Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jbauer05

    tag

    válasz TommyX_ #14842 üzenetére

    Igazából azt nem tudom megmondani, hogy milyen a tábla típusa, mert fel van szerelve és gondolom hátuljára van ráírva. Azt tudom, hogy nem gyártják és a HEFOP program keretén belül kapta az iskola úgy 2005 környékén. A Webster_3.6.1 és PolyVisionDriver_Win_1.8.1 kell használnom, hogy működjön a tábla win 8.1 alatt. A tábla 4.3-as arányú

    A problémám az, hogy az istenért nem tudom bekalibrálni a táblát.
    Mikor elindítom a Webstert azzal kezdi, hogy magasabb felhasználói szint szükséges és utána meg, hogy nem talál táblát. A táblát megkerestetem vele, csatlakozik, mert halom, hogy sípol a tábla, de utána be kellene kalibrálni, de nem tudok rákattintani kalibrálásra, mert nem altív az a menüpont. Az iskola másik ugyan ilyen táblájánál ez a módszer tökéletesen működött, de itt nem. Letöröltem a drivert és a webstert, a rendszergazda fiókban feltelepítettem rendszergazdaként, utána is ez a probléma.
    A tanárok meg ki vannak akadva, hogy miért nem csinálom már meg, mert szeretik használni a táblát. Egyfolytában mozzabook vagy apáczai digitális tananyagot használnak rajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák