Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Itt [link] volt egy nagyon alap leírás én ezt olvastam róla anno, hogy mi ez de ahogy írják is tényleg nagyon sok mindent tud.
Én pl a foobar-ra állítottam be vele, hogy amikor fut ne kapcsolja le a rendszer monitort mert akkor nem látom hogy melyik számnál tart, viszont zenehallgatás közben nem feltétlenül nyomogatom a gombokat.
Amikor tuningoltam az előző procimat (Athlon II x2), akkor csináltam egy alapértelmezett energiasémát amiben az egyel alacsonyabb állapotra volt állítva (2,9GHz) ami mindenhez elég volt. Process lassoban pedig beállítottam csak az újabb játékokhoz, hogy ha azokat elindítom váltson át a másik energiasémára amiben a 100% (3,7GHz) volt, a játék bezárásakor visszaállt. Tehát a tuning a biosban lett beállítva, de általában nem érvényesült mert mondjuk a counter-strike sourcehoz is felesleges volt, nemhogy filmnézéshez/zenehallgatáshoz, így a hűtő is nagyobb csendben volt nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest