk, amivel 18k helyett 13.5k lenne, de én a problémát abban látom, hogy 6k hűség nélkül vs 12k hűséggel (mivel az emberek nagy részének nincs +3 otthoni szolgáltatása, szerintem nem mérvadó, de még úgy is drágábbak a +3 szolgáltatás esetén havidíjkedvezménnyel, plusz 2 év lekötést kérnek).
-
válasz
enginev3.0 #89830 üzenetére
Ja tényleg ezzel már csak kb 50%-kal drágább mint a konkurencia.
Nekem nincs tőlük otthoni szolgáltatásom mondjuk, de ha lenne akkor is inkább a konkurens megoldást választanám az egyértelmű árkülönbség és a hűség hiánya miatt.
-
válasz
rfszabi #89823 üzenetére
Ez még gyengébb mint előzetesen szó volt róla!
Nem lehet az adatot magában megrendelni, legalább kell hozzá a 2000 ft-os hangcsomag. Így legolcsóbb verzióban 11700 Ft ha készülékkedvezmény helyett havidíjkedvezményt (kemény 300 Ft-ot) választ az ember.
Jó reggelt! Ez a kétszerese a telenoros hello data csomagnak! Csak ott nincs hűség ez meg 2 év hűséges.
-
válasz
dragon1993 #89820 üzenetére
Ezt mondjuk nagyon remélem is.
Attól még számomra aláássa a cég technikai hozzáértésébe vetett bizalmat nálam. -
válasz
GeneraL_XTX #89806 üzenetére
Teljesen félreérted, természetesen nem tiltott a HD esetén a tethering. Napi szinten használom a megjelenés óta, konkrétan ma délután tetheringeltem róla utoljára, nagyon szépen működik.
Egyébként vicces értelmezésekre visszatérve, ha a gépek közötti kommunikáció tilos, akkor minden netezés tilos, elvégre minden netezés során gépek közötti kommunikációról van szó, nem? Tehát a laptopom kommunikál a ph szerverével
Persze elismerem, hogy ez még kifordítottabb értelmezés, mint a tiéd, de az is az.
-
válasz
dragon1993 #89791 üzenetére
Csak kérdezem. Arról a cégről feltételezzük, hogy technikai megoldásokkal képesek detektálni, hogy valaki tetheringel, akik X ideje képtelenek egy hibátlanul működő weblapot összerakni?
Valaki tudja, hogy tényleg képesek-e rá technikailag? -
válasz
-secret- #89743 üzenetére
"Ha a T észreveszi meg eddig észrevette volna, hogy elmennek tőlük az emberek akkor csak cselekednének..."
Ilyen alapon minek fejlesztene. Nem feltétlen akkor kell lépni amikor már elmennek, mert ha elmentek akkor egy darabig vissza nem jönnek, egy ilyen folyamatot hosszabb idő fordítani.
Egyébként az is lehet, hogy a lakossági szegmens most nem annyira fontos nekik, mintha lett volna valami hogy megnyertek valami nagy állami megrendelést, így gondolom az nem keveset jelent nekik. -
válasz
dptrsk #89740 üzenetére
"Nem sokat érnek a jó csomagok, ha nem lehet normálisan használni, mert nem fejlesztenek, s pontszerű a lefedettség"
A megjelenés óta van telenor HD csomagom, semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pedig járom az országot rendesen. Kis településeken is szuper a net sebessége, lefedettségi problémába még nem sikerült belefutnom. Ami mondjuk érdekes is lenne, tekintve a telekom és a telenor közötti mobilnet roamingot.
Engem csak a céges előfizetés köt a telekomhoz, ha az nem lenne akkor nem lenne kérdés hogy nem őket választanám. Persze az is lejár egyszer.
-
válasz
enginev3.0 #89723 üzenetére
"Ennél szarabb nem lehetne"
Hát gondolkozok rajta hogy hogyan lehetne, de nem nagyon jut eszembe.
Esetleg ha mondjuk a YouTube stream lenne lebutítva mint a vodafonnál? Vagy mondjuk minden elhasznált giga után SMS kódot kellene beírni.
Akárhogy is, ez versenyképtelen, mondhatni gyík.
Örülök hogy annak idején megkötöttem a Hello datát.
Tényleg, erre kell hűséget kötni?
-
válasz
MK VII #89632 üzenetére
"Ott a lehetősége a másik szolgáltatónak is, hogy magához mérten jobb ajánlatot találjon ki az ügyfeleinek... Nem a babérokon kell ülni és várni, hogy melyik másik szolgáltató mivel rukkol elő!!"
Pontosan! Ezek szerint a szolgáltatók leginkább egymást figyelgetik, nem szükséges nekik valós fogyasztói igényeket felmérni, elég a konkurenciát figyelni. Csak az a baj hogy az ilyen jellegű marketing egy algoritmussal is megvalósítható, konkurencia -10%, szkript vége.
-
válasz
MK VII #89626 üzenetére
Basszus, hogy lehidaltam:
"ha egy ilyen szolgáltató egy új, a korábbiaktól lényegesen eltérő internetszolgáltatást is tartalmazó díjcsomaggal bővíti a kínálatát, a tervezett szolgáltatást annak bevezetése előtt legalább 30 nappal köteles a hatóság által előzetesen jóváhagyott nagykereskedelmi áron felajánlani a többi szolgáltatónak. A Telekom nem nyújtott be ilyen kérelmet a hatósághoz, így a lehetséges versenytársak nem tudtak választási lehetőséget nyújtani az előfizetőknek a Telekom szolgáltatásával szemben"
Ez nálunk tényleg így van? Vagyis az, hogy egy cég jobb ajánlatot hozott ki más cégeknél, azért kap büntit, mert nem biztosított lehetőséget a versenytársaknak arra, hogy erről idejekorán tudomást szerezzenek? Ez most a valóság, vagy valami kafkaszerű szatíra?
-
válasz
szabogabor10 #89557 üzenetére
Körülbelül erre számítok én is, szerintem kijönnek valamivel ami jobb lesz mint a Vodafone ajánlata (árban), de a Hello data startot nem hiszem hogy meg tudják szorítani. Ha meg ez utóbbi mégis így lenne akkor örömmel hordoznám hozzájuk a HD-s előfizetésemet, de van egy olyan érzésem hogy nem kell emiatt ügyintéznem
-
válasz
Soulfly842 #89524 üzenetére
"A telekomnál üzletpolitikai jóváírás is létezik. Ennek a keretében - bár a reklamáció nem jogos - ügyfélelégedettség miatt (ügyfélmúlt, stb alapján) kaptál egy jóváírást"
Ugyanilyenünk volt a közelmúltban. Plusz hozzá kell tennem hogy kifogtam egy olyan segítőkész ügyfélszolgálatost, akivel még semmilyen cégnél nem találkoztam. Hozzáértő volt és jóindulatú.
-
válasz
Bferibörs #89429 üzenetére
Szerintem ahogy az első 2-3 hét eltelt történés nélkül, már lehetett látni, hogy nem tudnak rá reagálni.
Kár, mert láthatóan meg lehet csinálni a korlátlan netet elérhető áron, nekem is van ilyen előfizetésem a telenornál, ha a telekomnak lenne ilyen paraméterekkel rendelkező előfizetése, itt kötném meg. De engem egyáltalán nem érdekel, melyik szolgáltatónak fizetem, nekem csak az a lényeg, hogy egyiknek legyen. -
válasz
dragon1993 #89192 üzenetére
Ezt hol írja? Mert az.
-
válasz
szabogabor10 #89136 üzenetére
És azt lehet tudni, hogy nagy általánosságban mikor lesz engedélyezve? Azaz mikorra teszik azt a startot, hogy nem kell külön bekapcsoltatni?
-
válasz
Mr.Csizmás #89032 üzenetére
Igen, úgy tűnik hogy a cégcsoporton belül vannak informatikai problémák.
-
válasz
radio100jozs #88812 üzenetére
Igen, ahogy kovacsmi_74 is írta, ennek az a lényege, hogy az userek adatforgalma számukra elosztottan jelenjen meg, mert ha mindenkinek 1-je lenne a forduló, akkor kb 1-2-3-án letérdelne a rendszerük, 29-én meg nem lenne szinte kihasználtság.
-
válasz
radio100jozs #88810 üzenetére
Számlázás az úgy van, de a mobiladat tekintetében egyedi a fordulónap. (Tehát hogy mikor nullázza az adatforgalmat, mikor kezdődik meg a következő havi adatkeret.)
-
válasz
#71835392 #88790 üzenetére
Régebben én is állandóan ilyeneket írtam, mint most te. Azért hagytam abba, mert ebben a témában kétféle fórumozóval találkoztam. Az egyiket nem érdeklik a tények, és nem a valóságban él, így vele nem lehet vitatkozni. A másik pedig pro-kontra szerintem kiegyensúlyozottan látja, vele meg nem kell vitatkozni.
Egyébként szerintem nem is baj, hogy felszínen tartják a témát. Egyrészt tájékozódunk, nézd valószínű hogy valamikor ténylegesen el fognak indulni. Így legalább szinten maradsz infók terén, ha követed ezeket a beírásokat (legfeljebb nem kell készpénznek venni mindent). Másrészt azt sem tartom olyan nagy bajnak, ha a konkurenseken folyamatosan rajta van ha csak egy kicsit is a nyomás, a verseny szélesedése. Ez egyáltalán nem probléma, és még akkor is profitálsz belőle, ha sosem leszel a digi ügyfele.Szóval szerintem másképp állj a témához, én is átgondoltam a dolgot.
-
Vannak új tarifák? Nem is figyeltem. Ezek nem a már pár hónapja elérhető Mobil tarifák?
Amúgy szerintem a next s-hez képest amik most vannak, nem is olyan rosszak.
Pl. hálón belül korlátlan beszéd + 1 giga net akár 4500 Ft-ért (ha van más telekom szolgáltatásod) azért szerintem korrekt. A next s ha jól emlékszem 2k-val drágább. De ha nincs másik 2-3 szolgáltatásod, akkor is 6000, és úgy 500-zal olcsóbb mint a mostani, nem?
-
válasz
Onderon #88278 üzenetére
Telejártam vele az országot, hibátlan. Kb azonos egyébként a telekoméval. Hétvégén voltam olyan helyen a Dunántúlon, ahol szakaszokon nem volt térerő egyáltalán se a telekomos, se a telenoros telefonon (erdei túra). Aztán egy helyen bejött edge mind a kettőn, majd a telenoros simes telefon átváltott 1 pálcás 4G-re, az használható volt. De 99%-ban teljesen azonos volt a kettő, megkockáztatom hogy 2km-rel arrébb lehet, hogy telekom lett volna és telenor nem. Teljesen meg vagyok vele elégedve, amúgy nem pesti vagyok, szinte kizárólag vidéken használom. Város széle, és kisebb települések is.
-
válasz
Onderon #88268 üzenetére
Nem tudom mire várnak, csak tippeltem. Vagy kivárnak, vagy nem érdekli őket a konkurencia és ráhagyják. Más nem jut az eszembe. A második lehetőséget gondolom kisebb valószínűségűnek, de persze sose lehet tudni.
Lehet, hogy nem okoz nekik érezhető elvándorlást a konkurencia ajánlata, nem tudom.
Egy biztos, ha most új ügyfélként szerződnék, akkor szerintem nem velük szerződnék. De ameddig köt a hűségem hozzájuk, addig szerintem csak kijönnek valamivel, ezért nem is érdekel különösebben, hogy mikor reagálnak. Ha nem reagálnak, akkor elhordozom a számaimat, ez a hello data tökéletes lesz. Van is egy ilyen másodelőfizetésem, használgatom, príma. -
A régi, Next s, Next m, aranytárskártya Next m csomagok leforgalmazhatók eu-n belül?
-
válasz
radio100jozs #88014 üzenetére
Az kemény, bár szerintem kb ennyi várható volt. Ebből szerintem jópár ilyen fiókban rekedt nem használt sim. Nem is baj ha egy kicsit tisztul a sim-állomány.
-
Én is csak a magam példáján keresztül írtam amit írtam. Az elmúlt hónapokban átlag havi 50-55 órát (3000-3300 percet) telefonáltam. Igen, ez sok, ezt elismerem. Ezzel nem jönnék ki jól feltöltőssel, nekem jó a korlátlan csomag. Ezen kívül van még benne internet is, azt sem kell külön opcióként vagy mittudomén miként megvenni. Egyszerre 4 számot fizetek be a havi számlával, mindegyikben van internet, illetve a többieké rajtam kívül hálón belül korlátlan, így meg van oldva a "családi csomag" kategória, jellemzően egymás között beszélnek sokat - nagyon sokat, illetve kifelé is lebeszélik a csomagban lévő percet más hálózatba, illetve hálón belül ami ingyenes.
Nem számoltam utána, de ez nekem szerintem legalább 2x ennyire jönne ki feltöltősben, ha nem többre, internettel együtt. Én sok sms-t is küldök, ügyfeleknek főleg - amit pár másodperc alatt is meg lehetne beszélni, azért nem várom meg a kapcsolást, nem jó az időpont stb., elküldöm sms-ben.
Azon kívül a 4 számot nem lenne kedvem ellenőrizgetni, kinek-meddig-mennyi, van-e netje, elég lesz-e, elkövetkezendő egy hétben akar-e valamit, foglalkozzon ezzel aki ráér. Az idő is drága, de hangsúlyozom, meggyőződésem hogy anyagilag rosszabbul járnék a feltöltőssel.
Aki kevesebbet beszél, az lehet hogy jól jön ki, illetve akinek van kedve, ráér nézegetni, illetve van erre affinitása.
Szolgáltatós készülékben egy ideje én se gondolkozok. -
Cégek pl.
Aki nem akarja hogy a 15 éves száma adategyeztetéstől függjön.
Aki nem akar töltögetést figyelni és attól függeni hogy van-e egyenlege. Nem akar ott állni letolt gatyával hogy nem tud adott esetben mobilról megvenni egy parkolójegyet vagy egy autópálya matricát.
Aki tényleg sokat beszél és megéri neki egy részben korlátlan vagy teljesen korlátlan csomag.
Aki sok SMS-t küld és ez benne van a korlátlan csomagjában.
Akinek tényleg sok mobilnet kell (adott esetben korlátlan mobilnet).Biztos vannak még helyzetek, nekem magamból kiindulva ezek jutottak eszembe.
-
Másnál se megy a mobilvásárlás? Konkrétan SMS-lottót akartam venni de nem megy. Nem jön meg az az SMS se hogy küldjek okét.
-
válasz
Black_Raven #87705 üzenetére
Én 2x adategyeztettem, egyszer online, egyszer telefonon, semmi nem jött egyikről se. Annyira nem izgat, mert csak egy mondhatni harmadlagos számom dominós, és ha ezek ellenére megszűnne a szám, akkor azt majd lemeccselem a szolgáltatóval, hogy visszaadják a pénzt, de simán benne van a pakliban, hogy nagy felháborodások lesznek itt jövő hónapban.
-
válasz
radio100jozs #87557 üzenetére
Picit azért talán egy francia kártyát szerezni egy átlag magyarnak bonyolultabb, mint - ha a határ mellett lakik - roamingolni. Ezt csak azért írtam, mert a "nem kell bonyolítani" egy kicsit furán hatott ebben a felállásban.
-
Beléptem a domino számunknál a telekom felületre, és azt írta, hogy 25 Ft a percdíj, holott a Most opció be van kapcsolva. Akkor a 9 Ft már kifutott, vagy csak hibás a weblap?
-
válasz
burkus1993 #87323 üzenetére
Nálam is többféle hibát dobott a dominó számokra. Még olyan is volt hogy nincs is ilyen telefonszám. Miközben be voltam vele jelentkezve a telekom fiókba.
Szerintem nagyon nagy a probléma ezzel az egésszel. -
válasz
dptrsk #87285 üzenetére
Köszi, sajnos ez nem működik. Megadom a telefonszámot, jön rá az 5 számjegyű sms, visszaírom az egyszer használatos kódot, és egy olyan hibaüzenet jön hogy nem megfelelő telefonszámot adtam meg. Hogyne lenne jó a telefonszám, most jön meg rá az sms, de a kódot nem fogadja el.
3 próba után feladtam. Rossz időpontot fogtam ki, amikor valami nem jó, vagy mi lehet? Sajnálnám ha elveszne a szám, mert van rajta egy alig megkezdett 4 gigás netcsomag. Természetesen az egyeztetésen már jó ideje túl vagyok, csak éppen semmilyen visszaigazolás nem jött róla, hogy sikeres. Ugyanúgy egy másik számomra se. Kicsit bosszant a dolog.Másik számra ugyanez, hibás a telefonszám, nem történik semmi.
-
"Kollégám hivatalosan osztrák, osztrák telefonnal. Itt Budapesten ingyen hív haza (Ausztriába), de engem már nemzetközi díjért tudna hívni (viszont nem hülye, van magyar száma)."
Várj, én úgy tudom, hogy június 15-től legalábbis, mivel ekkor már roaming helyzetben van, akkor ha Magyarországról indítja a hívást, akkor az otthoni feltételeknek megfelelően hívja a magyar számot, tehát erre akkor nem fog neki kelleni külön magyar szám. Az lesz viszont a drága, ha visszafelé működik, azaz te hívod fel itthonról a magyar számodról az ő itt tartózkodó osztrák számát, mert ez neked lesz nemzetközi hívás. Hiszen te egy osztrák számot hívsz. Ő pedig ingyen fogadja.
-
válasz
[P]laci #87050 üzenetére
"neki megmaradt a régi világból ez a jelentsünk fel, be"
A hatósági panaszbejelentés lehetőségét nem a régi világban (jelentsen ez bármit is számodra) találták ki, hanem a maiban, tekintettel arra, hogy nem vitatható tény, hogy a nagyvállalatok erőfölényben vannak veled szemben, és ha nincs egy felettük álló erő (állami kényszerítő eszköz a hatóság útján) akkor önszántukból nem garantált, hogy nem élnek vissza az erőfölényükkel a kisemberrel szemben.
Tudomásul kellene már venni, hogy a magzatpózba való összekuporodás nem old meg semmit, ki kell állni magadért és használni kell a jogaid helyreállítása érdekében létrehozott és közpénzből működtetett intézményeket.
Persze mindig lesznek, akik félelemből vagy lustaságból nem így tesznek, és ezt az erkölcs és az újvilágiasság nevében igyekeznek megmagyarázni. -
válasz
quailstorm #86795 üzenetére
Sajnos ez megint egy olyan dolog, mint rengeteg kereskedelmi szoftverben a legkényelmetlenebb másolásvédelmi megoldások: a legális usert szivatják az ilyenekkel, aki a kalózváltozatot használja annak meg sokkal könnyebb, ott megoldja. Mi is azok miatt kényszerülünk ezeknek a megcsinálására, akik mindig visszaélnek mindennel. De hát ez van.
-
válasz
quailstorm #86784 üzenetére
"Nekik fontos ez a szopatás oldják már meg, engem marhára nem érdekel"
Nem, sajnos neked fontos, utána kell menni.
Én a telefonos ügyfélszolgálaton megnyomom, hogy ügyintéző kapcsolása és az elmúlt időben nemigen volt várakozás, kapcsolják is. -
-
válasz
IamTheDog #86621 üzenetére
Szép.
"mi úgy látjuk, hogy tarifáink pont azt nyújtják, amire az ügyfeleinknek jelenleg szükségük van"
Ergo ne is várjunk korlátlan csomagot, köszike.
Egyébként meg nézzék át hogy hányan hordoznak számot a telenorhoz vagy hogy hányan kötnek ott új csomagot valamelyik korlátlanra, és ha meglesz ez az adat akkor jelentsék ki, hogy pont azt adják amire a felhasználóknak szükségük van."A legtöbb felhasználónk néhány gigabájt adatot forgalmaz havonta, ez a volumen akkor sem lenne érdemben több, ha korlátlannak nevezett csomagokat kínálnánk"
És ezt hogy? 😂
Hasonlat: felesleges javítani a telefonok akkuidejét, hiszen jelenleg se használják tovább az ügyfelek a telefonjaikat, mint ameddig az akku bírja. Utána úgyis töltőre teszik. Ezzel a nyilatkozattal úgy érzem valami nagyon nem sikerült. -
-
Összehasonlítás a Telenor konkurens csomagjával.
2 év hűség mindkettőre
azonos adatmennyiség (50 giga)Telenor: 4792.- Ft
Telekom: 11.490.- FtTelenor: használható a telepítési címtől eltérő más címen
Telekom: fizikailag használható más címen, de napi 2k felárTelenor: havi 2500 Ft benne van egyéb szolgáltatásra (adatbővítő, netes tv)
Telekom: nem tudunk róla jelenleg, hogy van-e benne valami plusz (feltételezésem: nincs)Telenor: az 50 giga mellett korlátlan böngészés és email a csomagban
Telekom: egyelőre nem tudok ilyesmirőlTömören: amennyiért a Telekomnál a korlátozottan hozzáférhető és korlátozottan használható csomagot adják, annak a feléért kijön a Telenor 2x annyi adatot tartalmazó csomagja, +100 giga éjszakai nettel, HBO Go-val és korlátlan böngészéssel és emaillel.
Ezt szerintem nagyon meg kéne gondolni a Telekomnak, hogy van-e értelme, illetve azt is át kéne gondolnia nagyon gyorsan, hogy van-e valódi válasza a korlátlan adatforgalomra. Telik az idő, és nincs. (A mobil L és XL nyár végéig korlátlan net promóciót nem tekintem annak, szerintem ez egy tűzoltás jellegű akció, amivel addig megpróbálják megállítani az elvándorlást, ameddig ki nem jönnek a végleges megoldással.)
Egyébként nem haragszok rájuk. Valószínű, hogy váratlanul érte őket a telenor korlátlan csomagja (bár a telekomos és a vodafonos homenet csomagok a piacon vannak egy ideje), és egy nagy vállalatnak lassú a reakcióideje. Valószínű, hogy kijönnek egy olyan csomaggal hamarosan, ami számukra is anyagilag vállalható, ez persze nem biztos, hogy találkozik az előfizetők elképzeléseivel. Lesz egy kis átrendeződés a telekommunikációs piacon, de már nagyon rá is fért.
-
válasz
tsteve #86557 üzenetére
Ez nagyon gyík. Drága, kevés benne a net és ha a címtől eltérő helyen használja az előfizető napi 2k+. Ja és el se érhető mindenhol. Hagyjuk már.
A telenoros home ez verzió olcsóbban ad több netet és nincs benne bünti.Kár hogy telekom ennyit tudott összehozni.
Ja és most látom hogy alacsonyabb hálózati prioritás? Ezt a csomagot most ugye poénból hozták ki, hogy amikor kijön a rendes csomag, akkor ez vacaknak tűnjön? Azaz ilyen "előtte-utána" trükk?
-
válasz
gianone #86460 üzenetére
Kérdés, ki a piaca ennek a csomagnak (úgy, hogy nem tudom, mennyi az ára).
Egy olyan 2 fős háztartás, amiben mind a két fő olyan jövedelemmel rendelkezik, hogy nem probléma egy ekkora havi kiadás, ezt a munkahelyet stabilnak érzi vagy van tartaléka (hűség, 1 év), a két feltehetően jól képzett és magasra értékelt állást betöltő személy közül egyiknek sincs céges telefonja (ezért szükséges neki egy korlátlan magán előfizetés), továbbá relatíve mobilak a mindennapjaik, ezért szükséges a korlátlan mobilnet. Emellett otthon van ideje tv-t nézni és kihasználni a szabadidejében egy helyhez kötött gyors vezetékes internetet.
Szóval sok dolognak kell ebben összejönnie ahhoz, hogy ez betaláljon így, hogy összekötik minden mással. Szerintem ez így nagyon beszűkült piac. Én megkötném a korlátlan mobilnetes csomagjukat (vettem is egyet második telefonnak a telenornál), de ilyen sallangok nélkül, a többi része nem érdekel a szolgáltatásnak. És a plusz egy szám se.Sajnálom, ha nem fogják megérteni, hogy azért lett zseniális a telenor csomagja, mert semmi feleslegest nem tartalmazott, se hűséget, se a minimumon felüli beszédet (ami szerintem le se lesz forgalmazva 80%-ban), de hát nem is ártana a piacnak egy kis átrendeződés.
-
válasz
trec12 #86444 üzenetére
Nem feltétlen!
Telenor hello data start: 6000.
Skype korlátlan Magyarország: 5000 Ft
Összesen: 11.000 Ft.Így korlátlan net + korlátlan telefon. Abban az esetben, ha olyan helyen tartózkodsz, ahol nincs 4G se és wifi se a korlátlan skype használatához, akkor arra az időre van 50 perced a hello data start csomagban.
A skypeout hívás a saját mobilszámodat (vagy az általad beállított más számot) ír ki. A hangminőség kiváló.
Ja, a 11k-ért egy Office 365 előfizetést is kapsz.
Hozzáteszem, Telekom korlátlan csomagom van, de ha lejár, akkor váltok erre. -
válasz
Wind-Storm #86358 üzenetére
Most megnéztem, 17 napja csináltam, és még mindig nincs visszaigazolva. Soulfly: nem türelmetlenségből írom, hanem azért, hogy akik viszont tanácstalanok, hogy biztos az övékével van valami gond és azért tart sokáig, azok lássák, hogy másnál is tovább tart.
Netsebesség Szeged város széle: 50/20.
-
válasz
Wind-Storm #86355 üzenetére
Én több mint 2 hete, és még mindig semmi.
-
válasz
JamesFinn #86139 üzenetére
Valamit nem értek, ha az ember nem ad számlát a piacon 500 Ft-ról, őt megbünteti az adóhivatal. A telekom meg pár tízezer - százezer forintról majd később ad? Vagy erre külön szabályok vonatkoznak, mert a nyugtát / bizonylatot ad a helyszínen, és csak a részletes számlát adja később?
-
válasz
zoltanz #86037 üzenetére
Nem kell drágábbra váltanod, maximum az lehet szerintem, hogy a jelenlegi csomagod lesz drágább, ha olyan csomagod van, ami 2 év hűséggel olcsóbb volt, mintha határozatlan időre kötötted volna. Akkor most a határozatlan idős árért kapod ugyanazt. De lehet hogy tévedek, nekem ezt mondták mikor lejárt az egyik szerződés.
-
válasz
4Grider #85945 üzenetére
Szolgáltatói oldalon lehet ilyet csinálni. A mi előfizetésünk t-systems-es kezelőfelületén láttam ilyet. Sőt olyan is van, hogy be lehet állítani munkaidőt és munkaszüneti napokat amikor meghatározott számokat alapból atirányít. Szóval a rendszer tudja. Abban viszont messze nem vagyok biztos hogy bármelyik előfizetés esetén elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PS Plus előfizetések
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest