- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
T.Jones #6627 üzenetére
A gep nem azert tolt mert lassu a ram, hanem mert keves a ram.
Hogy tovabb bird huzni, nemart feszt adni neki. Csak a ramot huztad vagy az fsb-t? Mert akkor lehet mas miatt fagy ki.
Az hogy geil az jelentheti hogy Geil value 6-6-6-18 , es azt is hogy Geil Ultra+ 3-3-3-8. Kicsit sem mind1. Ha lassu meg azert is lehet lassu mert single chanelben megy, mondjuk ettol a windows nemsokat eszlel.
Szal a rammal csak az a gond hogy keves. Veszel melle meg 1G A-data ramot ami ugyanolyan es maris meg fog taltosodni minden. Az egy ideig eleg lesz.
Felesleges a 4G ram szerintem.Gorneck23 en mind a 3x2x1G-t 2V-vel hasznaltam 800 cl4-en, kevesebbel nem nagyon problatam, mert kit erdekel hogy 1.8V vagy 2V-t kap, nem melegszik, fogyasztani meg vagy 5W-ot ha eszik es akkor sokat mondtam
-
Ribi
nagyúr
válasz
T.Jones #6613 üzenetére
Honnan veszed hogy a ram a lassu ?
Most 2x512 vagy 1x1G van ? Milyen idoziteseken hajtod ?
2G-s modulok tudomasom szerint nem angyon szeretik a huzgalast.
Szokott menni a kulon vasarolt ram is dualban ha ugyanolyan.
Lehet jobban jarsz most 2x1G+ kesobb ugyancsak 2x1G-vel.
Ird le milyen az A-data, mennyire sikerult huzni.
A Geil az Ultra vagy Value es milyen idozitest irtak ra ?
Egyenlore ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest