- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Értem. A 15 napot az aktiválástól számítják? Szóval a 15 napban benne van a levél kiküldésének ideje is?
Amúgy ha letolom a 7 napos 1gb netet, majd hagyom hogy letiltsák, annak lesznek következményei? Mert igazából nekem ezek a kártyák csak az ajándék 1gb miatt kellenek, utána nem használnám nagyon semmire. Ez a "következmény" alatt azt értem, hogy berak-e a t-mobil a nevem mellé egy fekete pontot, aztán legközelebb korlátoz majd valamiben, mert anno hagytam letiltatni a kártyát. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Vettem vaterán 3db domino web sim kártyát, amihez elvileg jár 1gb net. Nyaraláshoz vettem a kártyákat, gondoltam, hogy ha lefogy az 1gb az egyikről, aktiválom a másikat és azt is lenetezem. Arról volt szó, hogy egy egyszerű hívás és aktív is a kártya, erre elolvasom a menetét (most hogy kézbe kaptam a kártyát), majd látom, hogy név, cím, stb, stb, és küldenek egy levelet is majd a címemre, amiben aktiváláshoz megadnak egy kódot.Nos a kérdésem, aki hátha tudja ennek menetét. Aktiválódik a kártya a hívást követően, vagy csak akkor ha már a kódot is visszaírtam, ami postán jött?
Ha nekem van egy rendes telefonos előfizum, akkor hány ilyen domino simet vehetek még a nevemre?
Illetve azt írták még a papíron, ha nem küldjük vissza x napon belül a kódot, akkor letiltják a kártyát, lehet tudni ez hány napot jelent?Köszi!
-
Mr. Teddy
őstag
válasz djculture #30602 üzenetére
Vasárnap küldtek sms-t hogy lemerült, és kedden este kértem le. Szóval akkor az 3-4 nap, de inkább több, mert 60MB hiányzik, és az nagyon sok az én 3G-s használatomhoz mérten.
Persze akárhány napról van szó, az vicc, hogy nem friss és még fizetni is kell érte. Hihetetlen ez.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz PiE137 #30590 üzenetére
Én azon már rég túltettem magamat, hogy a telefonon levő számlálóval hasonlítsam össze a T-s rendszerét.
De az, amikor kapok egy SMS-t vasárnap, hogy elfogyott az 500MB, majd kedden lekérem 56FT-ért és 438MB, na az nonszensz.Tegnap felhívtam ügyfélszolgálatot, hogy akkor most mi az igazság. Kérték, hogy tartsam a vonalat, kb 15 percig zenéltek a fülembe, majd az ügyintéző csaj mondta, hogy technikai kivizsgálásra küldte kollégákhoz, sms-ben majd tájékoztatnak az eredményről. Ha valóban rosszkor ment ki az sms, és még lett volna a netem, akkor indíthatnak majd reklamációt, mert a csajnak is átjött, hogy az sms miatt fizettem ki 56ft-ot, hogy tudjam hányadán állok nettel. Arra nem mondott variációt, hogy a másik hibájánál mit lehet majd tenni.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Achill3uS #30577 üzenetére
T-mobillal még nem kardoztam garanciális ügyekben. Ha olvassa majd 1430 kolléga a kérdésed, szerintem ő tud korrektebb választ adni.
Általános véleményem az, hogyha garis probléma van, a vásárló mindig a pemzli rossz végén van.
Magával az iphone-nal mi történt, hogy nem kapcsol be? Ilyen neten fellelhető "trükköket" próbáltál?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Achill3uS #30575 üzenetére
Anno én nekem is ugyanezt mondták telefonban, hogy "10. hó 11 én lett véve, akkor rá kövi év 10. hó 10. a gar vége". Viccesnek tartottam én is ezt, mert ha este 6-kor veszem, akkor nagyon nem jár le a garancia.
Amúgy én érzésre a fő hibát ott látom, hogy nem hiszem, hogy a töltő és a kábel kellene gariba, így 9-én is be kellett volna venniük szervizbe.
Amúgy pont úgy romlott el, hogy így, utolsó nap előtt? Szóval amint elromlott, vitted is be?
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes dologra lettem figyelmes.
MédiaMánia S díjcsomagom 500MB-os netjét elvileg elfogyasztottam, kaptam róla sms-t. Gondoltam lekérdezem 56Ft-os áron, hogy mennyi jelenleg az amit neteztem, kell-e nekem kiegészítő csomag. Itt jött a fejmosás, miután fájó szívvel ráböktem, hogy akkor 56ft minusz, adatforgalmi egyenleg: 438 MB 698 KB 0 byteÖöö mivan? Kérdeztem magamat. Nem értem. 500MB-os csomagom van, sms megjön és el sem értem az 500MB-ot? Ma már fáradt vagyok az ügyfélszolgálatra csörögni, de holnap megteszem. Van egy fogadásom rá, hogy kitalálnak valami mesét, miért nincs az érték 500MB fölött...
-
Mr. Teddy
őstag
Nézegettem vaterát, vannak domino quick sim kártyák 600ft-ért, 600ft egyenleggel. Ha veszek egy olyat, rátöltök még 1500-öt, akkor gyakorlatilag be tudom kapcsolni rajta a két hónapig akciós 1gb-os domino go-net Xl díjcsomagot, ugye? Vagy a 600ft egyenlegre van valami megkötés ezeknél?
-
Mr. Teddy
őstag
Egy másik kérdés. Most beléptem a mytmobilba, és most június 2-án azt írja, hogy az aktuális havi forgalmam levonások nélkül nettó 7497Ft. Ez érdekes, mert 3 percet beszéltem valamint küldtem 3 sms-t a hónapban. Mi a franc lehet ez? Médiamánia S a díjcsomim. Ha nem vonja le a kedvezményeket sem lehet ennyi önmagában.
-
Mr. Teddy
őstag
Ha veszek egy Domino sim kártyát, akkor azt át tudom váltani Domino Web díjcsomagra később, ha akarom? T-mobile oldalán két külön sim van a sima és Domino web simkártyára.
-
Mr. Teddy
őstag
Értem, sajnos ez szomorú hír.
Akkor más, hol tudom beállítani, hogy ezentúl mindent lehetőleg a KAP pontokból vonjon vásárláskor a t-mobil? My T-mobilban keresgéltem ilyesmit, de hiába, elsőre nem találtam. Az érdekes, hogy másik telefonszámról simán tudok vásárolni, holott annál semmit nem állítottam át. -
Mr. Teddy
őstag
Teszem azt ha fel lehet használni a pontokat, akkor utólag ha felhívom az ügyfélszolgálatot, akkor át tudják variálni, hogy az összes pont levonódjon és a többi meg menjen pénzből? Azért furcsálltam a dolgot, mert a saját telefonomon mindenféle beállítás nélkül ment az, hogy elsődlegesen pontot vont le, aztán csak pénz.
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Az imént vettem pár koncertjegyet ticketportal.hu oldalról, t-mobil kártyámmal. Van kb 5000 kapcsolat pontom, mégsem vonta le azokat, azt írta "fizetve: xy Ft". Máskor ha lottót veszek, kettéveszi, hogy ennyi ment számlából, ennyi KAP pontból. Mi lehet a hiba? Miért nem vonta le? -
Mr. Teddy
őstag
Szóval, ha jól értem, akkor tavaly, mikor leges legelőször aktiváltuk az egész történetet, onnantól 30 naponta nullázza az adott felhasználható egyenleget? Tehát ha 29. nap 23:59 percekor elkezdek netezni, akkor 1 percem van 100MB-ot lenetezni, aztán törlődik és újra indul a csomag?
Én eddig azt hittem, és így tűnt logikusabbnak is, hogy egy 30 napos ciklus akkor indul, ha egy 0-100MB-os netet aktiválok, bár persze ez a vásárlónak kedvezne, így gyanítom akkor ez nem így van. Mindegy, majd megnézem a mytmobileba, most fejből nem tudom a sim számát. Igazából furcsa volt ez az egybeesés, hogy pont most kezdtük el használni újra és pont 1GB környékén nullázódott a csomag.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Domino web dícsomagú mobilnetünk van. Napokban újra elkezdtük használni, és ahogy kell, levonta a kezdeti 500Ft-os díjat. Hétvégére elvitték rokonaim, ma nézem a forgalmi történetet, és igen érdekes a helyzet.SMS-ek alapján a forgalom így zajlott:
-100MB-ig a net aktiválva, 500Ft levonva.
-100MB túllépve, 500Ft levonva, 250MB-ig net kifizetve
-250MB-os sáv után a levontak megint, 1GB-ig az internet kifizetve.Ez eddig tiszta sor, ~980MB-on áll az adatforgalom. SMS jött, hogy az adott csomag 80%-át elértük. Ezt követően viszont érthetetlen számomra. Jött egy sms, hogy aktiválták a 0-100MB sávhoz tartozó 100MB csomagot. A weben belépve a my t-mobilba is az van, hogy 0-100MB és van még 30MB adatforgalmam.
Ezt abszolút nem értem hogy lehetséges, eleve az 1GB-ot nem léptük túl, tehát csomagot nem ugrott. Most van a kártyán 990FT, a 0-100-as 500Ft lenne, ha az 1GB-ot túllépjük, akkor a 2GB-ig kellett volna levonnia, ami plusz 1000Ft lett volna, és az egyenleg megvolt rá, ennek ellenére 0-100MB aktiválódott, de úgy, hogy az 1GB sem járt le.
Valakinek van ötlete miért lehet ez? Munka után rácsörgök az ügyfélszolgálatra, mert ez így nagyon nem kerek.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Mr. Teddy #27709 üzenetére
Szerintem itt a T-Mobil valami nagyon sunyít. Most beléptem mytmobile-ba, és volt olyan opció, hogy "titkos szám". Bekapcsoltam, így most eltűntem a t-mobil tudakozójából. A probléma csak az, hogy az elmúlt 2-3 hónapban hívogattak biztosítással, korábban nem nagyon. Lefogadom most valamit mókoltak, mert mint mondottam, az előfizetői szerződésben is ami választási lehetőség volt tiltásra, azt tiltattam.
Javaslom mindenkinek, hogy a mytmobile oldalán "rendelje meg" ezt a szolgáltatást, természetesen ingyenes.
-
Mr. Teddy
őstag
-
Mr. Teddy
őstag
Hali!
Kéretlen hívásoknak hogy lehet elejét venni? Tuti a t-mobil adta ki az adataimat mindenféle biztosítós cégnek, mert volt olyan, hogy édesapámat és engem ugyanaz a cég keresett 5 perc különbséggel és ugye a vezetéknevünk azonos, így biztos lista szerint mentek végig. Viszont a mobil számom nincs tudakozóban, így nem hinném, hogy tudakozóból nézték volna a számom. Nagyon bosszantó ez.Mod: most olvasom lentebb, hogy másnál is akadt ilyen, na majd átolvasom a topikot részletesen, csak meló helyen vagyok, így nem volt időm visszaolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz vgyuri #24432 üzenetére
Az a baj, hogy nem lesz wifi. Nem hogy ingyen, még pénzért sem.
Feltöltőkártyás mobilneten agyaltam, de nem játszik, mert a telefonom t függő, így nem tudom használni. Mondjuk eddig is megvoltam net és normál árú telefon nélkül. Igazából ez a másik roaming tarifa keltette fel a figyelmemet, ha már telefonálok, akkor azzal olcsóbban lehetne, még akkor is, ha az percalapú. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Februárban megyek Franciaországba síelni. Nézegettem a roaming tarifákat, hogy mik a lehetőségek telefonálás terén.
Azt látom, hogy van a Világjáró EU, és a Travel&Talk tarifa.
A világjáróEU-ban telefonálás: 106,8Ft, másodpercalapú számlázással
Travel&Talk: 85Ft perc alapú számlázással.Én az utóbbit választanám, mert 3 perc után már "bejön a különbözet", ami a kerekítésnél közbe jöhet.
Van valakinek tapasztalata melyiket érdemes választani, vagy esetleg az egyiknél/másiknál valami extra megkötés van?
Létezhet, hogy a Roaming csökkentési hullám következménye ez az új díjcsomag, és csak a szemfülesebbek veszik észre, hogy van ez a lehetőség is? -
Mr. Teddy
őstag
válasz djculture #21892 üzenetére
Átnéztem a számlát, nincs rajta percre pontosan az időpont. Apple oldalán 4-ét írt gari végének, de ha 5-én vettem du. 3-kor, akkor az nem lehet, hogy 4-én estig legyen érvényes. Várom az ügyintéző visszahívását, remélem lassan....
Na vissza is hívott. Érdekes, azt mondta csak ott tudom leadni, ahol van szerviz. Viszont csak 1-2 hely van, ami nyitva van ilyenkor még és átveszik szervizre. Kb így, hogy vasárnap jár le a gari (azt mondta hogy 4-én éjfélig, érdekes ez is), akkor kb bebukok 2 napot, mert szombat-vasárnap senki nem veszi át a telcsimet.
-
Mr. Teddy
őstag
Egy helyen sincs vasárnap szerviz. Felhívtam a t-mobilt, azt ígérte az ügyintéző csaj, hogy visszahív. Kb ha ma leadom, akkor is holnap tudnák bevizsgálni a készüléket, nekem meg nincs kedvem egy estét telefon nélkül tölteni.
(#21889) djculture: Ha ez így van, akkor délelőtt bevihetem még, délután vettem, bár konkrét időpontot nem találtam a papírokon.
-
Mr. Teddy
őstag
Sürgős kérdésem volna. Ha 2011. nov 5-én vettem egy mobilt a t-mobilnál, akkor az meddig garanciális? 4-ig, vagy 5-ig?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Daffni2 #19018 üzenetére
Ja okés, értem. Na, ilyen szempontból igaza van mancester85 kolégának. Most a 4S telefon is 159k ikon200-al a t-mobilnál, olcsóbb a csomag és igen, szerintem is kb ugyanannyi szolgáltatást tartalmaz az, mint a mátrix3, ahogy az előbb leírtam. Gyanítom ennyiért a vodánál is 2 évet kell aláírni.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz blueye #19015 üzenetére
Legfeljebb annak jó, aki a netre helyezi a hangsúlyt. Net túlforgalmazáson kívül mozaik minden paraméterében rosszabb.
Kíváncsiságból kiszámoltam hogy MédiaS 5250ft / Mozaik S 5000ft, miből mennyit lehet használni.
Ha csak telefonálok hálón belül: MMS: 181 perc / MS: 156 percet tudok, hogy mozaik elérje média szintjént még fizetni kell 800FT-ot.
Ugyanez hálón kívülre MMS: 159 perc / MS: 147 perc, Mozaikra 407Ft plusz hogy meglegyen a média szint.
Csak SMS: MMS: 231db küldhető MS-ben 177db, +1836 Ft kell a média szintjéhez.
Net ugyanúgy 500-500MB, mozaiknál ingyen túl lehet forgalmani.
Mobiltv MMS 10 óra, MS: nincs.Részemről amit a neten elbukok, hogyha túlforgalmazok 20-30MB-ot, azt a telefonáláson kigazdálkodom, bár nem szoktam túllépni az 500MB-ot, ha meg netnroll kel mozaikhoz, akkor meg teljesen mindegy a mozaik plusza.
Szóval az előfizetők médiamánia -> mozaik áterőltetése a t-mobiltól egyértelműen egy díjcsomag emelésnek tudható be, tisztelet a kivételnek.
Daffni2: Vodás csomi? Az hogy jön ide a képbe? De ahogy megnéztem, ott a +200perc voda irányba van csak, és akkor nincs sms-ed, az ikonba SMS is van, nem mellesleg a vodánál 500MB a net, Ikon 200-ban 1Gb. Egy paramétert megfogni nem épp reprezentatív, bár nem értem még mindig hogy jött be a voda csomagja a képbe
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz manchester85 #19003 üzenetére
Igen, gondoltam rá én is, reménykedjünk, hogy a magyar Apple a T-mobillal együtt nem őrül meg, és nem tolja egekbe a független árát, úgy, hogy a T-mobil még előfizusan is emelhessen. Én pesszimista vagyok nagyon az árat illetően, szerintem magasabbról fog indulni az új, mint a mostani, és a független ára is nagyobb lesz, de persze kiderül majd, de nem szabad meglepődni semmin.
blueye: Amit írsz az egyetlen egy plusz ami a mozaikban van, hogy nincs túlforgalmazási díja a netnek. Viszont kevesebb SMS-t kapsz, drágább a percdíj és még MobilTV sincs benne, persze ki mit használ, embere válogatja. Ha csontra lebeszélem a médiamániát és le sms-ezem, akkor ugyanez mozaikba (bár nem számlotam ki, de szerintem) már többletköltségbe kerülne. Ebből a pluszból simán ki lehet fizetni a plusz netet, és akkor még normál sebességgel is megy majd a net, nem postagalambok hozzák egyesével a biteket.
De kinek mi kell, nekem összességében az a jó, ha megkötések nélkül tudom használni a telefont, és a hónap végén az alap havidíjat fizetem.mod: ja és az EB alatt sokat néztem a mobil tv-t, hosszú idő után sikerült kihasználni, vagy 2-3 meccset néztem rajta, szerintem Olimpiával sem lesz másképp.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz manchester85 #18985 üzenetére
Vicc az egész. Én a 4S korábbi áremelésén mosolyogtam egy jót. 145-ért vettem a 32GB-os 4S-t MM S-el 2 évre, miután kijött rá két hétre t-mobiltól, most ugyan ennyi pénzért a 16GB-ost sem kapnám meg, de ezek szerint a sima 4-et sem.
És még csak nem is lehet azt mondani erre, hogy a "epöl mennyire egy @@ cég", mert az ő amerikai árképzésük az, hogy a korábbi modelt lecsökkentik, és az új megkapja a régi árát. Teljesen korrekt az, hogy ugyanazért idővel jobbat kapsz. T-Mobile-éknál úgy látszik muszáj folyamatosan emelni, ez a díjcsomagoknál is meglátszik, a médiamániát leváltó mozaik díjcsomag jóval kevesebb szolgáltatást foglal magában kb ugyanannyiért.
Egyébként gyanítom, hogy ilyen kis áremelgetésekkel az iPhone 5-nek készítik elő a terepet. Hogy ha bejön az 5-ös, akkor lehessen azt mondani, hogy "azért kerül 200-ba a legalapabb modell, mert a 4S most 150, és hát ugye az 5 az mégis sokkal-sokkal hiperszuperebb, tehát jogos az árkülönbség".
Ilyen tendencia mellett 3-4 év múlva egy autó árával fog vetekedni az iPhone? Persze csak itt nálunk, mert amcsiban marad a standard ára.
-
Mr. Teddy
őstag
Neten le tudok mondani mobiltelefon (mobilotthon prémium) díjcsomagot, hogy megszűnjön minden?
-
Mr. Teddy
őstag
Valaki tudja, hogy miképp alakulnak a hűségidő felbontásának kötbérei t-mobilnál?
Röviden: unokatesóm vett egy telcsit feleségének, 2 év hűség mozaik M díjcsomira, és valami nyomógombos vackot vettek, mert hogy "0 ft"...
Viszont akar egy iphonet, és csak utólag jött rá, hogy no igen, nem kell elkapkodni.Szal Mozaik M díjcsomag 2 éves hűség felbontása, és egy új iPhonera kéne aztán hűség 2 évre.
Gondolom telefon értékétől függ a kötbér, ugye?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz szijartg #5059 üzenetére
Én is néztem ezt a csomagot. Nem rossz, de szerintem direkt nem csinálnak "tökéletes" csomagot. Mert ehhez ugye akkor kell neked havi 2 ropiért netet venned, és máris többet kaszálnak az egészen, mintha külön veszed a cuccokat és pl. egy médiamániás csomagot telcsire.
ja és észrevettem, hogy ezeknél a csomagoknál mindig hiányzik az ideális középkategória. Ahol nem eszméletlensok telefonálási lehetőség van, csak 15mbit net, és HBO mentes tv. Gondolom az illene majd a Paletta L-be, de hogy olyan lesz-e, azt ki tudja.
-
Mr. Teddy
őstag
És mivel gyűjtöm a kapcsolatpontokat? Hogy felveszem az ilyen hívásokat, vagy belemegyek az ilyen próbahónapokba? Ha elő is fizetek valamire akkor biztos hogy több pontot kapok, de havi +10 pontért nem fizetnék 500-at fölöslegesen
Ja és ha már a pontok szóbakerültek, mégis mire lehet levásárolni a pontokat? Soha nem láttam semmi olyat amire mehetne, pl. egy havi számlát lehet csökkenteni pontokkal?
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Néha-néha a t-mobil felkeres mindenféle ajánlatával, szolgáltatásával, hogy szeretnéme. használni, bekapcsolni ingyen egy hónapig azt, majd utána fizetni is érte, stb..
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki mi módon lehet az ilyen ajánlattevésektől megszabadulni? Konkrétan nem szeretnék számomra "spam" hívásokat kapni.
Köszi -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha jól látom, a médiamánia díjcsomag havidíja, csak hívásra és sms-re forgalmazható le? Tehát mms, videotelefon, netán a nettúlforgalmazás sem jön le abból a pénzből?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla