- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Nem hiszem ,hogy telepítőhöz lenne kötve . Adaware_Installer.exe
-
rayoliviero
veterán
Lehet nálam az a baj, hogy feltettem előtte egy máshonnan letöltött magyart és beírtam a kódot, amit nem fogadott el. De már a linkről letöltött sem fogadja el. Törlöm valami uninstall tool segítéségével, hátha utána elfogdja. Mert igényeltem egy másik kódot, azt sem fogadja el.
Szerk: Letöröltem F-secure toollal, de ugyanúgy nem fogadja egyik kapott kódot sem.
-
AtHoS
nagyúr
Pár évvel ezelőtt kipróbáltam a programot (mikor a rootkit dolog beszáguldott a köztudatba), akkor futott állandó védelemként és a rendszer indulásakor végzett ellenőrzést. Minden rendszerrel induló cuccot ellenőrzött és ha alapból nem ismerte fel, akkor lehetőség volt még ott neten utánakerestet vele, mielőtt továbblépett volna.
Azóta nem volt kapcsolatom vele, de promózták párszor és mikor rákérdeztem érdemes-e vele foglalkozni, akkor a szakik annyit mondtak, hogy inkább átfogóbb védelmet érdemes használni. Ez eléggé célszoftver
A korábbi tapasztalataim alapján inkább olyan embernek javaslom, aki nem egység sugarú a területen, mert sokat kérdez (persze azóta fejlődhetett) és akkor nem volt honosítva sem. Mikor ismeretlen dolgot talál boot közben, kapásból 4-5 választási lehetőséget kínál fel, aztán ha nincs képben az ember, hogy mi a fene lehet az a pl. lgkbtrgh45ck.dll amit talált, akkor lehetnek problémák a letiltásával pl. egy logitech egér kapcsán
Én minden esetre nem váltanám le az mbam pro-t vele
-
looser
addikt
Szerintem :-)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest