- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
Lehet, azért volt kimaradás a szolgáltatásban, mert mostantól mindenkit ráengednek a VoLTÉ-ra és azt mókolták?
-
thomas77
senior tag
válasz Siriusb #108383 üzenetére
Az iPhone 6 2G-n 3G-n és 4G-n is működik odakint. Az európai és az amerikai verzió is. Ha magyar Telekom sim-et használsz, akkor leginkább az ottani T-mobile hálózaton roamingolna. Ha domino kártya, akkot aktiválni kell a roamingot a *104# kóddal.
Nekem az európai SE-m hibátlanul ment kint. Magyar előfizetéses és feltöltős kártyával is. Az ottani T-mobile-ossal még VoLTE is volt. -
thomas77
senior tag
Valami nem OK. Folyamatbanvan 1 hívásom, közben bejön egy másik, akkor az előző azonnal megszakad.
iPhone SE domini VoLTE. -
thomas77
senior tag
Ma megint domino day. Lehet választani a szokásos 3 közül. Már megy is...
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz WonderCSabo #107615 üzenetére
Készülék nélkül nem lehet csak 1 évre. Állambácsi által szabályozott téma. Nem a szolgáltatók döntöttek így.
-
thomas77
senior tag
válasz SenorGrande #107607 üzenetére
Repülő mód be-ki.
Ennek meg kellene oldania a problémát. -
thomas77
senior tag
válasz zsoltzsolt #107600 üzenetére
Ha weben vásárolta, akkor volt 14 napja meggondolni magát. Ha ez letelt, akkor ez van. Fizetni kell 2 évig, ha tetszik, ha nem. Persze ettől besétálhat egy boltba, vehet másik készüléket és használhatja azt a meglévő simmel.
-
thomas77
senior tag
válasz MikeWazowski #107598 üzenetére
Veszel egy másik telefont, kártyát átrakod és kész is.
-
thomas77
senior tag
Az ajándék 4GB még ma is aktív? Csak mert látszik még az appban.
-
thomas77
senior tag
válasz radio100jozs #107502 üzenetére
Én is ezt csinálom. Szerdán az egyik kártyámon van opció, szerda késő este megrendelem a másikra is és úgy csütörtökön is használom. 😎
-
thomas77
senior tag
válasz feketedini #107213 üzenetére
Betehető. Megy is minden gond nélkül.
-
thomas77
senior tag
válasz lugosi #106933 üzenetére
Na, közben megtaláltam:
A Magyar Telekom a fenti változást 2019. május 1-jétől alkalmazza.
2019. május 1-jétől a belföldről (azaz Magyarországról) EU irányba:
- indított nemzetközi hívások díja a továbbiakban 75,6 Ft/perc,
- a belföldről EU irányba küldött SMS díja pedig 23,8 Ft/ db.
A csökkentett percdíj a lakossági vezetékes és mobil (havi díjas és Domino) díjcsomagokra, illetve a Vállalati dolgozói konstrukciót igénybe vevő ügyfelekre érvényes.Ez megint érdekes. Ha nincs Most opciód, akkor 25 Ft egy sms küldése magyar mobilra. Ha bármelyik másik EU-s országba küldesz sms-t, akkor 23,8 Ft...
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz lugosi #106931 üzenetére
Érdekes, hogy 35 Ft-ért még el lehet adni egy percet...
Persze lehet olyan szitu, hogy az előfizetés jobba megéri. 2018-ban nekem is volt 1 éves hűségem Mobil M-re, de nagyon idegesítő volt, hogy hálózaton kívülre nem telefonálhattam. Inkább hordtam magamnál egy Domino kártyát is az ilyen esetekre. Meg voippal is küzdöttem.
Ha megnézzük a mostami Mobil M és Mobil L csomagokat 1GB nettel, az árkülönbség 2450 Ft.
2450 Ft-ért kaphatunk 90 percet, ami 27 Ft-os percdíj. Ha a 90 perc elfogy, meg megint jön a 35 Ft. Ez egészen elképesztő.
Aki nem a drágább csomagokra pályázik, annak a feltöltős még mindig jobb alternatíva lehet.Az EU-s nemzetközi hívások jóárasítása úgy tudom nem opciós jellegű. Mintha EU-s szabályozás eredménye lenne. Ez a Domino díjcsomagokban is érvényesülni fog? Vagy ott marad a 180 Ft-os percdíj?
-
thomas77
senior tag
válasz KurtCobain #106853 üzenetére
9 Ft-ért 500 MB. Ez egy elég jó ajánlat! 😎
-
thomas77
senior tag
válasz radio100jozs #106800 üzenetére
Én használok vezetékest. UPC-t. De csak azért, mert úgy olcsóbb a netem. Gondolom a Telekomnál is van hasonló csomag ajánlat, ahol a vezetékes telefon az olcsósító tényező.
-
thomas77
senior tag
Április 24-re megint 100 perc hálózaton belüli beszélgetést ír a Telekom.
De lehet, hogy a többi is választható lesz úgy, mint a múlt héten. -
thomas77
senior tag
Holnap 100 perc lebeszélhetőség mesz a domino day.
-
thomas77
senior tag
Pár napja reklamáltak páran, hogy nem jött értesítő sms a Most lejártáról. Nekem ma járt le. Jött az összes telefonra. Lehet, hogy kijavították a hibát?
-
thomas77
senior tag
válasz -=RelakS=- #106567 üzenetére
Nem emlékszem, hogy valaha kaptam volna ilyen sms-t.
Szerintem ne törődj vele. -
thomas77
senior tag
válasz -=RelakS=- #106562 üzenetére
Szerintem te a net start-ról beszélsz. Vagy valami hasonló volt a neve, de úgy emlékszem, hogy ilyen már nincs. Vagy veszel opciót, vagy ajándék neted van, vagy nem netezel. Csillagászati áron már nem tudsz netezni.
Ha egyáltalán nincs neted, az alkalmazás elvileg működik. De annak használata normál esetben sem fogyasztja a kereted. -
thomas77
senior tag
válasz ubyegon2 #106525 üzenetére
Na igen, de így is nagyon gazdaságos tud lenni. Az aktiválás napján próbálom minél későbbre halasztani a beszélgetéseket. Ha csak délután kezdek bele, akkor 1 hét múlva csak egy délután maradok gazdaságis percdíj nélkül.
Persze mindig van nálam másik sim is. Ha mégis sokat kell beszélni, akkor ott a tuti+. Azzal 300 Ft-nál megáll a számlázás. -
thomas77
senior tag
válasz ubyegon2 #106515 üzenetére
Az átváltás sima ügy. Feltéve ha találsz egy olyan üzletet, ahol van sim és hajlandóak megcsinálni.
A 300 perces opcióval egy apró dolog van. Ha aktiválod, 168 órára lesz aktív. Viszon amelyik nap lejárt, aznap nem tudod újra rendelni, csak éjfél után.
A maraton 4 GB még rendelhető. VoLTE megy, domino day is van szerdánként...
Igazából csak ajánlani tudom a dominót. -
thomas77
senior tag
válasz anadroid #106506 üzenetére
Nekem van, hogy kevés a heti 300 perc is, de amúgy nagyon bejött ez a 300 perc 600 Ft-ért. Nem kell ellenőrizgetnem, hogy hálón belül, vagy kivülre telefonálok. Ha már nagyon fogynak a percek, jön a figyelmeztető sms. Az alkalmazásban pedig könnyen nyomon tudom követni a hátralévő percek számát.
Ha kell az opció, megrendelem, de van hogy napokig nem is kell. Akkor meg nem kér enni. -
thomas77
senior tag
válasz #81524480 #106471 üzenetére
Kicsit off, de beírom, másodjára nyerek 2 héten belül vodafone jódologot: 500 MB adatot 1 hétre.
Egy kicsit árnyalja a dolgot, hogy a munkahelyemen az irodában alig van voda térerő.
Van még a telekomos novemberi 4GB-ból is, de lassan adhatna a Telekom megint egy nagyobb atatmnnyiséget ajándékba. Szerintem mindannyian el tudnánk viselni... -
thomas77
senior tag
-
thomas77
senior tag
válasz ElektrikusDE #106399 üzenetére
Az is megvolt... ☹
-
-
thomas77
senior tag
Még egy érdekesség: reggel aktiváltam az 1GB Domino day-t. Megjött az sms. Elkezdtem használni. Utána nem sokkal később jött az sms, hogy elfogyott az 50 MB-om. Most nézem, hogy az ajándék 1GB nem fogy, de az az adategyenlegem, ami 2020 januárig felhasználható, az keményen fogy.
-
thomas77
senior tag
Most összekötöttük a felmerülő gondokat a VoLTÉ-val, holott lehet, hogy nincs is közük hozzá.
Az előfizető nem kapcsolható szöveget más is hallotta, nemcsak VoLTE user, az átirányításos problémát szintén tapasztalja más is.
Lehet, hogy nincs is közük egymáshoz.
Persze minden mindennel összefügg, de ez túl egyszerű kijelentés lenne, hogy a VoLTE bevezetése miatt döglik meg a rendszer. -
thomas77
senior tag
válasz fornettisuti #106365 üzenetére
Még 1 furcsaság:
Pár napja észrevettem, hogy kb 10 mp-ig csörög csak a telefonom. Akik hívtak, azt állították, hogy kinyomtam őket. Most néztem, hogy bekapcsolódott a hívásátirányítás foglaltság és nem fogadás esetére. A hívásértesítőre lett átirányítva.
Nem tudom, hogy mióta van így, de most kikapcsoltam.
Másnál esetleg ilyen anomália? -
thomas77
senior tag
válasz KurtCobain #106355 üzenetére
Ma nekem is csinálta. Néztem is, mint hal a szatyorban...
-
thomas77
senior tag
Az egyébben tényleg benne van.
Remélem, nem rám értetted, hogy le akarom szólni a szolgáltatót. Csak jeleztem, hogy nem találom. Nem gondoltam volna, hogy az egyéb szolgáltatásokba kerül át. Idáig ott nem volt nekem semmi.
Amúgy meg tényleg nem érdemes átmenni. Elég, ha mindegyik szolgáltaóhoz van kártyám. Így mindegyik előnyét ki tudom használni.
Most pl a vitamaxos kártyámmal netezek, jódolgos ajándék 500 MB adattal... 😎 -
thomas77
senior tag
válasz pana0017 #106280 üzenetére
És mennyit beszélsz?
Ha nem sokat, akkor akár alternatíva is lehet a domino. 2670 Ft-ért kapsz 3 Gb-ot.
Ha sokat beszélsz és rendszeresen túlléped a 80 percet, akkor 35 Ft-ot fizetsz percenként, ami 84 vagy 388%-al magasabb percdíj, mint amit a dominós kap.
Ha kattra lebeszéled a 80 percet és a hónap utolsó másodpercéig kitart a 3GB adatod, akkor a mostanitól nincs jobb megoldás. Maradhatsz Mobil S +1GB + 2GB csomagban hűség nélkül is. Így bármikor amikor jön jobb ajánlat, válthatsz.Minden más megoldás többe fog kerülni. Kedvezményt sajnos nem fogsz kapni. Azok az idők már elmúltak. Esetleg további hűség vállalással, de az a mai világban nem ajánlatos.
A Digi talán tényleg elindítja a saját mobil szolgáltatását, ami hatással lehet az aktuális csomagog árazására is.
Akinek ebben a helyzetben hosszú hűsége van, annak nem lesz érdemes váltani.Esetleg valamilyen flottában is gondolkodhatsz, de az igazán jó flottákba nem tudsz bekerülni, ha nem az adott cégnél dolgozol.
A többi flottás ajánlat is lehet kedvező a maga nemében, de jellemzően többe kerülnek, mint amit most fizetsz, igaz többet is kaphatsz a pénzedért.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest