- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
nem tudom
ezért akarok elöbb egy kicsit forumozni, mielött bármit mondanék.
szimplán egy kompatibilitási gondra is gyanakszom, mert V.L. azt mondta 800-on mennek, csak felette nem, de ha hibásak lennének akkor nagy valoszinüséggel azon sem mennének, mert ez egy uj kit, nem is degradálodhatott sehol sem.
amint találtam valamit ugy is jelzemV.L. szerintem nem kell jumperezgetni, de egy probát persze megér, ah már ugy is kéznél van
milyen osztoval probáltad meg a ramokat tuningolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest