- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Köszi a választ, akkor jól sejtettem, ami a hűtőt illeti.
Az alaplap oldalán a "memória listában" szerepel 2GB-s Kingston modul, de attól tartok az nem ugyanez. A listában szereplőnek 9-8-9-28 ... amit meg vennék, annak 7-7-7-21 a CL.
De gondolom ettől még tud Dual-ba menni, nem ??
Igazság szerint eredetileg ezt néztem ki (az alaplap RAM-listájából => 100% h megy Dualba): Geil 4096MB (kit of 2) 1600MHz 8-8-8-28
A szóban forgó boltban viszont lebeszéltek róla, mondván h a Geil szarabb élettartamra, és ajánlották helyette a fenti Kingmaxot ... bár ezek után én már azt sem hiszem el amit kérdeznek.
Szerintük az FSP tápok is szarok mert magas gar hiba%-al birnak ... más meg azt isteniti!
Neked amúgy mi a véleményed a Geil RAM-okról??
Kingmax azért csak megbizhatóbb, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Unigen 16gb ddr3 1600mhz
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- SK Hynix 8 GB DDR5 5600MHz SO-DIMM
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő