- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BudaiZoli
tag
válasz
yakuza.tora #27880 üzenetére
hát ahogy elnézem, most nekem is 800 MHz-en megy 6-6-6-18-as időzítéssel... olvasgatok neten, hogy most akkor mit tegyek, mert ha nem jó, inkább visszacseréltetem egy másik memóriára..
-
somasz
addikt
válasz
yakuza.tora #26769 üzenetére
Ősember, 26ért cl7
-
somasz
addikt
válasz
yakuza.tora #26761 üzenetére
Azt írják xs-en, hogy vagy elpida, vagy samsung, vagy hynix [link]
Mindenképpen ajánlom figyelmedbe, ha jól láttam ramot kutattál már több helyen is a Crosshair III-ba, ha jól tévedek.
Nézz körbe a linken. Csak úgy röpködnek az eredmények... -
Ren Hoek
veterán
válasz
yakuza.tora #26694 üzenetére
Az egyik srácnak itt ilyen van AM3-hoz, és stabil jó kis ram. Nekem 4GBNQ van CL9-es de az is stabil teljesen jól megy vele.
Majd megoszthatnád a tapasztalatokat róla, mert először valszeg 1333-on fog elindulni, ahogy mindenkinek. De kis állítgatással orvosolható
Lehet Formula beállítja azonnal az XMP-jét.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
yakuza.tora #26690 üzenetére
Hát az elég necces. Semmi nem garantálja hogy menni fog. AM3-as procik IMC-je sokszor 1600-at is hossza manuális állítgatás után kezeli,mivel 1333-ig van csak hitelesítve.
Ráadásul lapnál 1600 Mhz O.C. van csak, szvsz szerintem csak addig megy. Az én 785-ös lapomnál van 1800 Mhz OC is, és QVL-ben van is 1800 Mhz-es ram... 1 db tesztelve. A Formulánál meg csak 1600-ig van tesztelve.
Ezek inkább Intelhez P55-höz, vagy X58-hoz készültek. De ott is óvatosan, mert 1.65-Volt felett kinyírhatja a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- SKHynix 32G DDR4 2400 Szerver RAM - 2 maradt
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged