- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Köszönöm mindenkinek az infót. Akkor elék szűk az e-sim használhatóság tekintetében a Telekom kínálat, bár a Huawei okosóra ára jó 10 ezerrel lentebb ment az e-sim verziónál, de azért vicc, hogy egy okosóra kezeli, egy iphone meg problémás kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Az iphone XR működik már e-sim-el a Telekomnál? Vett már így valaki?
-
radio100jozs
őstag
válasz bksgbr #103731 üzenetére
Tekintve, hogy Telekom a szolgáltató mindkét esetben, csak márkaváltás történik, logika szerint nem tűnhet el a pénz, mert ez nem egy szolgáltatók közötti számhordozás, és így előfizetői jogviszony megszűnés. De biztosat a Telekom ügyintéző tud, már ha tud erre érdemben hiteles választ adni...
-
radio100jozs
őstag
válasz Ron Swanson #103695 üzenetére
Igen, ugyan ez a tapasztalatom nekem is, most is egy őskövület folyószámlára kerültem, így nem kellett előleg, de teljesen hektikus, hogy mikor milyen folyószámlára tesznek, mert volt pár nekem is a Telekomnál, és fura, hogy ezek amikor már nem vagyok előfizetésben a Telekomnál nem kopnak ki, hanem néha előjönnek, ha új szerződést kötök velük.
-
-
radio100jozs
őstag
válasz freelanced #103685 üzenetére
Szerintem tedd elsőnek tisztában magadban azt a fogalmat, ami itthon 1994 óta él, hogy mi az a romaing.
Ha ez megvan, akkor meg szedd elő a 100 éve létező fogalmat, hogy mi az, hogy nemzetközi hívás.Ha ez is megvan, akkor rájössz, hogy mi miért került annyiba.
-
radio100jozs
őstag
válasz Interceptor #103639 üzenetére
Nettó díjjal számol az applikáció, ez pedig 3 egység nettó ára a 83 Ft.
SMS-t nem küldtél?
De a lényeg, 80 egységig nem kell pluszban fizetni, én a beszélt perceket, meg az sms-eket szoktam összeadni, hogy hol tartok. -
radio100jozs
őstag
válasz Interceptor #103637 üzenetére
Nem 3 percet beszéltél le?
Amúgy meg a feltüntetett árban nincs benne a kedvezmény (ezt írják is), így ezt felesleges nézned, azt számold, hogy mennyi perc hívás, meg sms volt, amit mutat az applikáció, és amíg 80-ig vagy, addig nincs plusz díj a havidíj felett.[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
válasz Cranberries #103374 üzenetére
Igen, mert az fogy elsőnek, ami a leghamarabb letelik.
Saját példám:
Havi díjas vagyok, és minden hónap 9-én fordul az adatkeret.
Most a 3GB havi adatkeret fogy, mert az 9-én lejár.
A 10GB-hoz nem nyúlt még, mert az január 21-ig jó.Ebből 2 dolog jön le:
Egyik, csak akkor fog fogyni a 10GB-ból, ha a 3GB-ot nullára használom 9-e előtt.
Illetve biztos a 10 GB fog fogyni január 9-21 között, mert akkor az új hónap miatt annak van a hamarabb lejárata, mint az aktuális havi adatkeretnek, aminek február 9 lesz akkor.A lényeg, mindig az fogy, aminek hamarabb a lejárata.
-
radio100jozs
őstag
Hát azért nekem októberben nem ez volt a tapasztalat. Hosszabbítottam online keddi volt a megrendelés, raktáron lévő készülék, Bp-i átvétel üzletben, meg is volt, hogy csütörtökön lesz a kiszállítás, na a valóságban ez csak következő hétfőn lett meg. Karácsony, meg ezeket a fekete akármik miatt lehet ez most még hosszabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Ja ezt sem hittem volna, hogy kb belefulladok a sok netbe már, és csak rágódok, hogy mennyi megy kárba a nem felhasználás miatt.
Van a Domino, azon ugye alapból van érintetlen 1GB 1 évre, és jött a 60 napos 10 GB, aztán van a havi 50 MB, meg akkor jött most a 4GB fél évig, de ott van még a havi +3GB. Ez eddig csak 990 Ft-ba került.
Közben meg van előfizetésem is, azon is van a havi az ingyen havi 50 MB, akkor ott van a 3GB, jött a 10 GB, és a csomagban meg fizetem a MobilS+3GB-ot.Hát korábban soha nem hittem volna, hogy a Telekomnál lesz ez az olcsósított adatkánaán.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Ha nem írjátok, fel sem tűnik, de én is kaptam 4GB-ot a Dominóra. Tiszta bónusz ez a kártya, megvettem 990-ért, alapból 1+10+3 GB-al, erre jön azóta is a havi 50 MB, és akkor most megint 3GB és most meg adtak 4GB-ot fél évre. Na meg még rajta van a 80 perc+5 SMS is.
Mi történt a Telekomnál, hogy ilyen bőkezű lett? Van köze a felreppent felvásárlási pletykáknak, és fel kell tupírozni az előfizetői bázist, vagy jön a Digi?
-
radio100jozs
őstag
Tényleg durván csökkent az SE ára, október 12-én még a 92.620-ért vettem Mobil S+3 GB 24 hónap hűséggel,, most meg már csak 81.620-ért lehetne megvenni, igaz ép nincs készleten, de újabb készlet várható. Na ha ezt tudtam volna... Arról meg nem is beszélve, hogy 90 napig korlátlan beszéd, és net jár az előfizetéshez...
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Ez is izgalmas akció, hogy aki új előfizetést 2 év hűséggel készülékkel de egy összegben, és minimum 1 Ft érték felett vásárol, annak 90 napig korlátlan a net és a beszéd! Azaz 3 hónapig!
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Sokkal izgalmasabb a November 6-tól igényelhető MultiSIM (magán 3 db, üzleti 4 db), ami lényegében annyi, hogy egy előfizetéshez (egy díjcsomaghoz) klónozható még további 2 vagy 3 sim, ez nem keverendő össze az adatmegosztó simmel, mert itt egy az egyben minden klónozva van. Persze ha jön egy bejövő hívás, akkor hol csörög ki, ha mondjuk egyszerre 3 készülékben van benne ugyan az az előfizetés, nem tudom, a részletekbe nem merültem még bele.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Mendölt a VoLTE tézis, hogy csak Telekomnál vásárolt bizonyos telefonokkal működik, mert nem így van.
A Telekomnál vettem egy Samsung Galaxy S9-et, és pár napra rá jött is az üzenet, hogy bekapcsolták az előfizetésen a VoLTE funkciót. Tényleg működött is, ég és föld a hívás felépítésének az ideje a hagyományos, még a ne leváltós csak 2G-hálózathoz képest is, itt rögtön jön a csöngés, ahogy rányomok. A Galaxy aztán nem vált be, így vettem az edigitelnél egy Honor 9 Lite készüléket, benne van a VoLTE funkció, be is van kapcsolva, és meglepetés, hogy tökéletesen megy rajta a VoLTE továbbra is. Rögtön megy a hívás, és a kijelzőt a hívás közben nézve végig 4G-t mutat.Most vagy a Huawei termékekre lett kiterjesztve a dolog, vagy mivel be van kapcsolva az előfizetésen, ezért a készülék is tudja, emiatt működik a dolog, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz Ron Swanson #102338 üzenetére
Nem, mert új folyószámlára kerülsz, de a Telenornál eltelt a 30 nap? Mert csak azt követően lehet a Telekomhoz visszahordozni a számot.
-
radio100jozs
őstag
Nekem is fura, hogy mi ez a lázongás, hogy egy cég saját kontójára meghirdet egy akciót, és azt feltételekhez köti (csak applikációban rendelhető meg)? Minden akció bármilyen termékről, vagy szolgáltatásról van szó, kötött valamilyen feltételhez. Ellene nem lehet tenni, ha nem tetszik, lehet díjcsomagot, szolgáltatót váltani. De jelzem, hogy a pl. a Telenornál, vagy a Vodánál is kedvező perdíjas egyedi ajánlatok is csak az applikációban érhetőek el.
-
radio100jozs
őstag
válasz jozsi252 #101613 üzenetére
Érdekes, én tőlem soha nem kérnek online előleget, pedig most vettem egy bőven 2K feletti telefont részletre, és 2 éve sem egy olcsó készülékből vásároltam, akkor sem kértek. Pedig semmi extra előfizetésem nincs, és nem is régi. Itt egy komplett kockázatelemzés van már, mint ha banki hitelt vennél fel, és nem csak azt nézik, hogy hány éve vagy előfizető. A Platina meg aranykártya rég nem ér nagy semmit, már ki van üresítve. Ez az egész annak is az oka, hogy sajnos egyre többen éltek, élnek vissza a drága készülékek megvásárlásával, majd az előfizetés/részlet nem fizetésével, ezért van az, mint ha egy banki hitelt vennél fel.
-
-
radio100jozs
őstag
válasz joey04 #100850 üzenetére
Telekom és a Voda a jobb választás, már méretük alapján is, eleve több saját hálózattal rendelkezik más országokban. A Telenorral a nyáron mind Romániában, mind Franciaországban problémám volt, a Telekommal meg semmi. Nem mentek ki a hívások, állandóan hálózati hiba szöveggel eldobott, csak sokadjára ment ki a hívás a Telenorról, miközben Telekomról rögtön mentek a hívások, pedig ugyan azon a partnerhálózaton volt többségében a kétkártyás telefonom. A Telenor, hogy már eladták, már csak egy a sok közül szereplő lett a piacon, nem egy méretes cég.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
Ki írt a 3GB netről?
Az 50 MB-ról van szó, abban nincs benne a 7 napos határidő a lejártáról.Másik, hogy nekem abszolút nem így néz ki az alkalmazás felülete. Pedig a 8-as Androidon, a legfrissebb 7.8-as Telekom alkalmazás van fent, ja és Telekomos mobilon.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Úgy látszik a Telekom is arra az ösvényre lépett, hogy semmibe veszi a saját ÁSZF-jét, amit ugye senki nem kényszerít arra, hogy pl. az akciós feltételeket miként szabályozza, de még sem képes azt betartani.
Aktuális gond a havi 50 MB ingyen mobilnet lakossági ügyfeleknek.
1, nincs benne már pár hete a karbantartás óta mobilapplikációban, miközben cska ott rendelhető meg.
2, 7 nap után kikapcsolja, még ha nem fogyott is le, miközben az ÁSZF-ben erre vonatkozóan egy sor sincs leírva, hogy az csak 7 napig használható fel.A Telenornál már sajnos sok éve megszokott, hogy a valóság, és az ÁSZF jó pár esetben nincs köszönőviszonyban sem, de a Telekomnál eddig nem voltam ehhez hozzászokva, de sajnos akkor itt is ez az új irányvonal már.
-
radio100jozs
őstag
Domino sim online vásárlása 990 Ft, és ez van most benne, vagy kapcsolhatsz be Telekom applikáción keresztül:
1 GB 365 napig
10 GB 60 napig (csak belföldön)
3 GB 7 napig (csak belföldön, és 09.30-ig van az akció)
50 MB 30 napig (csak belföldön), ezt 30 naponta bekapcsolhatod 12.31-ig.+ 80 perc beszéd, és 5 SMS 365 napig.
Van kérdés, hogy vétek ezt kihagyni.
Nekem, meg a kollégámnak meg is hozta frissen a futár, így most habzsolom a biteket :-D[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz G@ben #100594 üzenetére
"A promócióban kizárólag egyéni előfizetők vehetnek részt. A kedvezményt Domino előfizetők kizárólag havonta egyszer, havidíjas előfizetők kizárólag fordulónaponként egyszer aktiválhatják, a kedvezményben
biztosított adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel. Az 50MB kizárólag a Telekom alkalmazáson
keresztül aktiválható, aktiválása díjmentes."De most az alkalmazásban nekem sem jön fel, pedig él az akció.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Az EU adatroaming terén nagyon rossz tapasztalataim vannak frissen Romániából és Szlovákiából. Az egyik, hogy az adatforgalom borzalmasan lassú, szakadozott kint. Több esetben kellett manuálisan ki és bekapcsolni az adatforgalmat, mert egyszerűen semmit nem töltött le a telefon. A másik, hogy valamikor meg hálózatot kellett manuálisan váltani, mert hiába volt 4G, ha nem volt adatforgalom rajta. Tegnap pl. Szlovákiában a Telekom Szlovák hálózata használhatatlan lassú volt, így váltottam Orange szolgáltatóra, ahol a 3G teljesen jól működött. Érdekes, hogy Romániában meg a Vodafone hálózata volt használhatatlan csiga, de az Orange ott is jól működött. Ehhez annyi tapasztalat, hogy pl. Franciaországban is az Orange a jobb választás adatforgalomban, de majd augusztus végén megyek ki, így 1 év után ismét lesz onnan is friss tapasztalatom.
Az meg külön érdekes dolog, hogy Romániába átkelve Nagylaknál nem akart a Telekom előfizetéses kártyám automatikusan átváltani a Román hálózatra. Úgy kellett manuálisan kierőszakolni, hogy jelentkezzen már fel valahová. De útitársaim is hasonlóan bosszankodtak a Telekomos kártyákkal Romániéában, hogy vagy nem jelentkezett be, vagy ledobálta onnan a hálózat. A Telenoros kártyámmal (duál sim telefon) nem volt ilyen gond, az hamar átlépett a határ után a Román hálózatra. Az más kérdés, hogy a Telenoros sim meg a kimenő hívásokkal szívattott Romániában is meg Szlovákiában is, hogy nem mennek ki a hívások, a Telekomossal nem volt ilyen gond. Összességében azt tapasztalom, hogy egyre rosszabb minőségű a roaming szolgáltatás, és érdemes adatforgalomra is helyi simet vásrolni. (pl Franciaországba évek óta így teszek már).
[ Szerkesztve ]
-
-
radio100jozs
őstag
A Telekom ma 70 percet elvett a semmire az időmből.
Történt az délután, hogy egy számot szerettem volna áthordozni egy új Domino sim vásárlásával. Fél órát vártam a Bp, Westend hivatalos T pontjában, ami az emeleten van a végében. Mire sorra kerültem, kiderült, hogy nincs egyetlen Domino sim sem, így nem tudnak kiszolgálni. Ezek után lementem a földszinten a bejáratnál lévő partner Telekom üzletbe, itt is fél óra várakozás, mire sorra kerültem. Az értékesítő meg azt mondta, hogy ez 1,5 óra, mármint egy új Domino előfizetés megkötése számhordozással. De tud jobbat, ha kötök előfizetést, csak sim, majd 30 nap után beválthatom kötbér nélkül Dominóba, az gyorsabb. Jót nevettem rajta, hogy az újabb fél órás várakozás, meg a havi díj kifizetése az miért is jobb nekem. Na meg a Vodánál online tudok venni Tuti sim-et, és online számhordozással, az egész nem több 2 percnél, akkor a nagy Telekomnál miért is nem lehet ezt meg tenni csak 1,5 óra alatt, és csak személyesen. De nem is érdekelt a már a válasz, léptem is le az üzletből, és a Telekomtól, ez egy égi jel volt, hogy semmiféle kapcsolatot ne létesítsek egy ilyen céggel.
Ezek után már nem is csodálkozom, hogy a routerbe akartam használni, és ezért 05.07-én online csatornám megrendelt új Domino Fix Extra sim kártya a bizonyos +10 GB-al nem érkezett meg, azaz 05.09-én szerdán megkapta a futár, majd egészen 05.18-ig volt szállítás alatt a Köki Termináli Telekom üzletbe, mire megérkezett. Miközben közölték, hogy az átvételi idő 05.14-én amúgy lejárt. Így 3-ból nulla alkalommal tudtam Dominó kártyát venni a Telekomnál.Ó, és nem is mondtam, hogy ma mindkét üzletben voltak cirkuszok, mert kikapcsolták az adat egyeztetett dominó kártyákat az előfizetőknek, és elég paprikás hangulat volt.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz adam1400 #97800 üzenetére
5,5 K-ért Telenornál hűség nélkül megkapod. De ha neked jó az UPC-s 6K-s, akkor hajrá. Csak szólok, hogy max 21 Mbps a tempó 20 GB-ig, utána lassít max 1 Mbps tempóval a számlázási ciklusban, csak 3G hálózaton megy, és még a HSPA+ azaz a 42 Mbps-re sem engedi fel a Voda.
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #97795 üzenetére
Előfizetéses csomagok ÁSZF:
4.1.3. Átirányított hívások díjai
A hívásátirányítás díját az átirányítást kezdeményező előfizető fizeti.
Vezetékes hálózatba történő átirányítás díja 13,208 Ft/perc
Más mobilhálózatba történő átirányítás díja 56,896 Ft/perc
Belföldi Telekom mobil hívószámra történő átirányítás Díjmentes -
radio100jozs
őstag
válasz RoSSo3 #97683 üzenetére
Felületesen olvasol, mert leírtam ugyan abból az ÁSZF-ből, hogy új, más néven futó csomagként működik tovább a Sat TV a Telekomnál.
Az új csomagok nevében ott van a "Sat" előtag. Ezért amit írtál az ezekre nem vonatkozik.Olvasd el a 4.3. pontban lévőket.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz RoSSo3 #97680 üzenetére
A T-Sat él és virul, és rendelhető ott, ahol nincs kábeles Telekom szolgáltatás. De ha már ÁSZF, akkor néz utána jobban az 5d-ben, mert ilyet találsz:
Csomag neve
2017. október 20-tól elérhető díjcsomagok
Havi előfizetési díj
Sat Alap csomag 2 600 Ft
Sat Szuper Családi HD csomag 5 040 Ft -
radio100jozs
őstag
válasz brumicica #97414 üzenetére
Ez nem a karácsonyi, ez egy létező kedvezmény a mai napig. Pl. hosszú hétvégékre nagyon jó ajánlat, mikor nincs otthon WiFi közelében az ember.
3 GB 3 napra
Új és meglévő Domino előfizetők 2017.11.01. – visszavonásig, belföld 3 GB belföldi adatforgalom 3 napra, melyből 1 GB EU romaing helyzetben felhasználható.
A 3 GB 3 napra promóció díja: 978 Ft
Az előfizetők a promóciós ajánlatot kizárólag a Telekom Alkalmazáson keresztül tudják megrendelni.300 MB 7 napra Új és meglévő Domino előfizetők 2017.11.01. – visszavonásig belföld 300 MB adatforgalom 7 napra, melyből 300 MB EU romaing helyzetben felhasználható.
A 300 MB 7 napra promóció díja: 444 Ft
Az előfizetők a promóciós ajánlatot kizárólag a Telekom Alkalmazáson keresztül tudják megrendelni. -
radio100jozs
őstag
Most érdemes majd Domino kártyát venni, aki akar két hónapra 10 GB netet. Meg lehet venni június elején, így a nyárra megvan az internet hozzá:
Azon új Domino előfizetők, akik a Domino díjcsomagot és a hozzá tartozó Domino Fix Extra SIM kártyát online, a webshopon keresztül rendelik meg.
2018.05.07-től 2018.06.06-ig. Belföldön két hónapig felhasználható 10 GB adatmennyiség.A kedvezményt kizárólag azon új Domino előfizetők vehetik igénybe, akik a díjcsomagot és a hozzá tartozó Domino Fix Extra SIM kártyát a Magyar Telekom webshopjában, online rendelik meg. A kedvezmény keretében biztosított adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel 2 hónapon belül, EU roaming helyzetben nem vehető igénybe.
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #97394 üzenetére
A Mobil XXL 8900 Ft/hó áron lesz e-pack csomaggal, ami azért kedvezőbb, mint a mostani korlátlan hangcsomag a maga 12.000 Ft-os árával.
-
radio100jozs
őstag
Június 1-től ismét változások a havidíjas csomagokban:
Lezárásra kerülnek a Mobil Korlátlan hang, a Net 500MB és Net
2GB mobilinternet díjcsomagokAz oka, hogy május 1-től ezek lesznek helyette:
Új díjcsomagok kerülnek bevezetésre: Mobil XXL korlátlan hang díjcsomag, valamint a mobil
hang díjcsomagok mellett igénybe vehető Net Alap (benne foglalt EU-ban is felhasználható
adatmennyiség 1 GB) és Net 3 GB mobilinternet díjcsomagok[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz sketchifun #97345 üzenetére
Vannak sajnos olyan területek, ahol a 800 MHz-es 4G-t nem lehet kiépíteni, jellemzően Ukrán határ közelségében, ott a Telekom is csak 3G-n működik. Ilyen pl. Záhony, és környéke, csak 3G van kiépítve, 4G nem az említett problémák miatt.
-
radio100jozs
őstag
Érdekes, hogy mit akar a Telekom, mert a Telenor ép most emeli át az akciós ÁSZF-ből a normálba a 19 Ft percdíjas csomagját, sőt minden más feltöltőset megszűntet, és ez lesz az alap. A Voda meg már régóta alap csak a 19 Ft-os kártyás csomagja. A Telekom mától meg jön a 25 Ft-os kártyás csomagjával. Hát nem tudom mi ezzel a taktika, még a Bluemobile 22 Ft-os percdíja is jobb.
-
radio100jozs
őstag
Dominóról havidíjasra váltok, azt tudom, hogy az egyenleget majd jóváírják a számlán, de a Maraton 4 GB-ot van még 3,9 GB, az elvész akkor?
-
radio100jozs
őstag
válasz Mr.Csizmás #96483 üzenetére
Ha számlás vagy? Mert akkor a számlában benne volt. Ha meg Dominos, akkor meg kaptál sms-t az ÁSZF változásról.
-
-
radio100jozs
őstag
Tegnap óta halott a 4G hálózat a Telekomnak a Kőbánya-Kispest-Ferihegy 1 közötti területen. Maximum 4G térerő, de nulla adatforgalom ezen a területen. A 3G-re váltok át, ott nincs gond az adatforgalommal.
-
radio100jozs
őstag
válasz adam1400 #96016 üzenetére
De a Telekomnak is a legkisebb a 3G lefedettsége, nem vitték túlzásba a kiépítését, és hamar átálltak a 4G hálózat kiépítésre inkább. Ezzel szemben a Vodánál meg a szűkös 4G sáv miatt a 3G is nagyon terhelt, és országos kiépítettségű. A Telenor meg szintén országos 3G lefedettségű, de a kezdetek óta zűrös volt a ZTE cucc, amivel kiépítették, így elég gyengécske lett sebességben.
-
radio100jozs
őstag
Úgy látszik a Telekomnál nem volt egy sikertermék a Homenet 50 GB-os otthoni mobilnet csomag, mert április 1-től kivezetik. Bár ilyen áron, és korlátozásokkal nem is csodálkozom, a Voda és a Telenor hasonló csomagjaihoz képest is pocsék volt ez a díjcsomag.
-
radio100jozs
őstag
válasz stefi68 #95172 üzenetére
Nekem decemberben volt ilyen előfizetésről Dominóra váltás, én az önkiszolgáló ügyfélszolgálatra belépve megcsináltam a Dominó jelszót, és utána tudtam visszatenni a telefonszámot az online fiókomhoz. Bár közben volt egy kis csavar, mert valahogy csomagváltásnál az üzletben elkavartak valamit, így +1 nap még volt közte, mire rendbe lett téve a dolog.
-
radio100jozs
őstag
De pénteken váltottam át Előfizetésesről Dominóra, és akkor leválasztódott a szám a fiókomról, és hiába próbáltam több alkalommal is vissza tenni, nem sikerült.
Ma délben megint kaptam üzenetet, hogy ismét leválasztották a fiókomról a számot, mire ismét vissza tettem, de most már gond nélkül be tudok lépni.
De ami a világszenzáció, ma délben a számomat egy totál ismeretlen cég nevére eladták, és arra vannak írva a dokumentumok. Beszéltem a Telekommal, annyit mondtak, menjek be egy üzletbe, és a "írassam vissza" a nevemre???!!!. Beszéltem az állítólagos céggel is, de ott nem is tudnak erről, nem voltak venni, intézni semmit a telekomnál.
Szerintetek lehetséges olyan, hogy a pénteki átíratás olyan adatkalamajkába került, hogy csak ma ment át rendesen a szerződésen, és egy totál más cégre tette be a rendszer? Ja még az aláírás sem az enyém, de az én pénteki dokumentumaim meg sehol nincsenek.
Ja és most már az applikációban is működik minden, benne a számom is.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #94328 üzenetére
Ez sem jött össze, péntek óta állandóan technikai hibával kidob a Telekom oldal, ha be akarok jelentkezni.
-
radio100jozs
őstag
válasz lomposfarkas #94324 üzenetére
Nekem péntek óta ugyan ez a MyTelekom felülettel, állandóan hibába fut, hiába próbálom másik gépen is, lehet akkor a Chrome a bűnös? Kipróbálom akkor IE-vel én is.
-
radio100jozs
őstag
Nektek sem működik már 2 napja a Telekom online felülete? Állandóan Technikai hibával dob ki, és ez megy már péntek este óta. Még szerencse, hogy nem kívánok semmit rendelni karácsonyra online, mert a Telekomnál még erre is alkalmatlan lenne.
-
radio100jozs
őstag
Tegnap véltottam előfizetésről Dominóra, annak rendje és módja szerint leválasztódott a telekom fiókról a hívószám, de azóta sem tudom visszatenni. Be van állítva az 5 jegyű domino jelszó, de még is azonosítási hiba piros üzenettel zárja le a hozzáadási ablak végén, mikor megadom az adatokat, meg az sms kódot, amit kiküld a rendszer. Próbáltam az applikáción, ott meg azt írja ki, hogy már hozzá van rendelve a fiókhoz a hívószám. De sehol nem látható azóta sem. Ennyire hulladék rendszert, hihetetlen.
PUK1 érdekesség, és bosszantó dolog, hogy elfelejtettem, hogy ugye sim csere is volt a dominóra váltás miatt, így bekapcsoláskor elcsesztem, és lezárt PUK kódot kért. A 1414-en automata ügyfélszolgálat bemondja a PUK1 és PUK2 kódot, és láss csodát, 3x próbálkozva sem fogadja el a PUK1 kódot a sim feloldásra, helyette 4. alkalommal megpróbáltam a PUK2 kóddal, s azzal oldotta fel a sim kártyazárat. Ez meg hogy a fenébe lehet? Rossza rendszer, és fordítva van letárolva a PUK1 és PUK2 kód?
Az már csak Telekom smucigság, hogy a Telenornál rajta van a PUK kód akkor a Telekom miért is spórol ezen? Ja, ha nem tudja az előfizető, hogy önkiszolgáló segítségével is megtudja a PUK kódot, akkor fizessen 500 Ft-ot az ügyintézésért.
-
-
radio100jozs
őstag
válasz Blackmirror #93768 üzenetére
Advent van, már gőzerővel mindenhol a karácsonyi készülődés, miért lenne más 1 vagy 2 hét múlva, mint most van szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz Robi_73 #93747 üzenetére
Október 24 óta nincs már a készülék nélküli díjcsomagoknál az 1000/1500 Ft-os kedvezmény. Amikor váltottál jött egy üzenet, hogy továbbra is 2 év hűségre kötnek át, ha eddig is még 2 évben voltál,de ez már "készülék" vásárlási csomag, mert a készülék nélkül már nem tudnak kötni 2 éves hűséget, 1 évesbe meg nem tehetne át, mert te eddig is 2 éves voltál. Viszont akkor láthattad is, hogy nincs már ott a tarifa ár végén az 1000/1500 kedvezmény levonás. Sajnos ez van, ez a szabály.
-
radio100jozs
őstag
A Telekomnál most már a mobilszerződéshez lehet laptopot, és TV-t is vásárolni mobilhűségre. Így tettem én is, azaz felváltottam nagyobb GB-os netcsomagra, a hangcsomag maradt, és akkor újból indult a 2 év, és így részletre kihoztam egy laptopot online rendeléssel. Viszont az már alapból HDD hibás volt, így 3 munkanapon belül, konkrétan 2. nap vissza is vittel T pontba, ahol 14 napon belüli elállási nyilatkozattal zárták le a dolgot, és cserekészülék nincs. Annyit mondtak, hogy 2 hét, míg a számlázási osztály mindent visszacsinál, és akkor utána vehetek újból készüléket, ismét a szerződés módosítással/hosszabbítással. Nagyon csodálkoztam ezen, így még biztos ami biztos a 1414-et is felhívtam, ahol ugyan ezt mondták, hogy a mobiltelefonokat tudják az üzletben cserélni, azaz ott érvényes a 3 napos csere, de a laptopnál és a TV-nél nem, mert külső beszállítótól jön a termék, nekik nincs készletük, így ezt csak a 14 napos elállással rendezik le, ha hibás a készülék.
Őszinte legyek megdöbbent az eljárás, és ha volna időm és kedvem tuti kivizsgáltatnám a fogyasztóvédelem felé is ezt a dolgot, mert nekik cserét kellett volna biztosítani, még úgy is, ha kiszállítással, mert nincs az üzletben. Mert mi van, ha 2 hét múlva, mire visszakavarják az egész szerződést, sem az a készülék nem lesz már, vagy nem azon az áron, akkor ez egyértelmű hátrányba hozás a szolgáltató részéről. Így ez jogilag nem elfogadható eljárás a Telekom részéről, hogy 14 napos elállással intézik el a hibás készülékek visszavételét csere helyett.
-
radio100jozs
őstag
válasz norberto_th #92766 üzenetére
Pofon egyszerű, 150 perc vagy SMS, nem bonyolult megérteni szerintem.
pl. 150 perc, 0 SMS
0 perc, 150 SMS
120 perc, 30 SMS...
-
radio100jozs
őstag
Ez eddig fel sem tűnt a díjszabásban, pedig benne volt:
"A havidíjas hang díjcsomag nélkül is igénybe vehető mobilinternet csomagok fentiek közül a Net 4GB, Net 6 GB, Net10 GB, Net 15, Net 30 GB. Hang szolgáltatás és SMS ezekben a csomagokban is elérhető, azonban annak nincs külön havidíja. A beszélgetési díj és az SMS díj belföldön és EU roaming helyzetből EU Zónába, alapdíjas irányokba 35 Ft/perc, ill. 35 Ft/db, kivéve SMS küldés EU roaming helyzetből 23,5 Ft. Hangposta hívása és a külföldre irányuló hívások díjazása a Díjszabás megfelelő pontjai szerint történik."
Akkor a Telekomnál az ilyen külön adatdíjcsomagos sim-ek valóságban hangdíjcsomagosak is, azaz lehet hívást kezdeményezni és fogadni is. Érdekes, mert a Telenornál és a Vodánál is az adatdíjcsomag sim-ekkel csak sms megy maximum, de nevükből is adódnak, hogy hangszolgáltatás nincs bennük.
Meg azért is érdekes, mert ha valaki nem akar hangdíjcsomagot venni, mert csak mobilnet kell, mert VOIP-ot használ mobilról is, akkor elég neki egy ilyen netes sim, de normál 30-as számon is elérik, nem csak a VOIP-on, valamint ha valami gond van az adattal, és nem megy a VOIP, akkor tud rendesen telefonálni is, és nem egetverő azért a 35 Ft-os percdíj.
-
radio100jozs
őstag
válasz enginev3.0 #92412 üzenetére
A Hello Datára minek második sim??? A mobilodról is meg lehet osztani a netet Wi-Fi-n, ha kell mondjuk a laptopnak.
-
radio100jozs
őstag
válasz dptrsk #92386 üzenetére
A Sat + Homenet opció csak parasztvakítás, ennél sokkal jobb, ami nekem is van, csak a mobilnet oldala az a Telenor Hipernet Homa 100+100 GB-os csomagja, a TV a Telekom Sat-os. Gondolom a Telekom csak azért hozta ezt be, hogy ahol nem épít ki optikai hálózatot, ott majd ezt akarják ajánlgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Autós topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!