- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danecay #17459 üzenetére
Ez az FL oktató szerintem nagyon jó, sok mindent átfog.
Vagy a playlistám ha valaki nagyon bele akar menni.
-
Vesa
veterán
válasz
Danecay #17364 üzenetére
A Hitfilm alapból is sokat tud. (pl. maszkolás, motion tracking stb.)
A másik komoly cucc amiből van ingyenes, az a Davinci Resolve. -
Steve1207
veterán
válasz
Danecay #17340 üzenetére
Látom a többiek beelőztek, sok jó ingyenes alternatívát ajánlottak. A VideoProc alapvetően egy konverter inkább, a vágás és fityfene funkciók másodlagosak, nem olyan egyszerűen lehet ezeket, mint egy sima vágó progiban.
Konvertálásra és stream felvétre, képernyő rögzítésre viszont tökéletesen eleget tesz, nekem ebben ezek a jók és támogatott a hardveres gyorsítás.Amúgy, ha az ingyenesek között nem jön be minden progi érdemes végigtesztelni kinek mi esik kézre jobban és várni valami akciót. Egy Vegas, PowerDirector, CorelVS is szokott nagyon jó áron lenni 30-50 euro között leárazva. Ha sokat vág az ember nem kell sajnálni azt a 10e-et szerintem.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Danecay #17340 üzenetére
Van egy olyan, hogy losless cut. Ez vesztesegmentesen, újra tömörítés nélkül vág ki részleteket a videóból, és új file néven elmenti. Hasznos, ha egy 20-30 perces videóból csak több , rövid darabra van szükséged.
Videó szerkesztése én a hitfilm express-t kezdtem el nézegetni. Ez is egy nagyon sokat tudó, de ingyenes szerkesztő. Van hozzá fizetős plugin, de az ingyenesen elérhető részeivel is nagyon jól lehet videót szerkeszteni. -
rgranc
aktív tag
válasz
Danecay #17340 üzenetére
Most telepítettem fel, kösz! Áttűnéseket nem találok, viszont vágás ("Cut") az nekem ott van pont legközépen a programba húzott videó alatt. És pont ezt amit kértél, azt meglepően intelligensen tudja, több részletet ki lehet vágni az egy videóból az idősávon jelölt csúszkákkal, a részleteket pedig utána automatikusan fűzi össze egy fájlba, ha jól látom most....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bestbuy játékok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hardcore café
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged