- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Íme az új Android Auto!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Szerintem ezek a szuper androidos telók csinálják. Nem kívánom fikázni őket de minden haver aki erröl panaszkodik csoda androidos készülékekkel nyomul. Nekem se a bóvli alcatellel amin oprendszer sincs se a BlackBerry 9720-al nincs ilyen sose.
Arolotifar: Akkor csak ez nem az ok, minden esetre vicces hogy bementünk a tescoba én tudtam telefonálni a haveroknak meg full térerő és semmi, mind telekomos . Ilyet se nagyon láttam még.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz orion1025 #45135 üzenetére
Vagy csak hiszed... Elég ha ugyanolyan néven létezik valaki akinek van tartozása ezek a bérdroid behajtó cégek nem foglalkoznak ilyen dolgokkal hogy aki megtaláltak annak csak a neve az...
De az is lehet hogy valahol tévesen elirtak egy számot és téged hivogatnak, nekem is volt ilyen.
Pár éve vettem egy új dominócsomag azt pl elkellett adnom emiatt mert az otp-nél bevolt regelve a szám és valami adathivás alapó szolgáltatást ugatott folyton. Sms-be küldözgette az egyenleget meg autómata hivogatott.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz #41133696 #45110 üzenetére
Net roll s-nek mondjuk látom értelmét annak akinek kell aranyáron mobil internet.
Arra leszek kiváncsi hogy a kormányzat nyilatkozott miszerint minden diáknak ingyenes mobil internetet akar biztosítani 1 giga adatforgalommal. Én is lestem hogy mivan, mr1-en volt a műsor.
Levásárlást hagyjuk elég ha az ember körülnéz mennyibe kerülnek a cuccok amit két háromszoros árán árul a telekom. Szolgáltatásba nagyon jó a cég de az eszközöket telefonokat olyan árakon adja hogy már megse nézem, mert örültnek kell lenni hozzá hogy az ember ennyiért megvegyen tölük valamit.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #45108 üzenetére
Ez az egész hüségprogram egy marhaság ebben a formában. Semmire nem jó, ha nem létezne se venné észre senki. Nem is értem minek ez, van nekem is 4 kapcsolati kártya megcsinálása került vagy 2000forintba ránézésre, soha az életben nem fogom használni. Típikus példája annak hogy kell egy semmirevaló dologra költeni..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
A hello holnap! díjcsomagok igénybevételére a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), vagy a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) által kibocsátott, érvényes tagsági igazolványával rendelkező vak és gyengénlátó; siket és nagyothalló, valamint mozgáskorlátozott személy jogosult.
Csak ennyi a "trükk"
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz St3ven #45086 üzenetére
Betyár árak Huawei Ascend G526 4G-t hozott pont egyik rokon 10 darabot ausztráliából ott 150 au dollár/darabért adja több szolgáltató is kártyásan és független. Itt meg ha jó látom 50 ezer függően dominóval Egyiket tegnap óta elkunyiztam töle kifizettem a 31ezret érte, szolnokon simán megtalálta a 4g-s új hálózatot.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz szabogabor10 #45019 üzenetére
Nemtudom ott hogy működik de angiában pl nem egy hálózatra eddig nem lehetett t-mobile-os készülékkel felmenni. Mondjuk ott eleve ahogy tudom nincs ez a hálózaton belül kivül marhaság. Van ausztrián belüli és ausztrián kívüli díjszabás és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
Viszont hogy dijcsökkentés is legyen a roaming dijak mérséklődnek nem is kicsit:
2014. július 1-től olcsóbban telefonálhatnak haza az előfizetők, és a jelenlegi díjak feléért használhatják a mobilinternetet külföldön. Az unión belüli barangolás esetén a kezdeményezett hívásindítás díja 2014. július 1-jétől majdnem 18 százalékkal, a fogadott hívásoké megközelítőleg 27 százalékkal, az SMS-küldéseké 23 százalékkal csökken - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).
A legnagyobb mértékben a külföldről bonyolított adatforgalom kiskereskedelmi ára csökken az Európai Unióban és három másik európai országban: egy megabájtnyi adatforgalomért a jelenlegi 171,5 forint helyett 78,3 forintot kell majd fizetni. A mobiltelefonról indított hívások percenként 91,4 forint helyett 74,4 forintba, a fogadott hívások percenként 26,6 forint helyett 19,5 forintba kerülnek majd, a küldött SMS-ek darabára pedig 30,4 forintról 23,5 forintra csökken.
Július 1-től újdonságként az előfizetők igénybe vehetik a külföldi célország alternatív szolgáltatóinak szolgáltatásait is adatroaming céljából.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz szili.tamas1 #44914 üzenetére
Első körben ugyis velük kell lelevelezned megint mert a jogszabályok is ezt irják elő. Ha nem születik megoldás akkor lehet továbbmenni.
-
djculture
félisten
válasz szili.tamas1 #44910 üzenetére
Levélbe csak bennevolt hogy mennyit irnak jóvá gondolom...
-
djculture
félisten
válasz lugosi #44660 üzenetére
Hűségprogram ott kezdődne hogy aláirsz egy szerződést amiben 2 évre elkötelezed magadat akkor a szolgáltatónak is kutya kötelessége legyen 2 évig a feltételeket és az árakat garantálni.
Amíg ez nincs addig ez egy hülyeség, egyoldalú szerződés meg hűség ez. Te legyél hűséges az szolgáltató meg azt csinál amit akar veled. ...[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz St3ven #44618 üzenetére
Telekomnál kell ez a nyavaja instant email izé előfizetés csak annyi hogy egyes csomagokhoz ingyen jár a 3 email cimes változata, internet előfizetés mellé meg 1100 pénz a 10-es. De amúgy nem kell hozzá internet előfizetés mert ez eleve az 1 giga forgalmommal
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz n@p@lm #44432 üzenetére
Mondjuk minket az okok nem nagyon érdekelnek... de ha neked a bevételeid egy részét elszipkázná az állam ágazati adó formájába te is mindenféle áremelésekkel meg korlátozásokkal probálnád meg pótolni. Én különben össze teszem a kezemet hogy csak a telefonálásra van adó mert egykét elborult elmében annak idején megszületett az is hogy legyen internet adó megánként 10forint. Csak felháborodott minden cég és minden ember azért nem lett egyelőre. Ha nem igy lenne most az 500megádnak lenne 5000forint adója , nem igen neteznél te se meg én se meg más se.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #44376 üzenetére
Szerintem az a 10 ezres kupon lesz nem vagy ilyesmi kedvezmény?
-
djculture
félisten
válasz tomy86 #44348 üzenetére
Engem a laptopra meg a tabletre akartak rábeszélni de alapvetően mindkettő nélkül megvagyok. Tablet is olyan . Nemrég még 100k volt egy 2 magos hd-s kijelzős tablet most már 30-40-ért van, még egy év és 20 se lesz. Ez a legnagyobb pénztemető ilyenekre költeni. Akkor már vesz az ember egy almás mobilt az legalább tartja az árát meg ezek a wines nokiák is elég jók. Nem az van hogy megveszed rá fél évre negyed annyiba kerül ugyanaz sőt már van annyiért nagyobb tudású is
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz tomy86 #44346 üzenetére
Sajnos nem, nagyon érdemes mostanában nagyobb hűségeket vállalni mert folyton emelgetik az előfizetések árát vagy a bennefoglalt dolgok árát percdijait. Mondjuk össze tehetjük a kezünket mert a másik kettő mobiltelós fő cég már rég bevezetett olyan költségeket is amit a mobiltelefonozás hajnalán már rég száműztek (pl kapcsolási dij ). Itt még csak a céges csomagoknál beszélnek ilyesmiröl.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Ja abban igazad van nem nagyon gondoltam ezt át. Mondjuk én nem telefonokat szervizelek hanem pc-ket a kolléga meg laptopokat tableteket de ha megvan bontva valami és úgy hogy látszik a barbárkodás akkor már mi se úgy állunk hozzá. Mostanában meg ez nagy divat hogy valaki műszerésznek hiszi magát és elkezd kókánykodni. Még egy takaritást meg is értek vagy aminek látom az értelmét.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Az a helyzet hogy az ilyen használt továbbadott cuccokkal mindegyik szervíz csak tessék lássék módon alibi munkát szokott végezni. Szerintem a tieden se cseréltek semmit fizikailag csak szoftvert arra fogadnék.
Ha első tulaj lennél lehetne tovább vinni az ügyet de így szerintem nem sok értelme lenne.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #44139 üzenetére
Annyit megér mondjuk, én azthittem vagy 2 rugó havonta.
-
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #44124 üzenetére
Én nem sok értelmét látom ennek, havi 2ezreket kifizetni egy telefon biztosítására ráadásul lopás biztosítása nélkül ami egy 1 év és negyedét éri a mostani árának. Akkor meg szokás szerint ha tönkremegy is a legutolsó kiskeres árát fogják számolni ami negyede a mostaninak.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Abszolút vangelis matematikai tétel:
Vangelis bármit ír be bárhová annak úgyis kupon lesz a végeredménye.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #43987 üzenetére
Törvény szerint élő emberhez kellene kapcsolniuk minél hamarabb, de ez a diszpécser módszer nem nagyon vált be úgylátszik..
[link][ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz grafikus17 #43937 üzenetére
20 dollárért van 1giga ami egész hónapban érvényes.. az számodra ennél a legolcsóbb.
De van arrafele ezer meg egy szolgáltató abban biztos vagyok ahol sokkal olcsóbb az adatforgalom. Csak utána kell keresni.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz grafikus17 #43935 üzenetére
Persze 1 napos felhasználhatósággal..
Elég értzelmesen látható ebben a táblázatban mennyiért és mennyit kapsz meddig felhasználhatóan. A másik oldalon meg az egész hónapban leforgalmazható adatelőfizetések vannak.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz lugosi #43915 üzenetére
Az szép
Más:
Nemrég beszélgettünk itt a kedvezményekröl meg az e-packról.. A sárgcsekk perben megállapitotta a Fővárosi Ítélőtábla hogy vissza kell fizetni a 2012. május 1. és 2012. november 17. között kiszámlázott 142 forintokat a fogyasztóknak..
"Jogerősen pert nyert a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) a Magyar Telekom ellen indított sárgacsekk-perben, visszajár tehát a fogyasztóknak a jogtalanul kiszámlázott díjtétel - közölte a FEOSZ csütörtökön"Szerintem utána az e-packos dologgal is ez fog történni..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz makaveli666 #43788 üzenetére
Előbb kellett volna gondolkozni, ha már hűséget írtál alá akkor teljesítened is kell..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz dedike #43705 üzenetére
Az hülyeség mert azzal ha bontom a vonalat sérül az egyenlő bánásmódhoz való jog (nem tudok egy ügyet elintézni telefonon keresztül úgy mint aki beleegyezik ebbe). Moindom én ezt már egyszer lezongoráztam egy ügyvéd ismerősnél mert érdekelt hogy mivan ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz St3ven #43703 üzenetére
Mert én beleegyeztem vagy mi hogy felvegyenek? Annyi hogy benyögi az autómata hogy rögzitésre kerül.
Ügyvéd ismerős szerint már eleve ez szabálytalan mivel törvényileg van rögzitve hogy felkell ajánlani a választás lehetőségét a hívó félnek és ez az ügyintézést nem befolyásolhatja (Adatvédelmi Törvény)[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz lugosi #43699 üzenetére
Ezért szoktam én rögziteni minden nyavaja mobiltelefonra van már ilyen app de még a sima future telefonok jó része is tud rögziteni.
Mondjuk telekomnál nekem ami volt eddig számlázási problémám azt 1-2 hónap és megoldották mindig. Általában a kedvezményekkel szokott baj lenni szeretnek eltünedezni a számláról..
30000 az mondjuk már nem gyerekjáték, kérdés hogy miböl tevődött ez össze...[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz raziel01 #43670 üzenetére
Végül is ha pl afganisztánban vagy bangledesben nyaral a fodrász akkor lehet hogy nem nyerő ötlet a 6 zónára jellemző majdnem 600ft/perc áron hivogatni De az 5 és 4 zóna fehéroroszok meg elefáncsontpart meg örmények és egyéb országokba iirányuló 219-319 forintos hivásdij se valami olcsó
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43629 üzenetére
Az a legbiztosabb de már holnap is nyitva vannak szerintem, posta is lesz holnap
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43627 üzenetére
Akkor ott az előfizetéshez kapcsolódó dokumentumokat el lehet érni, feltéve hogy feltöltötték. Amúgy legegyszerűbb lenne az ügyfélszolgálatot felhivni ott előadni a helyzet tömöritett verzióját és megkérdezni mennyi lenne a kötbér esetleg még lehet hogy méltányosságot is adnak egy kérelemre mert szoktak ha nem is az egész összeget engedik el.
Most ha sokáig ül az illető a babérján akkor tényleg kiadják a Credit Expressz-nek és két háromszorosát fogják követelni. Nem jó azt megvárni..[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43625 üzenetére
Szerintem akkoriban még papiron ment minden nem online mint most. Meg egyáltalán hogy betud e lépni a t-mobile.hu oldalon az előfizetésem fülön.. Mert oda kell a telefonszám meg a jelszó.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43621 üzenetére
Rajta van a szerződésen a telefon kedvezménye amit kapott rá az a kötbér. Telefontól szerződéstól függ az egész meg hogy egybe fizette e vagy részlet, van e még hátra részlet stb. De a szerződésen megtalálható minden.
Szerk: Ja hogy már tartozás is van. De mire várt ennyi az illető már rég lépnie kellett volna?
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43618 üzenetére
Igen az a megoldás.
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43613 üzenetére
Ezt egyszerűen hogy vissza nem szerzitek arra fogadok... Letiltás meg nem opció mert akkor a kötbért kikell fizetni ami a telefonra kapott kedvezmény. Itt csak egyet lehet tenni felszólitani hogy szolgáltassa vissza ha nem teszi meg sajnos akkor ugy kell kezelni az ügyet mintha ellopták volna és megtenni a megfelelő bejelentést.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43601 üzenetére
Felhivja az illető az ügyfélszolgálatot és megkérdezi milyen féle meghatalmazást fogad el a telekom. Ez is mindig változik régebben elég volt egy géppel irt 2 tanus meghatalmazás utána meg már nem fogadták el.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #43599 üzenetére
Átlehet íratni simán ha bemennek mindketten egy t-pontba (kérdés hogyha harag van kivetelezhető e ez). Pontos dijazását már a fene se tudja mert 1 év alatt volt 10+ áremelés meg aszf változás.. Megkell nézni a honlapon lévő pdf-ben
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
Ahogy Vangelis Shakespeare mondta: Kupon az egész világ...
-
djculture
félisten
válasz lugosi #43528 üzenetére
Pont délelőtt volt a királyi rádióban a kunokról akciókról szólt a délelőtti műsor többek között, ott is elmondták minden kupon ráfizetés a kereskedőnek így csak azért csinálják hogy ügyfelet vonzanak. A magyar rádió hangtárában meghallgathatja akit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz peugeotmate #43521 üzenetére
Ami ott van kiirva arra ne alapozz szerintem, nekem a mittómén' hány fél év óta itt lévő pendrive amit még kuponnal rendeltünk is szállitás státuszú. Legjobb ha odatelefonálsz az adott t-pontba hogy megjött e már, de szerintem már rég ott pihen
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz peugeotmate #43519 üzenetére
Nem nagyon értem a dologot gondolom már rég ott pihen a polcon a t-pontba ahova átrendelted csak illene esetleg akkor bemenni is érte... Tpontból nem fognak rádszólni ha erre vágysz ..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM