-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Most fizetek 5800at
Régi mobil S + 30gb netGondolkodok hogy váltok 35ft / percre mert nagyon keveset telefonálok de nem tudom hogy elég lenne a 20gb havonta
Így csak 3200at fizetnék, plusz a kevés telefonálás de 12ből 11 hónapban biztos kevesebbet mint most, csak félek hogy a 20gb nem elég
Nem lehet valahogy megnézni hogy melyik hónapban mennyi netet használtam el? Most van még 20gb és 9 nap zárásig, de jó lenne tudni hogy átlagban mennyit szoktam elhasznalni
-
enginev3.0
félisten
válasz
ForRedGlory #110567 üzenetére
Én nem akarok mobilon torrentet
Szimplán kíváncsi vagyok a végeredményre
-
-
enginev3.0
félisten
És most vajon mi lesz a korlátlan netes csomaggal? Telekom engedi a p2p-t vagy megszűntetik?
-
enginev3.0
félisten
válasz
tsteve #110508 üzenetére
Akkor a többi csomagban sem megfelelő az, hogy néhány app korlátlanul használható nem?
"Az uniós előírások szerint a szolgáltatóknak minden internetes forgalmat megkülönböztetéstől, korlátozástól vagy beavatkozástól mentesen, egyenlő bánásmódot biztosítva kell kezelniük"
Egyébként jó hogy rájöttek, a csomag már létezik vagy 2 éve
-
enginev3.0
félisten
Lejárt a hűségem
Hogy tudok csak adatra váltani, hogy megmaradjon a 15+15gb netem? -
enginev3.0
félisten
Na
Újra hívtam
1 perc alatt meglett a hívásrészletezőÉs kérdeztem hogy tudok e Mobil S-ről lejjebb váltani a 35FT/perces "csomagra" majd győződött hogy mobil s-nél nincs kisebb csomag
Mondom tudom hogy nincs, de van olyan ahol csak annyit fizetek amennyit beszélek, 35ft/perc alapon
De ő állította hogy nincs
Most én vagyok a hülye vagy ezt az opciót nem választhatom telefonhoz?
-
enginev3.0
félisten
válasz
dptrsk #109402 üzenetére
Persze chaten sem tudnak váltani díjcsomagot, csak ha felhívom őket, azért mondtam is neki hogy remélem nem úgy valósul meg ahogy a számlarészletező
Akármennyire is szeretem a telekomot, még mindig egy rakás gyökeret foglalkoztatnak, 10-ből 7x meghívom bármit próbálok náluk dolgozó emberekkel elintézni
-
enginev3.0
félisten
Tegnap kértem telefonon hogy küldjék el a hívásrészletezőt, azt mondták 24 óra, letelt, dokumentum sehol, most írok nekik chaten, és mondják hogy kérjem telefonon újra, mert nem lett feltöltve
Anyátokat, isten barmai
-
enginev3.0
félisten
Ha kérek hívásrészletezőt, az tényleg ingyenes? 1200ftot ír, de alatta meg hogy díjmentes, és visszamenőleg is meg tudom nézni a hívásokat?
-
enginev3.0
félisten
Aug1 előtti mobil net díjcsomagra meddig lehet előfizetni?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nordik #109209 üzenetére
Nem kell hűség, csak akkor van 5ezer belépési díj
Szerintem megéri váltani, mert ha esetleg telefonálsz akkor is benne tudsz maradni a 3550ftos havi jelenlegi dominós díjadban
Viszont ha kevesebbet telefonálsz, akkor kevesebbet fizetsz havonta
Én is ezért gondolkodom a 0 perces előfizetéses csomagon, mert alig telefonálok, jelenleg 5900at fizetek, és 80%-ban nincs kihasználva a perc/sms, ha meg esetleg mégis telefonálok, akkor is biztosan 5900as kereten belül maradok
-
enginev3.0
félisten
válasz
radio100jozs #109147 üzenetére
De jó hogy pont a net15GB szűnik meg
Ezek tényleg minden jót elvesznek
Gyakorlatilag szinte mindenképp fizess többet, nekik meg alig kerül némi plusz erőforrásbaMeddig lehet a korábbi 15GB net opcióra váltani üzletben?
-
enginev3.0
félisten
Június 1-ig még köthető a régi mobil csomag személyesen ugye?
Nincs valakinek képe hogy milyenek voltak azok?!
-
enginev3.0
félisten
válasz
thomas77 #106932 üzenetére
Én most azt számoltam, hogy úgy járok a legjobban, ha lemondom a hang csomagom, és csak netet kérek, mellé pedig 35ft/perc alapján telefonálok
Eddig is messengeren hívtam akit lehetett, ezután meg még jobban az lesz
De ezt csak akkor csinálom meg, ha hozok ki telefont, addig elvagyok a régi mobil S csomaggal még egy két hónapig
-
enginev3.0
félisten
válasz
radio100jozs #106884 üzenetére
Lehúzni a tudatlanokat
-
enginev3.0
félisten
Miért írja több helyen az ÁSZF hogy korlátlan böngészés opció ha nincs is ilyen?
-
enginev3.0
félisten
válasz
norbertoth #106841 üzenetére
igen
-
enginev3.0
félisten
Tehát akkor a jelenlegi legolcsóbb 2000ftos 80perc vagy sms helyett lett 3100ftos legolcsóbb csomag? Vagy is hang szolgáltatás
Viszont ezzel korlátlanul lehet telekomosokkal beszélni? -
-
enginev3.0
félisten
válasz
ElektrikusDE #105836 üzenetére
Az az 50mb pont addig van meg míg újraindítod a telefonod
-
enginev3.0
félisten
válasz
szabogabor10 #105655 üzenetére
Akkor nem lesz árváltozás vagy ilyesmi?
-
enginev3.0
félisten
Van valami különös oka a mostani karbantartásnak?
-
enginev3.0
félisten
Miért van karbantartás? Mit alkotnak?
Más:
Ha van hűségem mobilra, de kisebb díjcsomagra váltok és kifizetem a kötbért, akkor a hűség innentől újra indul vagy nem lesz hűségem? -
enginev3.0
félisten
Egy előfizető nevén van két szám
Lehet külön külön címre kérni a számlát róluk? -
enginev3.0
félisten
Valahogy meg lehet nézni visszamenőleg hogy melyik hónapban mennyi mobilnetet használtam el?
-
enginev3.0
félisten
Ha rendelek egy készüléket mobil előfizetésre, és kifizetem a teljes készüléket, akkor utána vissza tudok menni 1 év hűségre, vagy a készülékkedvezményes kötbért rám vernék?
-
enginev3.0
félisten
válasz
szabogabor10 #102851 üzenetére
Igen, én is ezért akarok egyet, vagy kettőt minél előbb, mert 990ft
Nem dolgozom ott, de szinte biztos voltam benne, hogy szinte 1:1-ben ugyan az mint a duonet kártya aktiválása, de nem akartam beleszólni, mondtam nekik hogy visszajövök
-
enginev3.0
félisten
válasz
szabogabor10 #102849 üzenetére
Próbálta, de elakadta a folyamatban, és mondtam neki hogy nem olyan sürgős, azt mondta akkor várjak 1-2 napot, nem akarják elrontani
-
enginev3.0
félisten
Imádom az itteni telekomban a csajokat
Hárman állták körbe szerencsétlen Dell monitort, de kérték hogy 1-2 napig napoljuk már el a multisim kártyát, mert addig megtanulják, hogy kell megcsinálni -
enginev3.0
félisten
Multi SIM kártya esetén
Ha én csak netet akarok megosztani, akkor le lehet tiltani, hogy a másodlagos sim kártya ne csörögjön ki? Vagy mindenképp csörög mindkét telefon?És ha jól értelmezem akkor a most megrendelt másodlagos sim kártya korlátlan net esetén 990ft marad "örökre"?
-
enginev3.0
félisten
válasz
thomas77 #102507 üzenetére
Nem írta hogy kinek a nevén van
De mi intéztünk már telefonon hosszabbítást más előfizetéséhez, ha tudod a jelszót akkor nagyjából minden gond nélkül
Talán személyi számot kérnek azonosításhoz, de azt könnyű "megszerezni" barátnőtől
Viszont ha barátnő nevén van, akkor tuti a lebukás:
Email, sms -
enginev3.0
félisten
válasz
Pyro05 #102505 üzenetére
Készülék vásárlást neten el tudod intézni
Ha nem vagy elég régóta ügyfél akkor kérhetnek előleget (vagy is szerintem még most is így van), ez esetben személyesen kell bemenniHa nem kérnek akkor is fel szoktak hívni hogy egyeztessenek hogy nem e tévedésből adtad le a rendelést stb...
Meglévő előfizető esetén nem szoktak extra dokumentumot kérni
Viszont ha a barátnőd nevén van az előfizetés akkor kap majd emailt és sms-t is (bár kapcsolattartó telszamot talán meg tudod adni a sajátod)
-
enginev3.0
félisten
válasz
zsoltzsolt #102494 üzenetére
De akkor egyáltalán minek van feltüntetve ha nincs is ilyen opcióm, tehát nem tudok korlátlanul tv-t nézni, mert nincs tv csomagom
-
enginev3.0
félisten
válasz
szabogabor10 #100636 üzenetére
Köszike
Ez valami szörnyű
-
enginev3.0
félisten
Ez a Vanda valami most komoly ? 1414-en, egy rohadt géphez kell beszélnem?
-
enginev3.0
félisten
Számhordozást meg lehet neten csinálni?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fox Mulder #100329 üzenetére
Otthoni szolgáltatásban igen, elvileg magenta 1 is megújul ezzel, és hallottam olyat is hogy a mobil részlegen is lesz változás
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Mobil téren lesz most portófiló váltás telekomnál?
-
enginev3.0
félisten
Van valami baj a weboldallal? Mert azt írja az előfizetéseimre hogy nincs hűségidőm
-
enginev3.0
félisten
Barátnőm movexs díjcsomagban van, aminek a felmondási kötbére 5ezer ft
Ha átvált egy újabb fajta díjcsomagba, akkor változik a kötbér összege? -
enginev3.0
félisten
válasz
ForRedGlory #96225 üzenetére
Jah, így értem
Telekom korlátlan net 10ezer
Telenor pedig 5500ftEzért váltok
-
enginev3.0
félisten
válasz
ForRedGlory #96216 üzenetére
?
Egyértelmű hogy a korlátlan netes csomagba megyek át, nem is értem
-
enginev3.0
félisten
Korlátlan böngészés opció lassítása a régi csomagokra is vonatkozik? Vagy csak az új most rendelhető opcióra?
Mikor én rendeltem akkor volt egy leírása amit én elfogadtam, amiért én fizetek és most ezt rám nézve hátrányosan módosítják? -
enginev3.0
félisten
Hogy lett a move xs havidíjam 2253ft mikor eddig olcsóbb volt és most állítólag áfa csökkentés történt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest