- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
válasz
diegho #23157 üzenetére
Nem akarok senkivel vitatkozni: így kezdtem , azért thx hogy rám támad mindenki
Sok időt töltök egy pesti kiskerben, ott vettem a kingmaxot is , amikor visszavittem , hogy nem megy 1066-ot, akkor mondták, hogy nem én vagyok az egyetlen és az egyedüli. Sok hibásat vittek vissza nekik , általában az emberek másodszorra nem kérték , inkább ráfizettek Geil/OCZ ramokra. Akkoriban amikor visszavittem itt a fórumon is pont meghibásodtak.
SSP33DY szintén rosszat fogott ki. Ha mindenki azt mondja , rajtam nem múlik ajánlom , vegyétek a kingmaxokat. De most felhozhatnám azt , hogy melyik gyártónál van még ekkora hiba arány? Volt olyan, hogy egy Geil Ultra nem ment csak 850-et , a másik meg 1200-at , a harmadik meg szar volt alapból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő