- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NumBill
csendes tag
válasz
Kam1kaze #14805 üzenetére
Nem tudom, miért szedhették le, talán a Redux változatot akarják, hogy jobban szem előtt legyen.
De amúgy igen, úgy szokott lenni, hogy ha már ott van a fiókodban, akkor bármikor feltelepítheted később is.Most a DISTRAINT: Deluxe Edition szerezhető be ingyen a Steamről.
-
-
8
senior tag
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Kam1kaze #14556 üzenetére
Az utóbbi másfél évben a következőket használtam:
Avast IS 1 év
Eset IS 2 hónap
Bitdefender TS 1 hónapPár napja próbálom a KIS 2019-et.
Eddig nagyon tetszik.
A gép gyors, a böngészés sem lassult be.Egyébként egyikkel sem volt gondom, de mintha a gép gördülékenyebb lenne a KIS mellett, mint a BD-nél volt.
Ráadásul a BD-nél úgy néz ki, hogy a magyarítás egy kicsit nehezebben fog jönni az újabb verzióknál. -
UserX
addikt
válasz
Kam1kaze #14556 üzenetére
Bocs az OFF-ért, de ki kell írnom!
Durva, hogy a BD 2019-ben nem lehet kikapcsolni az AutoPilot módot! Nekem biztos nem kellene.Én az egyik szomszédnak tettem fel BD Free-t, akiknek az informatikai tudásuk és elővigyázatosságuk: 0. (Pl.: azt gondolják, hogy egy 2MB-os *.exe letöltésével megkapják a teljes WOW-ot. Egyébként fogalmam sincs, hogy kell telepíteni, én nem használom, csak képletesen, példaként írtam, remélem értitek!)
Ha eddig elégedett voltál az ESET-el, szerintem felesleges váltani, nem rossz termék az! Nálunk a munkahelyen pl. az van minden gépen és nem jellemző az infekció!
Ha mégis kísérletezni akarsz, figyelj a vírusirtós topikban tett tanácsokra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest