- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
Ezen a nyomorult hálózaton már megint nem tudtam hívni ( előfizető nem elérhető), pedig de.
Sms átment + a rögtön előtte 5x hívás értesítő egyszerre.😡😠 -
-
fornettisuti
veterán
válasz
szabogabor10 #97508 üzenetére
Az jo mert délután 3 körül még 2G-n se tudtam hivni.
-
fornettisuti
veterán
Este még több hsz. volt.
Kb. 2 hete megszakí tásokkal nincs Volte.
Kata szerint csak pár napja. Felhasználó panaszkodott, hogy pl. nem tudott hívni, nem fogadott hívásokról kapott több smst, ugyan ott, ahol előtte 4G volt.
Ha megy a hivás az is csak 2/3G-n.
Ugyan az mint, amikről itt is beszámoltunk.
Kata azt ajánlotta cseréltessenek az emberek simet és vigyék szervizbe a telefonokat!!4! lol
A felettese helyében én is töröltem volna azokat a hsz-eket. -
fornettisuti
veterán
Inkompetens Telekom ^^Kata és társai, hazudoznak facebookon a hálozati problémákat illetően +hülyének nézik azokat, akik panaszkodnak a VoLTE és elnemérhetőségük miatt.
-
fornettisuti
veterán
válasz
#08205312 #97210 üzenetére
"A NAIH szerint tehát az Infotv. és a Ptk. alapján hangfelvétel készítéshez az érintettek előzetes tájékoztatáson alapuló hozzájárulását kell beszerezni abban az esetben, ha törvény nem ír elő kötelező adatkezelést, ennek megfelelően a hozzájárulás nélkül készített és felhasznált hangfelvétel adatvédelmi és személyiségi jogsértésnek is minősül. Ugyanakkor számos olyan helyzet fordulhat elő, amikor egy bírósági perben az egyik fél az előbbi feltételeknek nem megfelelő (jogellenesen) készített hangfelvétellel kívánja pernyertességét előmozdítani, és adott esetben ezzel valóban perdöntő bizonyítékot szolgáltat a bíróságok számára. A NAIH ezen ellentmondásos helyzet feloldására nem vállalkozik, a tájékoztató szerint ugyanis annak megítélésére, hogy a hangfelvétel bizonyítékként történő felhasználása megfelel-e a jogszabályokban foglaltaknak, nem a NAIH hatásköre, hanem a bíróságoké. Álláspontunk szerint ebben az esetben érdemes lett volna a már említett jogos érdek mint alternatív alkalmazhatóságát megvizsgálni, mert ez az érdekmérlegelési klauzulával megfelelő megoldást jelenthetne."
-
fornettisuti
veterán
Nálunk is 2G-re esik le, pedig 3G is erősen van.
-
fornettisuti
veterán
válasz
azigazimoris #97134 üzenetére
Hol lehet beállítani, hogy sms jöjjön a nem fogadott hivasokról?
-
fornettisuti
veterán
Volte most nem működik Hatvanban.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Aaron14 #96532 üzenetére
1. A Simet nem adod le, ergo nem vagy korlátoztatva.
2. Feltételezve, hogy szolgáltatótól vásárolt, garanciális készülék, garanciális javíttatása esetében a javíttatás idejével tolódik ki a garancia ideje.Dióhéjban, semmi okod ilyet kérni, semmi okuk jóváírni ez esetben a számlából bármit is.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Wind-Storm #96000 üzenetére
-
fornettisuti
veterán
Hatvanban szerintem új tornyot állítottak be vagy kiterjesztették az LTE-t.
Ma délelőtt ahol eddig meló helyen gyenge 3G/4G volt, ott 4G+ lett nálam és nem is lép le róla. -
fornettisuti
veterán
válasz
dptrsk #95266 üzenetére
Tapasztalat.
Egyik Operátor sem a haverunk, akiknél egy ideig meghúzzuk magunkat.
Nem a feltöltő kártyások a célcsoport, azokból van elég. Előfizetéses felhasználókat akarnak, abban van a biznisz. Ezért nem áll annyira érdekükben a számhordozásnál, hogy feltöltősként át/vissza vegyen. 99%-hogy vagy hónapokig várat, hogy engedi-e feltöltősként a számhordozást vagy simán elutasítja, lásd fentebb miért. Előfizetésbe pedig rögtön😉 -
fornettisuti
veterán
válasz
Dooonfrigo #95231 üzenetére
Smsben vagy weboldalon kérted?
-
fornettisuti
veterán
válasz
nightzone #95182 üzenetére
Ha lista áron vennéd (gyakorlatilag piaci árán)
eladhatod.
Ha előfizetésre bármi kedvezménnyel, úgy is eladhatod, ha lesz olyan, aki megveszi a kifizetetlen bármikor szolgáltató által letiltható készüléket, esetleges nem fizetés esetén részedről. Dióhéjban ennyi a lényeg. (A kötbérezést most direkt nem említettem) -
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0 #94738 üzenetére
Nekem is.
-
fornettisuti
veterán
válasz
enginev3.0 #94730 üzenetére
Csatlakozom.
MoveXS+epack=2253 lett
Valamiért drágult, 19xx akármennyi szokott lenni.Update:
Netplussz XXL 5GB 2715-ra csökkent.
A múlt havi számlám és a mostani számlám is forintra pontosan megegyeznek.
Gyakorlatilag, amit egyik kezével adott, másikkal elvette a Magenta. -
fornettisuti
veterán
válasz
szabogabor10 #94646 üzenetére
Dehogynem lehet meglévőre új hűséget vállalni, ha eljön az ideje.
-
fornettisuti
veterán
válasz
HofiZoli #94585 üzenetére
Elmúlt hónapok gyakorlata, nem ezt mutatja. Random előleget vagy kér a rendszer vagy nem. Szolgáltatót nem érdekli mióta vagy ügyfél, az érdekli, minél drágább előfizetést köss/hosszabbíts, utána már se kedvezmény, se jutalom. Ezt többen is megénekelték már, nem én találtam ki.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Gerasz #94560 üzenetére
"A" szolgáltató feltöltősről, "B" szolgáltató feltöltősre számhordozással való átállást nem szeretik/hónapokig húzhatják az időt és nincs garancia, hogy jóvá is hagyják.
Tipp (ha megéri):
Számhordozással kötni (legolcsóbb) előfizetést (csak SIM), majd kérni a Dominóba áthelyezését.
(Egyszeri költségek: esetleges SIM díj+5000ft a dominóba váltása, hűségidő alatt)
Előny: gyorsan, gond nélkül megoldható. -
fornettisuti
veterán
válasz
Ispán_Péter #94402 üzenetére
Igen, megkaptuk az sms-t erről.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Hegyirabló #94267 üzenetére
Alapvető gondjaid vannak az írott szöveg értelmezéssel.
Volt egy hsz., amiben volt egy azaz egy darab állítás és ugyan annyi kérdés arra a kérdésre, válaszoltam.
Rendőr vagy? -
fornettisuti
veterán
Egy kérdés volt, "Ilyenkor mit csinál a Telekom?" -
arra ott a válasz a T hivatkozott oldalán.
Problem? -
fornettisuti
veterán
válasz
Hegyirabló #94240 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/1497/a_mobil_szolgaltatas_elofizetoje_elhunyt__hogyan_tudom_az_elofizetest_atiratni__vagy_megszuntetni_
-
fornettisuti
veterán
válasz
Soulfly842 #94117 üzenetére
-
fornettisuti
veterán
válasz
norberto_th #94106 üzenetére
Akkor van még idejük, amit ki is töltenek, így jártam edigivel is.
-
fornettisuti
veterán
Aki jót akar magának, februárig már ne hosszabítson/ne kössön új mobil előfizetést.
Többet nem mondhatok, -privátban sem; én szóltam! -
fornettisuti
veterán
válasz
MasterMark #93909 üzenetére
Ha az előfizetésesre aktiválva van a 4g es lefedettség is van olyan és támogatott készülék telekomos rommal.
-
fornettisuti
veterán
A régi app jó volt, rendszeresen adott 12-25GB mobilneteket, összeomlások után. Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt meg semmi.😊
-
fornettisuti
veterán
válasz
norberto_th #92919 üzenetére
Olvasd el a feltételeket.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Tav-Csoves #92772 üzenetére
Már nincs. Nekem a move xs+netplussz még lassulós
-
fornettisuti
veterán
válasz
norberto_th #92641 üzenetére
Úgy hogy instán kívül mindent be kell zárnod.
-
fornettisuti
veterán
Maradok Move XS+Netplusz XXL-nél
-
fornettisuti
veterán
És?😐
-
fornettisuti
veterán
-
fornettisuti
veterán
válasz
fornettisuti #91756 üzenetére
Éppen most jött a feloldó kódos sms.
Saját szám kijelzése:
Előfizetésnél is alapértelmezetten rejtett, ezt szerződés kötésekor kérni kell, hogy engedélyezve legyen. Utána pl. Telekom appból lehet átállítani engedélyezettre állandóra. Ha csak adott készüléken menüből van átállítva, az eseti megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest