- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajo
senior tag
Köszönöm szépen!
Kicsit ki kell takarítani meg polírozni, de lesznek. ma mentem kb. 50 km-t nagyon tetszik.
Az útmutatót majd akkor megkeresm, köszi! -
lajo
senior tag
Megvan az autó!
Renault Megane, 2004.12, Monaco felszereltség, 1.4 16v, fekete. Nagy az öröm.Van valakinek használati utasítása vagy szervízkönyv vagy valami hasonló?
-
lajo
senior tag
Köszi! Ez nem hangzik túl jól, meg nem is lenne olyan egységes kinézetre, csakhát az audio cd-k ideje régen volt, viszont egy üres kijelző meg távirányító még rosszabb. Marad a transmitter, csak az meg minőségileg nem a legjobb.
Link: van ami nekem már sok, viszont ötletes és kultúrált
-
lajo
senior tag
Ha egy gyári távirányítóval rendelkező (a kormányra gondolok) rádiót/hifit kicserélek egy másikra (valami szép aux-os, usb-s -re) akkor van bármiféle lehetőség, hogy azzal is működjön a távirányító illetve a kijelző? Vagy ha a kijelzőt mondjuk nem, lehet azt valami hasznosra felhasználni, hogy ne maradjon üresen?
-
lajo
senior tag
Nem erről van szó, csak eddig inkább dízelt használtam hosszabb távokra. Volt 2.0 szívó, de 1.5 és 2.0 dci is. Kb. csak a Renault jöhet szóba, és pont a kényelem miatt tetszik. A futóműve pedig az R19-hez képest így is nagyon sportos
Városon kívül megpakolva tartok csak kicsit a dologtól de úgyis csak megszokás kérdése. -
lajo
senior tag
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Még a múltkor kérdeztem az 1.6-os megane-okról. A biztonság kedvéért megkérdezem, hogy az 1.4-esekkel mi a helyzet?
Lenne egy 2004 évvégi, fekete 5 ajtós Megane Monaco felszereltséggel, 1.4 16v.
[ Szerkesztve ]
-
lajo
senior tag
Köszi a hozzászólásokat, a Laguna nagy falatnak tűnik nekem is.
A típushibaként kb. mik várhatók?
Mennyit fogyaszthat vidéki kisvárosban normálisan használva / országút 90-110 / autópálya 130-140 körülmények között?
Azt én is néztem, hogy árban ez az alja nagyon, de azért reménykedem. Ültem már jó sok fajta autóban é legtöbbször tényleg nem tudnak semmivel többet, sőt, a régebbi franciák kinézetre/extrákra sokszor sokkal jobbak.
Bár ez egy Renault-s topik, de még a Golf 4 ami van ilyesmi kategóriában, meg egykét modell még, de nem tudom tudnak-e, érnek-e többet, hogy foglakozzak velük, szerintetek?
Van egy barátom aki Renault-hoz nagyon ért, ez szól mellette pl.
-
lajo
senior tag
Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy autóvásárlás lesz a közeljövőben és leginkább Renault-t szeretnék. Van/volt a családban 3, barátomnak meg rengeteg és jelenleg is van 2, ezen kívül céges autóhoz is volt szerencsém.
Városba és pályára egyaránt kellene ezért valami utazni kényelmes darabra lenne szükségem értem ezt pl futóműre. Ami fontos lenne a megbízhatóság, dízelt nem merem megkockáztatni inkább fizetem a több benzint. 2m körüli vagyok, tehát a Clio nem játszik, ülés, normális pozíció, könyéktámasz mindenképpen jó lenne. Csomagtartó annyira nem számít. Klíma, ABS, elektromos ablak, és pár légzsák kellene mindenképpen és 1 mFt-ból a legfiatalabb.
Na akkor szerintem Laguna és Megane maradt.
Az 2-es Megane külsőre nagyon tetszik, az első darabok bele is férnek az árba kb.
1,6-osokat néztem. Jók ezek? Milyen hibákra lehet számítani? Vagy inkább Laguna? Arról mondjuk rosszakat hallottam.Köszi a segítséget tanácsokat!
-
lajo
senior tag
2002-es Kangoo műszakira felkészítés: gömbcsukló csere egyik oldalon.
A két év alatt a kötelezőkön és egy koccanáson kívül egy hátsó rugó volt cserélve. Elégedett vagyok. -
lajo
senior tag
válasz Blinky40 #3581 üzenetére
Én cseréltem kangoon. Nem igazán volt, vagy nem érte meg a bontott. Már nem emlékszem pontosan mennyibe került de ilyen 30 fölött per darab. Azt mondták augusztus közepén a Renaultban h jövő hét vége. Jövő hét elején telefon, mégsincs, majd szeptember 11re hoznak mert egész Európában nincs. Körbetelefonáltam az osztrák Renault szalonokat a közelben és pár napon belül megvolt, árban sem volt különbség.
-
lajo
senior tag
Valamelyik oldal téved.
[ Szerkesztve ]
-
lajo
senior tag
válasz V.Stryker #2732 üzenetére
Hi!
Ilyen van a családban, a 8x lóerős változat. 100-110 felett megnő a fogyasztás eléggé, de a 7et így is sokallom. Nekünk a téliről nyári gumira váltás után (a nyári michelin) kb 100kmrel többet elment egy tankkal. Utóljára nem Budapesten több mint fele várossal, óvatos vezetéssel 950 km-nél több volt. Szerintem a 7et nem érte még el nálunk. Jó kis kocsi!
-
lajo
senior tag
Nekem fekete van, grafitszürke a kocsi, nincs rajta semmi ezüst. Nagyon tetszik.
A másikon meg utángyártott Renault, a közepén a jel nem króm és nem külön van, ennyi a különbség kb. meg persze olcsóbb.
-
lajo
senior tag
Próbálkozik valaki E85-tel? Érdekel valakit a téma?
Én most próbálgatom 19-en. Üres tankba 12 liter benzin 8 liter E85 átalakítás nélkül. Indítás jobb mint volt, motor szebben jár, 1esben finom elindulásnál nagyobb gáz kell. A fogyasztásról pontosat még nem tudok, a mutató alapján nincs változás. -
lajo
senior tag
válasz AMD Power #2153 üzenetére
Lehet, hogy a rengeteg tapasztalattal számoló statisztikák több (ki tudja mennyivel?) meghibásodást mondanak a franciákra, de általában akik beszólnak, ezen a tényen kívül, nem hiszem, hogy sokkal többet tudnak. Az meg, hogy az x-nek meg az y-nak is baja volt vele...
Talán ahol egy cégnek sok (ugyanolyan) autója van az ő véleményükre adnék. -
lajo
senior tag
Ha kérdeztek én válaszolok, már ha tudok.
-
lajo
senior tag
válasz AMD Power #368 üzenetére
Tavaly augusztusban vettünk egy 19-et, sokat megnéztünk, nagyon rohadtak, de sikerült találni egyet ami a többihez képest jónak mondható. Sajnos így az extrák hiányoznak, nem tudtunk nagyon válogatni. Nézd meg az első teleszkópot(vagy mi az), hogy el van e törve, azt mondják szokott törni és nem feltűnő ha még nem esett szét teljesen. Összességében nekem tetszik, elég nagy a hely, korához képest modern kívülről szerintem és strapabíró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Minden ami hőszivattyú
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...