Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
A június 1-től érvényes ÁSZF módosulásokat mintha valamiért még visszatartanák, de lehet csak nekem furcsa... Utolsó nap van, de még nincs fent.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
enginev3.0 #106856 üzenetére
A tegnapi válaszom kiegészítéseként...
Látom most nem ez a téma az új tarifák miatt.
Dominónál nem zárták le a korlátlan tematikus opciókat, inkább csak elrejtették őket. Azért írtam tegnap a 1777-et.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
enginev3.0 #106856 üzenetére
1777
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Mikulásbá #106607 üzenetére
Két hete váltottam vissza két havidíjas számomat Dominóra (Győr Pláza) . A kapott kártya csomagolása csak átlátszó fólia volt, telefonszám nem volt ráírva, utólag írta rájuk filccel az ügyintéző. A vonalkód felett CSERE DOMSIM... látszik. Senki nem volt előttem, max. 15 percet voltam bent, nem is akartak marasztalni, rám erőltetni mást. Dolgozói flottában voltam, hűség nélkül, de már egy ideje nem használtam ki, gondolom publikus csomagban meg jobbat nem tudott volna ajánlani. Amúgy mindhárom szolgáltatónak van a vállalat felé dolgozói csomagja, de most jelenleg egyik sem érdekel, a Dominó is jól személyre szabható most az alkalmazásból, ha több beszéd kellene átmenetileg pl. A kártyákért kellett fizatnem, 1990Ft=80perc+1GB. Az utolsó csekket pedig a héten fizettem be.
Amúgy én is tartottam a cserétől a korábban olvasottak miatt, de szerencsére nem így volt... -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Orlin #106146 üzenetére
Dominónál az nem elég, hogy a szolgáltatás aktív legyen, a megújításhoz 30 naponta az egyenlegen is kell annyinak lennie, hogy az időszaki díjat le lehessen vonni. Nem ez lehet a gond?
Esetleg az ajándék net elfogyása után egy ki-bekapcs, hogy újrainduljon a megújuló csomagod.Szerintem ez már nem a lassítós 200MB ahogy nézem, az Netplusz volt azt hiszem és drágább is volt.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Atomgeszi #105428 üzenetére
Az országot külön rubrikába dobja be automatikusan? A személyin a születési hely nem így szerepel: MOHÁCS (MAGYARORSZÁG)?
Tényleg csak akkor felel meg, ha minden ugyanaz. Ahol kisbetű ott az kell, ha nagy akkor az, szóköz, zárójel, második keresztnév... A kártya még nem járt le esetleg? -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#08205312 #105173 üzenetére
Hasonló a véleményem.
Nekem már csak az nem tiszta egészen, hogy a beállítások a sim kártyához tartoznak, vagy a készülék tárolja kártyától függetlenül? Ezek szerint inkább van köze a kártyához, ha a másik kártyával volt net telefonon. Vagy azzal sem volt? Már elvesztettem a fonalat...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MrCsiT #105063 üzenetére
Nem voodoo volt ez...
Nem találtam meg az előzményeket, 2-3 éves dolog ez már emlékeim szerint. Az mms szolgáltatás bekapcsolása oldotta meg páraknak, hogy ne csak 3g-n menjen a net, hanem 4g-n is. Illetve a technikai net bekapcsoltatása is akkoriban kellett a Maraton csomagokhoz azoknak, akik nem Domino Fix tarifában voltak, mert csak ahhoz volt alapból bekapcsolva ez. Én mégis inkább apn beállítás hibára tippelnék, szerintem az mms szolgáltatás bekapcsolása is erre volt valahogy hatással.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #104929 üzenetére
Szerintem menni fog majd valamikor, de nem 1-2 nap, úgy gondolom. Nekem is van jópár Dominós szám felvéve. Ha mégsem menne, akkor próbáld leügyezni az ügyfélszolgálattal.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #104927 üzenetére
Nem új vagy hordozott a szám? Esetleg Dominó-ra/-ról váltás történt (?) és azért írja, hogy később próbáld. Lehet, hogy van valamennyi átfutási ideje ilyenkor. Csak tippelek...
Kóddal kapcsolatban jártam már úgy, hogy túl gyors voltam. Kicsit érdemes várni a beírással.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #104925 üzenetére
Alkalmazásban nem találtam rá megoldást. A honlapon bejelentkezve a "Fiók beállítások" alatt viszont leválaszthatóak egyenként.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Donki Hóte #103764 üzenetére
Ezt találtam a kérdésedre.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovy79 #103599 üzenetére
Tipp, próbáld meg! Weboldalon a telefonszámmal + sms-ben kapott jelszóval bejelentkezve írja valahol a díjcsomag jellemzőit a részleteknél, vagy a 1777-en is lehallgatható talán a "Díjcsomagok" (?) menüpontban, de mindkét helyen át is válthatod Domino Fix-re, a 25Ft-os díjcsomagra. Múltkor egy rokonnak állítottam be a Most opciót (havonta érdemes bekapcsolni ezt is), nála is az alap Domino volt még, pedig a kártyája állítólag csak 1-2 éves volt. Egy előfizetés lett Dominóra átváltva nála. Alkalmazásban nem látszanak a részletek és váltani sem lehet díjcsomagot.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intel fan11 #103205 üzenetére
Elképzelhető, hogy csak az újhoz adják, mint az előző példa is mutatja, részleteket nem néztem. Én dolgozói flottában vagyok, publikus dolgok csak net részen érintenek. Publikus, de már lezárt netcsomag van hozzá bekapcsolva.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intel fan11 #103201 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Black_Raven #101923 üzenetére
Nálam is megjelent, eddig nem volt. "21603 4G" néven, Győr kertvárosi részen.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Doky586 #101018 üzenetére
Jogos. Amúgy csak részben gondoltam én is a választ a kérdésedre, inkább alternativának szántam. Én a World GPRS Limit-et nem kapcsolnám be, szerintem azzal többre jön ki 1GB ha jól számolom. A bővítő ha lejár többször is aktiválható és talán a költségek is jobban kontrolálhatóak.
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#08205312 #98577 üzenetére
Pár éve a NetPlusz csomagoknál volt többször hasonló akció. Igen, ott is elegendő volt egy másik adatmennyiségű csomagra váltani. Ezt is így értelmezem.
Azt viszont nem tudom, hogy Domino Net-nél 30 napon belül is működik-e a váltás? Mert a lemondással még érvényes marad a 30. napig. Vagy mellette bekapcsolható a másik adatcsomag? Havidíjas esetben részarányos a számlázás.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
adnoctum18 #98340 üzenetére
Lezárás után volt az, hogy csak belföldön használható, de volt valami vizsgálat ezzel kapcsolatban és most már teljes egészében leforgalmazható tudtommal. Decemberben nekem volt netem Ausztriában Netplusz XXL-el.
-
kovacsmi_74
senior tag
Köszönöm a felvilágosítást mindenkinek Otthoni Internet 4G ügyben! Csak most kerültem ilyen téren net közelbe. Ma a mobilnet+navigálás volt a családdal a fővárosban. Ritkán van ilyen sajnos, de ezért is nem néztem rá a fórumra.
-
kovacsmi_74
senior tag
Tegnapi ÁSZF módosítás szerint bevezetésre került az Otthoni internet 4G díjcsomag. Valakinek sikerült már megtalálnia a leírását? Én nem találtam.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
lugosi #97380 üzenetére
1-2 hete csináltam pár számra egyeztetést, androidon chrome-mal. Fiókot én sem akartam létrehozni, valahogy úgy sikerült tovább lépnem, hogy a telekom oldal keresőjével menetközben újra rákerestem az adategyeztetésre. A telefonszámmal így be volt jelentkezve, de a fiók létrehozással már békén hagyott, ha jól emlékszem.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #97354 üzenetére
Születési helynél ha ott van zárójelben Magyarország, akkor azt is oda kell írni.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
dragon1993 #97009 üzenetére
Korábban azt olvastam a telekom fb oldalán (t-s válasz volt), hogy eseti bővítő után ugyanúgy működik a korlátlan böngészés opció. Én még nem próbáltam, nekem nagyobb csomag mellé van ez. Esetleg próbálta már valaki? Ha így van, akkor maraton helyett jobb megoldás lehet.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Dilikutya #96620 üzenetére
Szerintem azért sem adja alapból a Most percdíjait, mert ezzel az opcióval a "tudatos vásárló" réteg megtartása csak a lényeg, a többiektől viszont többet tud kérni percenként. Kis mértékben persze valaki ezért jön ide, de gondolom arányaiban egy jó résznek még be sincs kapcsolva a Most, régebbi kártyákra gondolok főleg.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#73820095 #96527 üzenetére
Egyik hozzátartozómnak is szerencséje volt, miután felhívta a véletlenül feltöltött számot. Utána feltöltötte az illető az ő enyenlegét az adott összeggel. De ez tényleg az emberi hozzáálláson múlik.
Mondjuk olyan szám nem lehet, ami éppen nem is aktív, vagyis nincs is még kiadva? Bár gondolom azt meg nem is lehetne feltölteni... (?) -
kovacsmi_74
senior tag
Elméleti kérdés...
Eseti bővítővel újra működne a korlátlan böngészés opció rendesen? Vagy mivel az nem lassítós dolog, lehet nem számít? Nejemnek Netplusz S mellé van ez, nekem nagyobb csomag mellé. Nála most rosszabb a betöltés, nálam nincs gond szerencsére. Gondolom akinek aktív valamelyik Netplusz csomag, már ő sem tud feljebb váltani, ezért gondoltam esetleg még az eseti bővítőre... -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Soulfly842 #94946 üzenetére
Vagy sms-ben +DOMINOMOST a 1414-re, max. visszaír, hogy már be van kapcsolva. Javasolnám a feltöltési bónuszt is bekapcsolni. +BONUSZ
-
kovacsmi_74
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy anno a netsemlegességre hivatkozva törölt(ett)ék el a korlátlan böngészés+e-mail opciót, vagyis nem lehet korlátozni bizonyos dolgokat. A mostani promóciós korlátlan alkalmazások mintájára azt is lehetett volna kedvezményként is felfogni. A szándék ez is volt eredetileg, ha jól gondolom. Mondjuk én még szerencsére ezt használom.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Soulfly842 #92285 üzenetére
Huncutság? Mint a tavaszi dáridózás? ;-)
-
-
kovacsmi_74
senior tag
BKK e-jegyrendszer nem sikerült, próbálkozzunk egyszerűbb dolgokkal...
-
kovacsmi_74
senior tag
Azért az szép tőlük, hogy annak ellenére, hogy már lezárt csomagok, de most már a NetPlusz-ok is EU képesek. Vajon a lassítás érvényes az EU-ban is?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
radio100jozs #88812 üzenetére
Szerintem ezzel próbálják a teljes havi adatmennyiséget minél jobban elosztani. Ha mindenkinek elsején indulna a kerete, a hónap vége már nem lenne annyira leterhelve, mert időközben valakiknek már elfogyott a havi kerete.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
jozsi968 #87941 üzenetére
Zárni akartam, de erre még válaszolok. Lehet, hogy nem lesz bónusz, de mint írtam az esetemben ez most nem fontos, te pedig azt hegyezted ki inkább. És azt is értem, hogy online jobban járnék, és kényelmesebb lenne. A cserének pedig díjmentesnek kellene lennie, úgy gondolom. Ha így van, akkor végülis nem veszítettem semmit, igaz nem is kapok pluszt sem. Igazából online intéztem volna a váltást, de jelen állapot szerint az nem megy, de azért érdekes hogy a Fix-et ajánlja fel váltásnak. Korábban pl NET-röl Web-re tudtam váltani, majd később Net&roll-ra lehetett volna, de most már csak a Fix-et ajánlja egy ideje, gondolom amiatt, hogy most már a Maratont nyomatják. Lehet később engedni is fogja a váltást, de nem biztos persze.
Tehát én értem az érveidet, de más szempontokat nézünk. És kívülről nézve, lehet én is értetlenkednék. De ezen ne vesszünk össze, nem érdemes. Szép napot! ☺ -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
jozsi968 #87939 üzenetére
Részemről zárnám. Mint írtam, a száma miatt tartanám meg inkább, bónuszok nem igazán mérvadóak ilyen szempontból, az alvó státuszt pedig csak előnynek gondoltam. Egyébként pedig ha kártyacserével jár, elvileg az ingyenes kell, hogy legyen. 4G képesség, méret miatt legalábbis ingyenes. Ha így van, akkor amennyivel több bónusz lenne egy ezresért, a váltás pedig ingyenes (?), akkor 0 Ft-ért 40 perc, 500 MB (vagy mennyi alapból). Igaz sorbanállással. De nem sürgős, max. ha arra járok.
Egyébként nem hiszem, hogy a "számhordozás" házon belül egyik simről a másikra megoldhatatlan, max. mivel Domino, nem szívesen foglalkoznak vele. Mindegy, annyira nem fontos, de ha sikerül, azt jelzem. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
jozsi968 #87928 üzenetére
Net nem kellene rá, az megy előfizetésről korlátlan böngészéssel. Sorba nem szeretnék állni, remélem anélkül is megy. A száma viszont tényleg jó. Családon belül azért még használható lenne, még ha eddig nem is ismerték. Talán még előnye is, hogy ez már hosszú évek óta csak egy alvó kártya volt, ezen biztosan nem keresnek senkit korábbról. Volt már szerencsém olyan Domino kártyához.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
jozsi252 #87766 üzenetére
Chrome-ban esetleg nincs bekapcsolva az adattömörítés? Lehet az lassíthatja le a betöltést. Nálam pedig időnként a google hirdetései miatt áll össze nagy nehezen egy-egy oldal. Mondjuk nálam be van amúgy kapcsolva a tömörítés, bár én is használom a korlátlan böngészést. (Minek is van bekapcsolva?)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
St3ven #87588 üzenetére
A múlt hónapban nekem is sikerült elsőre. Már nem igazán használom, de még van rajta némi egyenleg pár napig. Domino Fix váltást felajánl, azon gondolkodom is, hogy töltök rá és váltok, de nem igazán jön össze már napok óta többször megpróbálva. Lehet feltöltés után menne csak? Valaki váltott át esetleg így? Korábban egyébként Domino NET kártya volt, később váltottam át DOMINO Web-re. FIX-ként megtartanám, a száma is egész jó.
-
kovacsmi_74
senior tag
Új független telefon és méret miatt SIM csere. Látszik, hogy van egy MMS, az üdvözlő Telekomos gondolom. Viszont megtekinteni nem lehet. MMS szolgáltatás aktív, APN beállításokat is ellenőriztem. Az üzenet annyira nem fontos, de a főképernyőn a szövegbuborék felett folyamatosan jelzi az 1 üzenetet már egy hete.
Valakinek ötlete? Előre is nagyon szépen köszönöm! -
kovacsmi_74
senior tag
"Hogyan lehet ilyen jó a magyar mobilnet? Úgy, hogy kong az ürességtől."
És úgy néz ki, ezen még javítani szeretnének. Zárjuk el a csöpögő csapokat...http://index.hu/tech/cellanaplo/2017/03/13/mobilnet_magyarorszag_olcso_draga/
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Soulfly842 #82249 üzenetére
Dáridó, ahogy Lajcsi szereti?
-
kovacsmi_74
senior tag
Én egy vállalati flottában vagyok, amiben korábban nem volt semmi net. Kb. fél éve tettek hozá havi 50MB-ot, ami annyiból szerencsés, hogy így már az olcsóbb árakon lehez NetPlusz csomagot rendelni mellé. Persze amíg még rendelhetőek...
Szerintem ilyen megfontolásból kérhették utólag a flottához.
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Black_Raven #80931 üzenetére
Kutyaprotkó után szabadon. "Ez valami fixx?"
MOST után többet vártam, vagy legalább hasonlót önálló tarifaként. -
kovacsmi_74
senior tag
Ha valakit érdekelne...
Élő stream a Magenta koncertről. Az adatforgalmat nem csökkenti. (Telekom ügyfeleknek.)http://telekom.hu/magenta1koncert
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
anadroid #80681 üzenetére
Szerintem hibás a telekom oldalán a feltöltéseknél a bónusz dolog. Haza érve megnéztem mégegyszer azt a dominós telefont, amit 2500-al töltöttem, ott van az sms a bónusz 25 percről és a 100MB-ról. Szerintem érdemes más elektronikus feltöltéssel próbálkozni. Netbank, ATM, POS. És aki még nem regisztrált a kedvezményre, előtte tegye meg!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
matthewKER #80675 üzenetére
Akkor passz. Én nem így töltöttem, de végülis annak mellékesnek kellene lennie...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
matthewKER #80673 üzenetére
Lehet az alkalmazásban van hiba? Én le sem töltöttem még. De a honlapon is úgy van, hogy 2499-ig nem jár, 2500-től igen. Mondjuk a netes fiókban is néha vannak érdekességek. Többet ír pl. a netes csomag árára, mint ami a számlán kijön. Előfizetéses netplusz kétféle árára gondolok.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
matthewKER #80671 üzenetére
Netbankon keresztül töltöttem 2500-öt. 1 évvel hosszabbodott, és volt bónusz.
Ja, és tudtommal csak hangkártyára jár, adat SIM-re nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Autós topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával