- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Terentius #18723 üzenetére
Hát méretben sem árt ha megegyeznek. Úgy hogy szerintem maradj inkább a 4x1GB-nál ha netán egy oldalasok lennének akkor még menne DC-ben is. De szerintem még mindig jobban járnál a 2x2GB felállással nézd például [link] ez 10 ezer ami szerintem nem sokk én még többért vettem az én memóriáimat és ráadásul nem is rossz memória
A jelenlegit meg megpróbálod beszámoltatni valamelyik PC boltban de persze buksz rajta de hát ez van -
Cyberpunk
félisten
válasz
Terentius #18721 üzenetére
Persze menni fog de én nem raknák a gépbe három modult nem túl szerencsés párosítás
instabilitáshoz vezethet. Szerintem akkor jársz a legjobban ha eladod a jelenlegi 2x1GB-ot és veszel 2x2GB-ot a jelenlegi árak miatt nem annyira megterhelő hidd el nem árt ma már az a 4GBDe ha nincs pénz akkor inkább a szimpla 2 GB-os.
-
PipaProPapa
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest