Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Itt [link] volt egy nagyon alap leírás én ezt olvastam róla anno, hogy mi ez de ahogy írják is tényleg nagyon sok mindent tud.
Én pl a foobar-ra állítottam be vele, hogy amikor fut ne kapcsolja le a rendszer monitort mert akkor nem látom hogy melyik számnál tart, viszont zenehallgatás közben nem feltétlenül nyomogatom a gombokat.
Amikor tuningoltam az előző procimat (Athlon II x2), akkor csináltam egy alapértelmezett energiasémát amiben az egyel alacsonyabb állapotra volt állítva (2,9GHz) ami mindenhez elég volt. Process lassoban pedig beállítottam csak az újabb játékokhoz, hogy ha azokat elindítom váltson át a másik energiasémára amiben a 100% (3,7GHz) volt, a játék bezárásakor visszaállt. Tehát a tuning a biosban lett beállítva, de általában nem érvényesült mert mondjuk a counter-strike sourcehoz is felesleges volt, nemhogy filmnézéshez/zenehallgatáshoz, így a hűtő is nagyobb csendben volt nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programozás topic
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- További aktív témák...
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest