Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kalanchoe #111104 üzenetére
Hang megújuló már van, korábban is volt, netes valóban megszűnt, vagy mindkettőre a Domino Dupla van még. Egyébként nekem egyszer sem fogyott le a 300 perc amikor használtam.
Amúgy szerintem elég rugalmasan lehet már variálni a felhasználói szokásoknak, helyzetnek megfelelően a Domino-t, főleg hogy már korlátlan opciók is vannak. Igaz kell egy kis tudatosság, előre gondolkodás, mikor mit érdemes aktiválni. Aki meg folyton a telefonon lóg, annak meg ott a havidíjas előfizetés.Az 1 napos korlátlan net 790 Ft lett 990 helyett, ha valaki használná.
-
kovacsmi_74
senior tag
Dominos társaknak:
Tegnap törölve lett a 300 perc 7 napra opció, helyette hétfőtől lesz elérhető a chat szerint a 70 perc 7 napra 450 Ft-os opció, szintén bármely belföldi alapdíjas irányba. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #110885 üzenetére
A 2 GB mellé még a feltöltési bónusz 500 MB (havonta úgyis kell min. 3000 Ft feltöltés a 2700 Ft miatt, de csak appból feltöltve jár), plusz szerdánként a Domino Day kedvezményekkel újabb net. Már meg is van a kívánt adatmennyiség. Az 50 perc pedig bármely irányba jó (belföldön) ha jól látom.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
FirstTripla #110884 üzenetére
Domino Dupla esetén, ha mindig meg tud újulni automatikusan, akkor az már 2 GB havonta a második hónaptól. Vagyis mindig legyen elegendő egyenleg hozzá, arra kell figyelni.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Ádyka #110788 üzenetére
A 300 MB+30 perc opció megjelenésekor volt 1-2 hétig, hogy egy számra kettő opciót is be lehetett kapcsolni rendszerhiba miatt, de már javították ezt a hibát, vagy legalábbis e mellé lehetett. Gondolom a kettős jellege miatt kellett még faragni valamit a háttérben hozzá.
Ha jól értem, ezt szeretted volna.
-
kovacsmi_74
senior tag
Dominonál új hang es internetopciók jelentek meg az alkalmazásban, korlátlanok is, pl. korlátlan internet 30 napra 9900 Ft.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#73820095 #110615 üzenetére
Lehet, de akkor meg főleg annak (is) kellene fogynia.
Előtte nap vagy aznap már szokta írni az óra+percet is. Szerintem ez a kombó nincs jól leszabályozva, nem veszi figyelembe a hálón belüli hívásokat. Mindegy, szerintem így is marad majd bent.
Itt most nyoma marad a fórumban, majd egyszer talán javítják.
Szent a béke?
Szép estét! -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #110609 üzenetére
Lehet eleve így van, hogy a fizetős fogyjon le inkább, hogy minél kevesebb fel nem használt rész maradjon? Ne fájjon annyira?
Bár a net része nem így van, de a Maraton meg nem jár le ugye.
-
kovacsmi_74
senior tag
Van Domino feltöltési bónusz 50 percem, utána pár perccel aktiváltam a 300 perces opciót is, mert a napokban több hálón kívüli hívásom is volt, lesz. Kb 30 perc után már be is hozza az árát. Viszont a hálón belüli hívások is ebből mennek most. Még mindig 50 percem van abból.
Járt már más is így?
Szerintem a két opció nem működik párhuzamosan. Chaten nem jutottunk dűlőre. Appot (használom), előfizetést (voltam) viszont többször is ajánlották.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #110353 üzenetére
... vagyis bekapcsolt jelszóvédelem esetén csak. Felületesen olvastam el elsőre.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
SenorGrande #110024 üzenetére
Én kikapcsolnám a "Ha nem válaszol"-t. Így elég sokáig tud csörögni nekem.
Annak csak akkor volna értelme, ha egy hívást szeretnél mondjuk egy idő után egy másik telefonra átirányítani. Azt meg úgyis látni fogod, hogy hívott valaki. A Hívásértesítőnek kikapcsolt állapot vagy térerő hiány miatt van értelme.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
SenorGrande #110008 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kalanchoe #109967 üzenetére
Tudtam telepíteni, törölni is. Szerintem biztonságos is a cím alapján. Mint a példa is mutatja, nekem sem létszükséglet, csak emlékeztem, hogy korábban volt ilyen. A parkolás rész érdekelt volna, azért is tűnt fel. Amúgy lehet legközelebb autópálya matricát innét veszek.
Lehet, hogy kihalóban lévő dolog, azért nincs alapból a kártyán?
-
kovacsmi_74
senior tag
A napokban vettem észre, hogy a kártyámról hiányoznak a sim kártyára telepíthető telekom alkalmazások (sim eszköztár). Parkolás, lottó, stb.
Tavasszal váltottam vissza Domino kártyára, valamiért ezek nem voltak a kártyán.
Egy kis keresgéléssel találtam egy t-mobile (!) oldalt, ahol ezeket lehet telepíteni, törölni.
Összefoglalóba esetleg be lehetne tenni, én legalábbis nem láttam ott.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
Az előzőekhez...
2 Sim-es telefonban akár egy Domino kártya kevés beszédhez, de jobb percdíj + az ingyenes dolgok, a másik kártya pedig előfizetéses csak netre.
Domino kártyához van még a korlátlan beszélgetés hálózaton belül 24 óra / 300 Ft, vagy 300 perc bámely irányba / 7 nap / 600 Ft.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #109055 üzenetére
Visszaolvastam...
Horvát kiruccanásra készültél, de te Szerbiában voltál. Ők még nem Eu tagok tudtommal. Roaming engem ritkán érint, de nem lehet, hogy még ez is gondot okozhatott? Bár én még most is inkább az előbbire gyanakszom.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #108507 üzenetére
Megpróbáltam, már lassan esedékes volna...
A Feltöltésnaplóból a "Feltöltés megismétlése" sem működik. Elsőre úgy tűnik, mintha menne, de jön sms-ben, hogy sikertelen feltöltés. Jön a banki sms is, a stornó az összeg zárolásáról.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Markizmark #108611 üzenetére
Nem kell sípolnia, ez nem a Hangposta. A leírtak alapján szerintem jól működik. Bemondja, hogy jelenleg nem vagy elérhető, a bekapcsoláskor pedig jön az sms. Nem ezt szeretted volna?
Talán mintha még mondaná is az automata, hogy sms-ben értesítést fog küldeni...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Markizmark #108606 üzenetére
sms-ben a 1414-re:
+HIVASERTESITO -
kovacsmi_74
senior tag
Hátha segít, bár nem próbáltam ki...
Applikáció Domino feltöltést továbbra is csak havi számla terhére engedne tölteni az előfizetésen belül, de azt vettem észre, hogy még a kezdőképernyő alján az "Áttekintés" ikont követő "Feltöltés" ikon alatt a "Feltöltésnapló"-nál elvileg mutatja az elmentett bankkártyát és a "Feltöltés megismétlése" gomb is látszik. Ha valakinek töltenie kellene, kipróbálhatja.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
dragon1993 #108384 üzenetére
ÁSZF szerint nem tudom, hogy van, de a honlap szerint akár Maraton csomaggal is folytathatod a netezést, ha elfogyott a csomagod adatkerete.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #108117 üzenetére
Ugye nem a kezdőképernyő alján akarsz rányomni erre? Felül a plusz jelre a négyzetben koppints!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #107990 üzenetére
..., de csak azoknál a számoknál, amelyekhez tegnap még vásároltam belőle, most így jobban megnézve.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #107883 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
radio100jozs #107937 üzenetére
Valamint 06.01-től az újonnan bevezetett 3 Maraton csomag mellé elérhetővé válik az Automatikus megújulás szolgáltatás. Ez lenne az opció a lezárásra kerülő Dominó Net csomagok helyett?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
gzbotii #107912 üzenetére
Nem, az azért már nem kis idő. Én biztosra szoktam menni, adatforgalom ki, repülő mód be egy rövidebb időre, majd vissza... De elvileg az fogy először ami előbb lejár.
Mondjuk mostanában az adatforgalom sem megy nálam folyamatosan, használat után mostanában kikapcsolom, így van lehetősége a váltásnak bónusz esetén. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #107873 üzenetére
3000 Ft vagy feletti töltésnél 50 perc+500MB (Magentával lehet duplázni), de az app jelzi is az összeg kiválasztásnál. A fenti képen amúgy látszik a perc is.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #107870 üzenetére
Elvileg csak egyszer kell aktiválni. Appból töltve jár már csak bónusz net, perc viszont jár egyéb elektronikus töltéshez is.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #107732 üzenetére
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #107727 üzenetére
Az első fülön én még most is látom, szintén késői aktíválás. Ott már nekem sem jelzi, amit beszúrtál képként.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Oliverda #107648 üzenetére
A telefon menüjében a "Ha nem válaszol" átirányítást kell kikapcsolni. Nálam a hívásértesítő (sms) be van kapcsolva, csak erre az egyre nem. A Tárcsázó Beállítások menüpontja alatt (Android) találod meg. Iphone esetében nem ilyen egyszerű tudtommal.
VoLTE nálam nincs még, de a negyedik csengetésre csinálta ezt.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
vpanangin #107424 üzenetére
"Mire gondolt a költő?" Ezt csak ő tudja pontosan. A feltöltéshez perceket is adnak, és ő a feltöltés után szeretné követni az egyenlegeket. Nekem ez jött le. Nem olvastam olyat, hogy a Sim kártyához adott perceket említené. Persze bele lehet magyarázni azt is amit te írsz, de nekem a feltöltés és a bónusz kombó volt egyértelmű. Talán nem fogunk ezen összeveszni...
-
kovacsmi_74
senior tag
A feltöltési bónusz mától megváltozott, mint kiderült. 2500-at töltöttem, a bónusz elmaradt.
Rákerestem, ezért...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Autós topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- SzoftverPremium.hu