Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Betáblázta magát az Oppo
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
rgranc
üzenetére
Megtaláltam a több részlet kivágásának lehetőségét, ugyanaz mint amikor egyet vág ki az ember csak meg lehet tenni többször, más kiválasztott résszel
Arra viszont nem jöttem rá, hogy a kivágott jeleneteket hogy lehet előnézetben megnézni lementés előtt.
Kb. vagy 10 éve vágtam többet videót és akkor a Sony Vegas-t használtam és szerettem is, de már megelégednék egy ingyenes alternatívával is, ami azért az alapvető dolgokat tudja azért.
Hiányolom továbbá a teljes képernyős megjelenítés lehetőségét is. Anno még amikor a Windows része volt én még a Windows Movie Maker-el is elvoltam.A #17341 cigam által javasolt progik elég bizalomkeltőek, már csak az a kérdés, hogy azok közül melyik lenne az ideális?
-
-
-
looser
addikt
válasz
rgranc
üzenetére
Értem a kifejezést, azzal nincs gond :-) Tehát ismétlem, én úgy értettem, mint a Destiny 2, vagy Originen a Sims 2 volt. Egyszer berántod, utána a tiéd. Egyébként valószínűleg nektek lesz igazatok, meg végül is egy mmo esetén fura is lenne (a PES talán játszható single-ben?...) ha csak egyedül játszhatnád; gondolom botok ellen nem lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arra viszont nem jöttem rá, hogy a kivágott jeleneteket hogy lehet előnézetben megnézni lementés előtt.