- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
DonDragonka #61487 üzenetére
Kiveszed az üvegszálas kárpit hordozót, letéped róla a régi kárpitot, bontasz egy hideg sört, majd egy kefével, és egy IPA-val feltöltött viráglocsoló spricnivel nekiesel levakarni a ragasztót, majd párszor átmosod mosógatószeres vízzel.
10E ft-ból kapsz pöpec minőségű szivacsos autó kárpitot a teljes tetőre, egy szénszűrös pormaszkot, aeroszolos, hőálló ragasztóval befújod a kárpitot, és az alapot, vársz egy kicsit míg kötni kezd, majd egy száraz kis méretű teddy hengerrel párszor átmész rajta.
Bontasz két hideg sört, szólsz egy havernak a felesleges levágjátok, haverral ketten felrakjátok, és gyönyörködtök a végeredménybenHa nincs erre 2 napod, és többet ér a szabadidőd, akkor kárpitos.
Ejh mennyire jó, hogy a CC-n nincs tetőkárpit, én még egyszer nem akarnám ezt végigcsinálni
Ahogy a többiek írták, nincs értelme tákolni, szögelni, hajszárítózni, mert nem a szövet ami eporlad, hanem a szivacs alatta.
-
törölt tag
válasz
Kárpitossal. Ha süti a Nap van az 60 fokos újra, ledobja megint. Én mágnesekkel fogattam fel elöl, hátul meg csempeélvédő műanyagot hajtottam ívbe és rögzítettem és az szorítja oda.
Az igaz, hogy rondább a a tűzőgépnél is, viszont ezt le lehet szedni és kárpitoshoz vinni bármikor (sose fogom magamat ismerve). A tűzőgép lyukait senki nem tünteti el már, ott kuka a kárpit. -
rob210
Topikgazda
válasz
Létezik kárpitragasztó, de sajnos nem lesz jó, mert ezlatt egy szivacsréteg van ami elkezd porladni és akkor enged el a kárpit. Azaz nem fogja meg a ragasztó sem, véglegesen csak időszakos megoldás.
Ha szép és tartós eredményt akarsz akkor kárpitos. -
rob210
Topikgazda
válasz
DonDragonka #61382 üzenetére
-
rob210
Topikgazda
válasz
DonDragonka #61372 üzenetére
Ha remeg az alapjérat az inkább az fhp, vagy spontán a fojtószelep, amit takarítani kell.
-
rob210
Topikgazda
válasz
DonDragonka #61347 üzenetére
A kesztyűtartót kiveszed.
A burkolatot leveszed, mint ha pollenszűrőt cserélnél.
ÉS ott már látni is fogod a motorokat, mert, hogy 2 egyforma motor van benne.
20 as torx kulcs kell majd hozzá.
Leveszed a csatlakozót kicsavarod a csavarokat, meghúzod magadfelé és amikor a kezedben a motor nézz be a tengelyre ott azonnal érteni fogod miről beszélek. -
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #61347 üzenetére
Mondjuk az is lehet, hogy ez konkrétan a utastérben van a műszerfalnál?
-
rob210
Topikgazda
válasz
DonDragonka #61345 üzenetére
Az 52°C az az érzékelő hibája cserélni kell.
A klíma pedig az állító motoré.
Illetve nem is a motoré, hanem a lapáton található hüvejé, ami megreped és a motor tengelye elforog benne.
Én ilyenkor egy fém bilinccsel szoktam összehúzni és akkor újra rászorul a tengelyre és öröm boldogság. -
Ebit
addikt
válasz
DonDragonka #5494 üzenetére
dő, fűtött garázs, szerszámok és tapasztalat hiányában én nem álltam neki a bütykölésnek. Végül autóvillamossági szakihoz vittem.
Ez igy korrekt, bár legközelebb, már lehet megtudod csinálni.
-
biker
nagyúr
válasz
az lenne jó, itt is lennének olyan önkiszolgáló szerelő pontok, mint svédországban.
Barátom szokta mesélni, van olyan szerelő pont, mint az önkiszolgáló autómosó, van emelő, akna, pár speckó szerszám, de alapok jobb ha vannak neked, és szerelhetsz -
rob210
Topikgazda
válasz
A lényeg hogy most jó.
-
Ebit
addikt
válasz
DonDragonka #5445 üzenetére
Szivesen, az ellenállás ott van az elektronikánál, de ha megmérted, hogy kap tápfeszt, és bizonytalan vagy a szerelésben, inkább vidd el, egy autóvillamossági szerelőhőz, de nem kizárt, hogy albérlőd lett.
-
rob210
Topikgazda
válasz
DonDragonka #5447 üzenetére
Hát én mielőtt az egész elejét szétkapod a kocsinak, biztos kikapnám a kapcsolót és rövidre zárnám a vezetékeket, ha akkor elindul a venti akkor kapcsoló kuka.
Inkább a kapcsoló ami tönkremegy mint a motor vagy a vezetékek.Másrészről, a biztosítékot ennek ellenére kicserélted?
Mert nekem is volt már olyan, hogy épnek tűnt és kb. 4 órás szívás után miután már nem tudtam mit csináljak csak kicseréltem és mégis az volt a rossz.
Igaz nekem az ablaktörlőnél fordult elő nem a ventinél. -
biker
nagyúr
válasz
DonDragonka #5447 üzenetére
Elsőre is értettem
Ha kapcsoló be ága rossz, akkor minden állásban 0V jön át rajta, vagyis nem megy a klíma -
biker
nagyúr
válasz
DonDragonka #5445 üzenetére
Sztem kapcsoló vagy bizti
A klíma 0 állásban inaktív, ez normális -
Ebit
addikt
válasz
DonDragonka #5443 üzenetére
A pollenszűrő mellett van a ventilátorház/ anyósülés előtt, szélvédőnél lévő fekete takaró lemez/ 2 patent fogja,és egy pattintós rész/, ezt levéve meglátod a szellőző motor egységet, a tetején feliratozv van a gyártó ez lényeges mert többfajta kialakitással szerelik.
A venti egységet néhány csavar fogja, ezek oldása után a hűtő irányába,megdőntve a ventivel együtt kivehető alul beakasztós!, elektromos csatit kell még oldani, és látni fogod, az elektronikai egységet, általában az előtét ellenállás megy tönkre, bontoban 5 k-ért adják, de előtte érdemes ránézni,feszt mérni mert lehet leszakadt vezeték, rossz kontaktus is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest