- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
siofok00 #49668 üzenetére
továbbra sem értem, hogy miért kellene azokat külön értesíteni valamiről, akiket nem is érint a fejlesztés...
a szolgáltató lekommunikálta a honlapján és a média által a fejlesztéseket, akiket érint, azok örömködnek rajta, akiket meg nem, azok nem foglalkoznak vele, vagy ha zavarja őket, akkor esetlegesen elgondolkodnak az általuk használt konstrukció módosításán.
saját szemszögemből, mert én is csak előfizetője vagyok a szolgáltatónak; a domino egy bizonytalanabb bevételű módozat, mint a havidíjas előfizetésű, így nem feltétlenül ér meg annyit technológiai/technikai befektetést, mint a havidíjas előfizetéseknél adottak, utóbbiaknak ráadásul jelentős része hűséges intervallumú, ami meg pláne biztos "gázsi" a szolgáltató számára.
arról nem is beszélve, hogy a havidíjas előfizetéshez sem muszáj rablánc, hűség nélkül is előfizethető. -
-
válasz
siofok00 #49661 üzenetére
ettől még nem a 4g a marketing, hiszen a havidíjas előfizetők használ(hat)ják, hanem a domino egy olyan konstrukció, ami más technikai feltételekkel működik, más üzletpolitikai szempontokat vesznek figyelembe, és eltérő szerződési feltételeket határoznak meg - amit a kapcsolódó jogszabályok alapján jogszerűen megtehetnek.
-
válasz
siofok00 #49658 üzenetére
számos oka lehet;
- domino csomagról van szó, és a domino nem lte támogatott
akinek nem domino;
- nem megfelelő a hozzáférési pont (internet.telekom kell, a régebbi wnw nem jó)
- nincs engedélyezve az lte hálózati mód
- nem megfelelő firmware verzió van a telefonon (bizonyos moddolt verziók nem kezelik megfelelően az összes halózati módot) -
-
válasz
bence2 #49630 üzenetére
nem is mindenkinek kell osztozni, de attól, hogy gyorsabb a neted, adott adatmennyiség pont annyira elég, mint korábban, vagy mint a sokkal lomhább 3g, edge vagy akár gprs nettel.
nem arról szól a mobilinternet, hogy adott adatkeretet ki tudja gyorsabban leforgalmazni.
a stick mellé olcsóbban adott net üzletpolitikáját abban látom, hogy az külön egy plusz előfizetés a szolgáltatónak, ami több szempontból is jó számukra, már csak különböző mutatók alapján is jobb a megtérülési arány.
a magasabb csomagok arányából butaság számolni az olcsóbb csomagokat, hiszen a való életben is minden arról szól minden más területen is, hogy mennyiségi kedvezmény van, olcsóbb a több.
kiszámoltam a 2.5 literes üdítő alapján, hogy nagyon drágán adják a 0.5 literes kiszerelésűt, bakker... -
a panaszok egy része arról fog majd szólni, hogy a fejlesztés után sincs/nem jó a 4g/lte, pedig a szolgáltató szerint itt meg ott van, aztán kiderül majd, hogy a telefon nem tudja, mert kezdeti 4g/lte képes, vagy épp nem minden szükséges frekvenciát támogat, mert például nem ebbe a régióba szánták eredetileg, hanem úgy lett külföldről behozva, hiába lett hazai gsm boltban vásárolva, ők is kintről szerezték be...stb.
-
válasz
313313 #49498 üzenetére
jogilag nem létezik garancia, szavatosság és jótállás van.
továbbra is az a probléma, hogy a jótállás - nem a kötelező teljes, ami a tartozékokra is vonatkozik, hanem a második év, ami csak a készülékre vonatkozik - intervallumában ha nem kivitelezhető a kijavítás, sem a kicserélés - jogszabályilag megfelelőre -, sem pedig az árleszállítás, akkor marad az elállás, levásárlás nincs, de legalábbis nem kötelezhetnek rá. pont. -
válasz
313313 #49496 üzenetére
a szavatosság alapban is jár és hosszabb intervallumú, mint az egy év kötelező jótállás!
ilyen szempontból a kutyát nem érdekli a második évben adott korlátozott jótállás, hiszen a szavatosságra is azonos - korábban leírt - érvényesíthető jogok vonatkoznak, és annál ilyen tekintetben a második évben sincs korlátozás. -
válasz
313313 #49479 üzenetére
amiből indult a kérdés, az s3 azonos típusra történő cseréje már nem igazán fog menni a szolgáltatónak, és hiába jönne nekem a t-s - vagy bármilyen más - illetékes, hogy a második év korlátozott jótállás és nem ad vissza pénzt - ezt írtad korábban, hogy esetedben erre hivatkoztak -, nem véletlenül idéztem be korábban, hogy a szavatosság nem/sem ismeri a levásárlás intézményét, és bizony a szavatosság nem csak egy év, illetve a második évben sem él adott szempontból semmilyen korlátozó tényező, szóval szavatosság keretében élnék a jogokkal; kijavítás (nem megy?) < kicserélés (nem tudják tulajdonságai, adottságai tekintetében azonosra cserélni? tehetnek elé bármilyen más típust, azonnal mondok több eltérést is adott szempontból, amik miatt nem felel meg az előzőnek!) < árleszállítás (nem olyan a hiba, hogy x összeg ellenében elviselném és használnám úgy!) < elállás!
-
válasz
313313 #49443 üzenetére
te a szolgáltatótól vásároltál, vele állsz direktben szerződésben, azzal nem kell foglalkoznod, hogy a szolgáltató a gyártóval, illetve annak szervizével miként intézi a dolgot, de a készülékre a második évben is adott a gyártói jótállás, amit a szolgáltató is köteles biztosítani/továbbadni számodra.
nincs olyan szavatossági/jótállási igény, hogy levásárlás.
elfogadhatod ugyan, ha számodra megfelelőt kínálnak fel, de nem vagy köteles, ahogy kicseréléskor is elfogadhatod a tulajdonságai/adottságai tekintetében a korábbitól eltérő típust, de azt sem vagy köteles.hurenzon; egy év a kötelező jótállás a vonatkozó jogszabály alapján, afölött a gyártó önkéntes többletet ad, amivel kapcsolatban már szabhat meg eltérő/szűkített feltételeket.
-
válasz
313313 #49439 üzenetére
az legyen a szolgáltató gondja, jogszabály szerint akkor sem vásároltathatja le, ha nem tudták kijavítani, és kicserélni sem tudják megfelelő azonosra, akkor átvihető az elállás, nem kötelezhetnek a levásárlásra, ilyen tekintetben nincs jelentősége, hogy az első vagy a második évben történt a meghibásodás.
esetedben sem jártak el épp jogszerűen, de biztos másként papírozták le... -
válasz
hurenzon #49436 üzenetére
szia,
a vonatkozó jogszabály nem ismeri a levásárlás fogalmát; kijavítás < kicserélés < árleszállítás < elállás, így nem kötelezhetnek rá, más kérdés, hogy az esetleges kapcsolódó hűséges előfizetés miatt - ha nem domino csomagban vagy listaáron lett vásárolva - variálni kell.
-
válasz
lord.lakli #49402 üzenetére
ahogy írtam is korábban, amik eddig a kezemben voltak t-s z3 és z3c, azok függetlenek, illetve a fórum több témájában is leírták ezt sokan, akik vettek a t-nél adott típusú telefonokat.
a t-s z1c is mind független volt, amiket én láttam, illetve erről is olvashatsz több témában is itt a fórumon. -
szia,
kimondott jogszabály nincs, bár normális esetben megpróbálható lenne, hogy a harmadik csere után már nem kijavítást/kicserélést kér, hanem a sok kellemetlenségre és arra hivatkozva, hogy csalódott adott típusban, mivel a sokszori hiba újra és újra adódik az új készülékeken is, elállást erőltet.
azért csak feltételes módban írtam, mert itt fizikai behatásról van szó, és mivel jómagam is használtam ilyen telefont, hónapokon át naponta többször is nyitogatva a töltő és fejhallgató dugaszát, így tudom, hogy gondos használat mellett nem elég néhány hónap a beázásig történő elhasználódáshoz - persze ha naponta többször erővel tépkedi ki valaki, vagy nem pont a helyére illesztve nyomkodja be bikából, akkor biztos kinyíródik idővel -, illetve a dugaszok cseréje külön megoldható - ráadásul így nem kell egy hónapra leadni a készüléket -, nem szabad azzal addig várni, amíg a telefon beázásáig fajul a dolog, ha meg amiatt ázik be a készülék, akkor csak a szerviz jóindulatán múlik a jótállás keretében történő csere - a használó hanyagságára is fogható a meghibásodás, hogy a sérült záródugaszok miatt történt a beázás -, és így azt mondom, hogy eddig csak szerencséje volt az ismerősödnek, mert a sony szerződéses szervize (cordon) messze nem a jóindulatáról...stb híres.
azt csak halkan jegyzem meg, hogy más gyártók sem vállalnak garanciát beázásra, legyen szó bármilyen ip védelemről.
én azt javasolnám, hogy adja el a készüléket és vegyen másmilyet, ha ez annyira nem jön be neki.Vangelis
-
válasz
lugosi #49354 üzenetére
erről beszéltem anno, amikor elkezdtem használni az lte hálót - pedig csak bő 20 megabit/sec lte sebességről volt szó -, mert sokan leírták, hogy mobiltelefonra a lomhább 3g is elég, meg böngészéskor nem érezhető a különbség...stb, pedig bizony érezhető, hiszen nem csak a sebesség jobb, hanem jellemzően a válaszidő is, és tényleg más lte hálón még a böngészési felhasználói élmény is, pláne húzósabb oldalakat nézegetve.
-
válasz
D@reeo #49320 üzenetére
a panel sem feltétlenül problémás, nekem a lakásban a 3g maximum térerőn, az lte pedig egy pöttyel kevesebb, illetve a legeldugottabb sarokban kettővel, de még akkor is tökéletes.
más gond lesz nálad, mert a mobilos nézetnek adott lelassított sebesség mellett is jobbnak kellene lennie, és a válaszidő a lassítás miatt sem nő meg annyira. -
válasz
D@reeo #49313 üzenetére
szia,
mobilos nézetben még elmegy a lekorlátozott 32/32 kilobit/sec, de teljes nézetben már elég nyűgös, legalábbis a gyorshoz képest - de közel sem 10 perc.
3g esetén soványabb a mérésed, mint a lekorlátozott alatt illene lenni, és edge alatt is csak a feltöltés jó, a letöltés elég satnya, a válaszidőről nem is beszélve, szóval más is lehet ott a háttérben. -
válasz
freeknight #49310 üzenetére
szia,
jól gondolod, arany vagy platina kiemeltségűnek kell lenni azon előfizetésnek, amire aktiválni szeretnéd, alapesetben más feltétel nincs, és a my t-mobile felületre bejelentkezve látható a kiemeltség státusza, de az üzleti díjcsomagnál passz, annál elég sok olyan opció nem él, amik a természetes személyek számára kiírt, publikus díjcsomaghoz adottak, ezért érdemes lenne rákérdezni illetékesnél - akár a telefonos ügyfélszolgálatra -, ha addig nem jár itt a t-s illetékes, aki érdemeben segíteni tud.
-
válasz
Andris837 #49287 üzenetére
amennyiben nem a fordulónap átlépéséről van szó, úgy örülj neki, ha nem működik tökéletesen a korlátozás, írták itt mások is korábban, de aztán addig "reklamáltak", hogy végül bekövetkezett náluk a lassítás - persze csak poén, hogy azért, ha van is itt jelen néhány t-s illetékes...
-
válasz
lugosi #49181 üzenetére
nekem 1997 áprilisától volt szervusz, nem is emlékszem, hogy pontosan meddig, de az egyik előfizetésemen nagyon sokáig, és a havi díj valóban változott, főként a lebeszélhetőség miatt.
először talán nem volt leforgalmazható, de volt benne 20 darab sms, aztán drágább lett, de a fele leforgalmazható, meg a fene tudja, hogy mik változtak még... -
válasz
M.A.Z. #49170 üzenetére
elvileg működik, a gyakorlatban még nem próbáltam, mert mindig kell a bővítő.
1430 ígérte, hogy rákérdez, majd úgy kiderül, ha addig nem próbálja ki valaki.ungawa; szia, a domino netplusz arany és platina 590 ft/hó, a második és további hónapokban sem lesz drágább, és bármikor lemondható.
-
-
én másként, illetve másra is emlékszem, a voda jó ideig fizetett azért, hogy a másik két szolgáltató hálózatát használja, aztán bizonyos jó díjcsomagja meg csak azon előfizetőinek szólt, akik a a saját hálózatát (csak nagyobb városok) használták.
1997 tavaszától mobilozok, de 122 ft feletti percdíj nem rémlik a t-nél (akkor még westel900 és utána westel), és az is csak csúcsidőben és más mobilos hálózatba, szervusz díjcsomagban.
összességében meg úgy vagyok vele, hogy ha egy új cégnek kellenek is új előfizetők és azért ad olcsóbbságot a többi szolgáltatóhoz képest, idővel akkor is korrigálja magát, mert a piac már jócskán leosztott, és az üzletpolitika meg egyéb tényezők nem engednek senkit jelentősen kilógni a sorból, pláne nem egy újoncot, legalábbis nem sokáig, és/vagy nem nagy területen/arányban. -
válasz
Sayuar #49135 üzenetére
nem olvasok indexet, sem pedig origót, csak saját találgatásaimat és véleményemet írtam le, de akkor erre visszatérünk majd 6 hónap múlva!
él még bennem a kép, amikor a harmadik mobilos szolgáltató belépett a hazai piacra, hogy miként mentek a dolgok, hogyan viszonyult hozzá a két meglévő, melyikkel milyen megállapodás született, hogy x ideig használhassák a másik hálózatát...stb, és azóta csak nehezültek a dolgok és feltételek...
arról nem is beszélve, hogy akkoriban még nem jelentett olyan nagy problémát, ha nem volt aránylag jól lefedve az ország, de mostanra az szerintem kevés indulásnak egy mobilos szolgáltatás esetén, hogy a fővárosban elérhető valami.
mondom, ne legyen igazam, és legyenek jó szereplők - előfizetői szemmel -, törjék le a jelenlegi három szolgáltató árazását, de nagyban nem mernék rá fogadni, hogy ilyesmi lesz 1 - 2 éven belül. -
válasz
Sayuar #49133 üzenetére
a 2 év hűséget még simán aláírnám - szükség esetén - a t-hez, de bármelyik másik jelenlegi hazai szolgáltatóhoz, mert mire a digi kinövi magát...
amit most bevásárolt, abból még nem feltétlenül lehet kellően nagy várat építeni.
jó lenne persze, ha végül nem lenne igazam, de sok a hibalehetőség, elnyomja/ellehetetleníti őket - még egy ideig - a három jelenlegi mobilos szolgáltató, meg aztán más digi szolgáltatásokhoz köthetik a kedvező mobilos szolgáltatásukat, nem lesz kellően nagy lefedettség és/vagy kapacitás, és még lehetne sorolni.
lásd a hazai tv és internet szolgáltatásokat, olcsó és jó a digi, már ahol elérhető, de sok helyen nem tudott - nem hagyták - terjeszkedni, meg aztán ahol nincs megfelelő konkurencia, ott a digi sem fejlesztette a megvásárolt hálózatot...stb, szóval nem mindenhol jelentenek jobb alternatívát, ahol meg nem, ott nem nyomták le az árakat sem... -
válasz
Rhino666 #49113 üzenetére
ezen az éven is több új konstrukció bejött, és az még egy éve sincs.
meg aztán nem is mindig várom az újításokat, mert nem mindig hoznak egyértelműen jobbat.
a move nekem bejött, jobban járok azzal minden előfizetésemen február óta, mint korábban a mozaik esetén, de például mobilinternetes bővítőm még olyan van, ami egy ideje már nem aktiválható, és az újabb verziója nem kifizetődőbb, tehát csak akkor fogok változtatni, ha jobb is lesz. -
válasz
Rhino666 #49103 üzenetére
a mozaik xs is alapban lte képes díjcsomag lett.
mondható hibának, hogy nem vagy lekorlátozva, használd így amíg lehet, de visszaolvasva láthatod, hogy néhányan addig "reklamáltak" itt ezzel kapcsolatban, hogy aztán gyorsan beállt lassítottra az adatkapcsolatuk, szóval... -
válasz
r3dsnake #49065 üzenetére
eltérőnél jóváírhatják mind a kettőt, nálam is volt már rá példa korábban az egyik előfizetésemen, hogy egy naptári hónapon belül két eltérő lett aktiválva, de a másodiknak is jóváírták az aktiválási díját, és ha ez minden esetre igaz, akkor akár igaz is lehet a számítás.
én már csak végszükség esetén fogok módosítani, mert olyan bővítőm van, ami egy ideje már nem aktiválható. -
válasz
r3dsnake #49063 üzenetére
A mobilinternet szolgáltatást vagy benne foglalt adatot tartalmazó alábbi díjcsomagok, szolgáltatások vagy opciók esetében a termékek aktiválására vagy ezekre történő váltásra naptári hónaponként egyszer van lehetőség díjmentesen. Szolgáltató minden további váltás vagy újra aktiválás után a választott díjcsomag vagy szolgáltatás havidíjával azonos mértékű aktiválási díjat számít fel.
forrás; link
-
válasz
terencehIII #49028 üzenetére
szia,
15 e ft, és ideális esetben az intézi, aki a készülék kapcsán szerződésben áll a szolgáltatóval.
garis ügyet bárki intézhet a jótállási jegy birtokában, de sok más esethez az eredeti tulaj kell, vagy megfelelő (ügyvédi/közjegyzői) meghatalmazás. -
válasz
313313 #48972 üzenetére
nem is csak a fórumról kellene megtudni, minden előfizető értesítést kap a számlán, sms...stb útján, hogy módosul az ászf, és legalább a saját előfizetésére vonatkozó részt illene mindenkinek elolvasni.
biztos oka van, hogy nem megy azonnal mindenkinek az lte azon díjcsomagoknál, ahol tegnaptól van engedélyezve, bár az okát csak találgatni tudnám, hiszen nem vagyok illetékes, de abban sem vagyok teljesen biztos, hogy csak a szolgáltatói oldalon van ilyen szempontból akadály. -
válasz
313313 #48970 üzenetére
a lehetőség adott, aki nem él vele, azzal mit kellene csinálni?
az is lehet, hogy új még a dolog, de idővel automatikusan aktiválódik majd.
abban sem vagyok biztos, hogy csak ügyintéző útján lehetséges, az önkiszolgáló sok dologra megoldás lehet akkor is, ha a my t-mobile nem ad rá lehetőséget. -
nyilván, és nem is fognak kifutni teljesen, ahogy korábbi technológiák is használatban vannak még jelenleg is, de attól akár már most is több érdeke fűződhet a szolgáltatónak a növekvő számú 4g/lte hálózatot használó előfizetőkhöz, mert gondolom nem véletlenül tették mostanság lte képessé azon díjcsomagokat is, amik régebben/alapban nem voltak azok.
szili.tamas1; én nem írtam, hogy szinte egy időben, hanem csak azt, hogy a t-mobile vezette be utoljára a korlátozást, a másik két szolgáltató már korábban is élt a lehetőséggel.
a jogi részébe nem megyek bele, mert bár nyilván vannak ok és okozati összefüggések a szolgáltatók kínálata között, de egyrészt a piac és az üzletpolitika megköveteli, másrészt csak van annyi eszük, hogy a vonatkozó jogszabályok betartásával teszik, nehogy rájuk lehessen verni bármit is. -
válasz
szili.tamas1 #48963 üzenetére
az nem mostanság lesz, de miért pont (csak) ez a szolgáltató?
a t-mobile volt az utolsó, aki meglépte a voip korlátozást, a másik két szolgáltató már korábban is élt a lehetőséggel. -
válasz
313313 #48957 üzenetére
pedig kénytelenek lesznek megtudni, mivel már most van olyan hely, ahol 3g nem volt, vagy csak nagyon gyenge, és most korrekt 4g/lte háló van, és mivel a 4g/lte fejlesztés prioritást élvez, így ez az arány csak nőni fog.
akit meg nem érdekel a 4g/lte, meg úgy általában ez a témakör, az majd használja a lomha - esetlegesen 2g - mobilinternetet, mert nem 4g/lte képes telefonja, vagy nincs hozzá megfelelő előfizetése, pedig elérhető lenne számára a jó 4g/lte, amíg például a 3g nem az igazi ott.
szerencsére nem feltétel a 4g/lte kiépítéséhez a 3g megléte.
nyáron a balatonon is örömmel tapasztaltam, hogy sok helyen van jó 4g/lte lefedettség, nem egy helyen jobb, vagy ahol nincs is 3g. -
válasz
313313 #48955 üzenetére
az meg minden más hálózati módra is igaz, ha gyenge a 3g és állandóan keres meg átkapcsolgat 2g módba a telefon, akkor is jobban szívja az akkumulátort, ráadásul a 3g alapban is többet eszik, mint a 4g/lte.
tudom, a jót könnyű megszokni, de én már nem szívesen mondanék le az lte eléréséről, csak ha nagyon muszáj. -
válasz
313313 #48949 üzenetére
legalább 1.5 éve használok a telefonjaimmal lte hálót, azóta sok gyártó készüléke megfordult nálam, például xperia z, galxy s4, iphone 5s, és mindegyikkel jelentősen jobb az akkumulátoros üzemidő lte hálón, mint 3g módozatokon, illetve problémát sem tapasztaltam soha, simán átkapcsoltak 3g módba, ha hívás vagy sms miatt arra szükség volt.
az első néhány hónapban volt olyan gond, hogy nem minden funkció működött lte hálón, például gps rásegítés és ilyesmik, de aztán megoldották azokat is, és azóta teljes értékűen megy minden.
amelyik telefon mostanság problémásan működik lte hálón, ott már a telefonnal van gond. -
válasz
#95590400 #48927 üzenetére
amennyiben olyan díjcsomagod van, ami alapban nem tartalmaz benne foglalt adatkeretet, úgy valóban elég drága az adatcsomag, én konkrétan ezért ugrottam át olyanra, amiben van minimális adatmennyiség, mert így sokkal olcsóbb a bővítés, és összességében is sokkal olcsóbban jövök ki.
már az 1990 ft-os (e-pack) move xs is ad alapban minimális 30 megabyte adatkeret, ami kevés, de a lényeg az, hogy 1290 ft mellé az 1 gigabyte, 2290 ft a 3 gigabyte és 3090 ft az 5 gigabyte lte bővítő.Ákinard; díjcsomag, hozzáférési pont...stb függvénye is.
-
-
válasz
djculture #48810 üzenetére
évekig t-home iptv és kábelnet szolgáltatásom volt, idén január óta digi van, és ár/érték arányban sokkal jobb a digi, a technikai szolgáltatásuk is nagyon rendben van, hiba még nem volt a bő 8 hónap alatt, arról nem is beszélve, hogy a t-nél kevesebbet - töredéke netes sebesség és sokkal kevesebb tv csatorna - kaptam drágábban még a speciális csomagban is, ami a digi megléte miatt olcsóbb a publikus akciós áraknál, de összetételében és árban is elmarad a digi mellett.
-
sms-t kaptam, lájf...
a családbarátba november 1-jétől vezetékes szám nem vonható be, hanem csak mobilos, a kedvezmény csak utóbbiakra él majd.
még szerencse, hogy eddig is csak mobil hívószámokkal vettük igénybe a családbarát opciót, ellenkező esetben rossz lenne - a fenti időpont után - leszokni róla. -
nagyon sok ilyen telefon van hazánkban hivatalosan forgalmazva, illet amelyik lte képes és eredetileg is ebbe a régióba szánták, az szinte mindegyik tudja.
szabogabor10; az iphone 5 valóban érdekes kivétel, nekem 5s van, és az már ezeket tudja; 800 / 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600
-
válasz
torreador22 #48777 üzenetére
szia,
nem ártana hozzá valamelyik, mert jellemzően kérik, pláne ha nem te vagy az eredeti tulajdonos, aki adott készülék kapcsán szerződésben áll a szolgáltatóval.
a szolgáltatós jótállási jegy birtokában bárki intézheti a garis ügyet, hiszen az az okmány a készülék adataira lett kiállítva, és nem az előfizetőére, de más esetben necces és adódhatnak problémák. -
válasz
szabogabor10 #48775 üzenetére
vélhetően azért, mert kapsz minden hónapban számlát, és abban tájékoztatnak.
-
válasz
MaxxDamage #48751 üzenetére
amennyiben nem javítható - vagy az nem éri meg számukra -, illetve sem új, sem pedig felújított formában nem tudnak hasonló paraméterekkel rendelkező típust adni, úgy más típusú készülékre cserélik a károsodott készülék aktuális akciós bruttó kiskereskedelmi árának* maximum 110%-ig terjedő értékben.
*kiskereskedelmi árlista; link
az aktuális készüléked ha nem látod a listában, akkor majd megadják, hogy annak mennyi volt adott szempontból az ára, hogy viszonyítani lehessen a 110%-ot.
részletek itt; link -
válasz
MaxxDamage #48749 üzenetére
8. A Készüléket elsősorban típusazonos Készülékre cseréli a Szolgáltató. Amennyiben ilyen készülék nem áll rendelkezésre a fenti 4. pontban meghatározott 15 munkanapos kárrendezési határidőn belül, a Szolgáltató döntése alapján
a Szolgáltató a sérült Készülékhez hasonló paraméterekkel rendelkező felújított Készülékre cseréli a sérült Készüléket, vagy
a Biztosított legfeljebb a cserélendő Készülék Akciós Kiskereskedelmi Árlistában szereplő aktuális vagy utolsó (kikerülési) bruttó listaára 110%-ának megfelelő értékben hasonló paraméterekkel rendelkező új Készüléket választhat.
forrás; link -
válasz
szabo.norbi #48717 üzenetére
vélhetően utóbbi lesz a gond, hóközi ellenőrzéskor nekem is húzós összegek mutatkoznak mindegyik előfizetésen, mert aktív rajtuk a családbarát kedvezmény, és használjuk is rendesen - bár közel sem szoktuk lebeszélni egyiken sem a havi 100 órát -, de azt is csak a számla zárásakor írják jóvá.
-
válasz
norbitális #48655 üzenetére
nem minősítem inkább a hirdetést...
-
válasz
norbitális #48650 üzenetére
szia,
leginkább semennyire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest