- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LegoHead
újonc
Jelenleg egy Clio 1.9 szívódízel a városi futkározós autónk, de sajna nem valami élénk. Most cserélek majd szűrőket, de félek nem lesz változás. Régebben volt egy R19-es ilyen motorral, az emlékeim szerint furgebb volt. A R19 bosch adagolós volt, a Cliom pedig lucas. Van a kettő közt különbség? A Clio picit többet is kajál
-
LegoHead
újonc
Üdv mindenkinek!
CLIO 2-n kitakaritottam az ablakmoso motort. Az előző tulaj valami olcsó ablakmosot tehetett bele, mert eldugult valami kék zselés trutymákkal. Szóval kihuztam, kitakaritottam, minden oké, van nyomás is bőven, de ahol csatlakozik az szivattyú, ott kb 2 perc alatt elfolyik belőle a lé. Tudja valaki pontosan, hogy van ott tömítés, vagy valami tömítő gyűrű? Lehet lepottyant, amikor kihuztam a helyéről?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest