- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimby
újonc
válasz
rob210
üzenetére
Szia, köszi a választ
.
Bevallom hordozható diagokat nem néztem és próbáltam a "gyári" vonalon mozogni, főleg a légzsákos történet miatt, hátha nem kell bontanom a modult a helyéről aztán az EEPROM-t magáról a nyákról és újraflashelni.
A jogtisztaság fontos, belátom. A Windows crack-elésről is le kell szokni egy időben, de egy Renault clip clone hasonló áron van egy Topdon-al legalábbis Aliexpress-en. Csak az egyikből a clone-t lehet venni ott a másikból, pedig a "gyárit", mivel mind a Topdon-t, mind a Thinkcar-t ekte kínainak látom gyanús, hogy 1/1 ugyan azt kapod a hivatalos oldalon mint Alin.
Elsősorban Reanult-ot szeretnék diagnosztikával olvasni, ezért nem is néztem "univerzális" megoldásokat, mivel azokról az a véleményem, mint a szárító-mosógépekről a ruha koszos is meg vízes is marad (igen az ELM327 univerzális OBDII interface, de ha a pyren-t használod legalább szoftver részről márkaspecifikus leszel).
Persze, ha az ember megélhetése múlik rajta legyen jogtiszta és legyen support a háta mögött és legyen több féle olvasója is, de én se nem vagyok magán vállalkozó, se nem olyan ember aki ezzel belátható időn belül pénzt fog keresni (nagyon az elején vagyok az autókkal való tanulmányaimnak, viszont ez nem azt jelenti, hogy nem akarok fejlődni ezen a téren).
Összefoglalva, magánszemélyként, úgy hogy van kölcsönkérhető gyári szoftverem, van értelme a clip clone-ba fektetni (miután itt olvastam, hogy tényleg egy hasznos eszköz Renault-okhoz) vagy ragaszkodjak egy árban hasonló univerzális diaghoz ? Érthetően az előbbi jobban megfogott sajnos.
Ja és hogy bevédjem magamat, az vesse rám az első követ, aki nem töltötte le soha Limewire-ről a Linkin park Numb-ot
. Biztos vagyok benne lesz itt olyan személy aki érteni fogja mire gondoltam
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.
. Biztos vagyok benne lesz itt olyan személy aki érteni fogja mire gondoltam
mycso