- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha az említett lépéseket megcsináltad (CMOS Reset is fontos) és semmi eredmény akkor én tuti lapot cserélnék... (benne van a pakliban ez a "hiba" lehetőség is..) de mindenképp megnézném azokat a RAMokat más lapba / konfigba és kipróbálnám / állítgatnám megfelelően.... (persze nem AsRock lapba) nem szidni akarom az AsRock -ot , de nem lehet tudni... gondolom BIOS -ból a legűjabb van felrakva... /nem mintha ez sokat segítene... ott hardveres probléma lehet/ ha neked nincs olyan konfigod amibe tesztelhetnéd akkor biztos akad rokon / haver / barát / szomszéd... stb.. akinél kivitelezhető a dolog
L
-
Tomdriver
őstag
Hát én nem vagyok egy guru ebben, de én ezt csinálnám:
- biztonsági mentés mindenről ami a gépeden van.
- Tedd be azt a RAM-ot amivel stabilan megy a géped.
- BIOS reset (ahogy fenti hsz.be írták), de elég lehet ha csak a gomb elemet veszed ki pár mp-re.
- Wint újra telepíted, de úgy hogy mindent letörölsz a gépről, megformázod a meghajtót és a szűz particióra teszed fel.
- Felteszed a legfrissebb BUOS drivert, ami a lapodhoz jó.
- Felteszed az összes drivert is ami kell.
- Ha csak 1x4 Gb RAM volt az induláshoz, mellé teszed a párját, BIOS reset aztán, kiderül mit rontottál el.BIOS frissítést fenti procedúra előtt is csinálhatsz, hátha segít.
Memtestet a RAM-okra egyenként is lefuttathatsz, kiírja ha valamelyik hibás. Ez egy progi és legális be lehet szerezni.Nekem erős a gyanúm, hogy a RAM-ok nincsenek párban, mert nem elég az hogy 2x4 Gb-t, ha pl. eltérő fesz. kell nekik vagy más a válaszidejük, hozzáértővel nézesd meg őket!
-
Qru
MODERÁTOR
Teszteld memtest86+-al ramot, akkor kiderül, hogy tényleg a ram-e a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- The First Berserker: Khazan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 24 gb Corsair vengeance DDR3 tuning ram
- HyperX 32GB (2x16GB) Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/32
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged