- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz PedroPascal #136980 üzenetére
Dél-Alföld, kisváros:
-
aktív tag
válasz Ace Ventura #136866 üzenetére
Plusz ugye a minél több szolgáltatásra vállalt összevont “hűség” is érdemi (akár százezres nagyságrendű) kedvezményt ad. Magenta (TV, internet, vezetékes telefon + több mobil előfizetés).
-
aktív tag
válasz IntelKiller7 #136772 üzenetére
-
aktív tag
válasz akaszajanos #136498 üzenetére
A visszaállítási folyamat megkezdése előtt kapni fogsz egy felugró ablakbéli kérdést, arról, hogy meg kívánod-e tartani az eSIM-et.
-
aktív tag
válasz MaxxDamage #136488 üzenetére
Nálam is így szokott lenni, rögtön ott a sikerről szóló információ.
-
aktív tag
válasz domper2015 #136460 üzenetére
Apple eszközökön sincs külön jelzés.
-
-
aktív tag
válasz Ace Ventura #136191 üzenetére
Ó, figyelmetlen voltam, neked van igazad. Ez: „A két éves hűségidő felénél járok” elkerülte a figyelmemet, természetesen meglévő hűség esetén úgy van, ahogy írtad.
Pamesz, tőled is elnézést kérek emiatt. -
aktív tag
válasz pamesz #136188 üzenetére
Tavaly intéztem ilyet, telefonon keresztül és minden további nélkül volt rá lehetőség (nyilván az elérhető kedvezmény mértéke így valamivel kisebb).
Igen, legközelebb érdemes másik ügyintézőhöz vagy inkább egy feletteshez fordulni.Amúgy nálam is pont az volt a helyzet, mint nálad, azaz tudtam, hogy a bevonni nem kívánt előfizetést hamarosan meg fogom szüntetni (persze ezt nem kell elmondani nekik, mert magánügy, hogy miért nem vonod be a kedvezmény igénybevételéhez).
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz zelikocc #136142 üzenetére
Szia!
Igen, van ilyen lehetőség. Nálam Magenta1-ben van 3 otthoni szolgáltatás és 4 db mobil előfizetés (ahogy írtad: SIM) és csoportos kedvezményt vettem rájuk igénybe (adott időre szóló tarifa-hűséget).
Az elérhető kedvezmény így akár százezres nagyságrendű is lehet (saját konkrét példám: 96 ezer Ft az iPhone 12 mini árából). Telefonon keresztül intéztem (nem is egy alkalommal) és mindig nagyon segítőkész ügyintézővel volt dolgom (ami nyilván nem meglepő, ugye értékesítésről van szó).
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz TheMarci #135963 üzenetére
Természetesen marad kínálatban korábbi iPhone gyártmány is, csak nem az összes típus. [link]
Új modell bevezetését követően a korábbi Pro és Pro Max már csak a meglévő készlet erejéig vásárolható meg, utána kivezetik (nem lesz tovább elérhető). Jelenleg is megvehetőek az iPhone 12, iPhone 13 és 13 mini típusok a Telekomnál, ellenben a 14 Pro és Pro Max ki fognak kerülni innen, miután elfogytak; maradni fog a normál iPhone 14.
-
aktív tag
válasz MadMancs #135896 üzenetére
Ez teljesen érthető is, hiszen az eSIM csak egy ici-pici chip, abszolút nem helyigényes, simán mehet a 10 db egy telefonba. Valószínűleg csak az életszerű igény miatt van a tíz darabos korlátozás.
Akkor jól sejtettem, hogy a rivális gyártó is ennyit tesz elérhetővé. Köszönöm az információt! -
aktív tag
válasz ubyegon2 #135894 üzenetére
Persze, vágom, hogy ez csak elméleti kérdés volt, ezért is a zöld hangulatjel.
Amúgy az eSIM ilyen téren képes nagyobb távlatot nyitni; ha jól emlékszem, az általam használt iPhone 13 gyártmány 10 db eSIM tárolására képes, amiből persze nem mind lehet aktív egyszerre („csak” kettő). Feltételezem, Android esetén is van olyan gyártó, aki több eSIM tárolását biztosítja (ahol ugye, a tárolás nem egyenlő az aktív használattal). -
aktív tag
válasz akaszajanos #135638 üzenetére
[Jól láthatóan] igen elégedetlen vagy a szolgáltatóval. A helyedben megfontolandónak tartanám a mielőbbi váltást.
-
aktív tag
válasz Red product #135593 üzenetére
Igen, az on-line kezdeményezés csak havidíjas előfizetés esetén lehetséges. Domino-ra való hordozáshoz személyesen kell bemenni hozzájuk.
-
aktív tag
válasz Vandie #135562 üzenetére
Így van, ahogy írod. A készülékre kapható kedvezmény, az előfizetésre nincs ilyen lehetőség.
Persze, érdemes megnézni a többi szolgáltató ajánlatait is, és ha találsz kedvezőbb áron, számodra megfelelő előfizetést, akkor érdemes lehet váltani.
Esetleg annyit érdemes tenned előtte, hogy rendelsz egy feltöltős SIM-et a szimpatikus szolgáltatótól és teszteled váltás előtt, hogy felétek milyen a hálózati jel (természetesen ehhez kell egy független telefon is). -
aktív tag
-
-
aktív tag
válasz #39652832 #134656 üzenetére
Esetleg kaphatok érdemi választ a kérésemre? Így tényleg értelmetlenné válik a társalgás, ha ezt kikerülöd.
Bedobtál egy X szolgáltató által elérhető ötezres ajánlatot. Annyit kértem, hogy ezt részletezd, abból a célból, hogy legyen összehasonlítási alap. Ez elől kitértél…
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
válasz #39652832 #134651 üzenetére
Szia!
Arra nincsen rálátásom, hogy a kedvezmény nélküli, azaz teljes díj esetén mennyi az előfizetők száma.
Azt viszont jól látom, hogy a saját családunkban és az ismeretségi körben is nagyon elterjedt a Magenta-csomag által nyújtott kedvezményes ár igénybevétele.
Sejtelmem sincs, hogy mit nyújt a példádban adott ötezer forintos díjért cserébe az a szolgáltató, így nehéz lenne érdemben összevetni. -
aktív tag
válasz kl122 #134637 üzenetére
Szerintem generálisan nem jelenthető ki az általad leírt romlás. Praktikusabb lenne egy vagy több adott hely tapasztalatait megvizsgálni.
Amerre én járok (Csongrád, Bács-Kiskun és Pest vármegyék), ott nem észleltem romlást, sőt: a szűkebb környezetemben inkább javulás mutatkozik.
A Vodás „legalja” minősítéssel nem tudok mit kezdeni, mert a másodlagos kártyám a Yettel-től van, így nincs összevetési alapom. -
aktív tag
válasz Criminal017 #134540 üzenetére
Szia!
Én Csongrád, Bács-Kiskun és Pest vármegyékben járok a legtöbbet, de nem tapasztaltam jelentős mértékű fogyasztás növekedést.
Ilyen beállítással használom: [kép] -
aktív tag
válasz akaszajanos #134473 üzenetére
Nekem "marha nagy mázlim van" e téren, mert pont egy, a lefedettségi térképen sötét-magentára színezett területen élek (nincs olyan sok belőle, ez tény). Ott pedig az általad írtnál magasan jobb fel/letöltési értékek érhetőek el.
Természetesen ez a többséget nem vígasztalja, így téged sem...
-
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #134438 üzenetére
Ezek mind hasznos kis információk. Vélhetően a Love menüpont nem annyira fontos, mint az adatkeret nélkül elérhető dolgok.
-
aktív tag
válasz bolic #134315 üzenetére
Igen, ez egy promóciós jellegű hozzáférés-engedélyezés a szolgáltató részéről.
Igen arra is, hogy ez még nem az az 5G szolgáltatás, mint amilyen majd később lesz/lehet.
A fogyasztás növekedését okozhatja a gyenge hálózati jel vagy az, hogy a teszt miatt többet használod a telefont. -
aktív tag
válasz 4Grider #134281 üzenetére
Értem, engem a Leányka utca és környéke érint.
Előfordulok ritkán a többin is. Ahol élek, egy dél-alföldi kisvárosban, ott a Telekom pont az aktuális elérhető "csúcsot" kínálja:
"A 3,6 GHz-es frekvenciatartomány (a térképen sötét magentával színezve) gigabites maximális letöltési sebességet és nagy kapacitást tesz lehetővé kültéren."
Ehhez viszonyítva érint a budafoki/nagytétényi lakótelepi helyzet, mindkét szolgáltatónál; emiatt érdeklődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest