- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
UdVi86
aktív tag
válasz
somasz #26753 üzenetére
Nekem G.Skill Ripjaws 1600 cl7-8-7-24-es megy egy MSI AM3-as lapban. Igaz csak 8-8-7-24-en 1.6v-n megy, de én tökéletesen elégedett vagyok vele. Nagyon stabil. Jelenleg egy ismerősömnél van i5 proci mellett. Majd kiderül mit bír Intel fronton. Tesztek alapján tuningolható, csak AMD mellett szerényebben.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
somasz #26753 üzenetére
Nekem ugyanilyen lapom van, G.Skill 4GBNQ CL9 1600 Mhz tökéletesen megy benne 1,5 V-on. Mondjuk supportos is. De Ripjaws-ok is nagyon jók, megéri megvenni 26K körül.
1866 szerintem felesleges, mert a lap is csak 1800 O.C.-t garantál, plusz AMD-nél nem megy azonnal még 1600-on sem, hanem állítgatni kell.
Ha 100%-ra biztosra akarsz menni, hogy QVL-es ramot veszel, akkor 4GBNQ CL9-es. Ez olcsóbb 23K.
De a ripjaws-t éri meg legjobban megvenni, tuti menni fog. Rip-ből meg szerintem a kék a legjobb, mert olcsó és kimutathatatlan amennyivel lasabb a feketénél. Most ha jól nézem 26K.ECO kitek 1,35 V-on mennek, nem húzásra tervezték őket, ECO a lényeg. Mondjuk csábító az alacsony fesz... ilyen szempontból, ki tudja...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
somasz #26098 üzenetére
Lehet egy veszettgyors SSD-vel jobban járnál. 200 mega olvasás / sec azért nem rossz
Gondolom ramba renderelsz. 60 gigás SSD-k már nem olyan cefet drágát. Bár aztán kitudja, egy RAM biztos gyorsabb... Szvsz neked az a lényeg hogy uncompressed avit realtime lejátsza? Gondolom... Szóval lehet egy SSD erre már megfelelne! Mivel írás annyira nemlényeg, only olvasás... Bár egy Full HD uc-avi durva lehet
-
Gerisz
addikt
válasz
somasz #22480 üzenetére
Elolvastam egy pár külföldi oldalt, de ott nem esik szó esetleges memória hibáról. Amit ott írnak vagy OS vagy Driver probléma lehet. pl.: az OS rossz memória címre hivatkozik. Esetleg Processzor problémája is. Hirtelen ezeket találtam, de érdemes lenne máskor felírni a hibakódot és az MS tudástárban (vagy mi a fene) legtöbbször megtalálható a BDOS-ra a megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest