- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AxBattler #60403 üzenetére
Inteles alaplapoknál én még nem futottam bele memóriakompatibilitási problémákba. Crucial RAM-okkal meg úgy általában véve sehol sem, se Intel, se AMD oldalon, szóval nyugodtan megveheted. Órajel tekintetében 2400 MHz-en fognak menni a RAM-ok, mert a processzorodban lévő memóriavezérlő ennyit tud.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
AxBattler #45956 üzenetére
Nekem közvetlen és alapos tapasztalatom főleg GIGABYTE alaplapokkal van, az MSi-t kevésbé ismerem, AsRock-ból, AMD fronton pedig csak a nagyon felső kategóriát. Az AMD-s közép és alsó kategóriás AsRock lapok VRM-re gyengécske. A ventivezérlés milyensége sosem érintett, nekem hűtsön...
HGyu
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged