- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
grrr
kikapcs. áramtalanítás. bekapcs. hibázik. (memsettel megnéztem, performance level 8-on volt,régen mintha 6on teszteltem volna)
egyik kitet kivettem. bekapcs. 10 perc teszt. oké. (perf level 6)
csere, másik kit, 10 perc. oké (perf level 6)idáig automatán voltak a subtimingok és velük együtt a perf. level is, azért változott... (bár régen mintha automatán 6ot állított volna be a 4 gigának is)
betettem mind a 4 modult, perf levelt manuálisan 6-ra állítottam.
azóta jónak tűnik (kopkopkop)
ilyet se láttam még, hogy magasabb performance leveltől haljon be.... -
Gorneck
legenda
Nemtom...érdekes egy ram az 1066os Kingmax. De elviekben Kingmax jobb választás...persze, ha úgy megy, mint ahogy szeretnéd...Én biztos nem vállalok rá gart, hogy 4 modul esetén minden szép és jó lesz...
4 gigára vágynék Én biztos nem fogok vele nagyon szórakozni...800CL4 menjen oszt csók...szal ebben neked kell döntened...vmit vmiért.
-
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Dobj egy linket, lássuk mi van nála (meg írj egy összeget mennyiért vetted).
Ha meg itt a ph-n boltol akkor a garira jobban kell figyelnie mint a boltoknak.Ősember: szerintem én tudok egy culágert itt a ph-n aki ilyenek osztogat nagyon baráti áron linkelem is [link] bár lehet, hogy talentet vennék és maradna lé szeszre [link]
-
FehérHolló
veterán
Nagyon össze vannak válogatva. Nem marketing. Különbség abban érezhető, hogy biztos mennek dualban. (Vegyük azt az esetet, amikor kompatibilisak a lappal.)
Vandit.: Kingmax huszárok egy ideje nem érvényesülnek ebben a topicban. De az előző kérdésed után én nem venném fel ezt a stílust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest