Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Itt [link] volt egy nagyon alap leírás én ezt olvastam róla anno, hogy mi ez de ahogy írják is tényleg nagyon sok mindent tud.
Én pl a foobar-ra állítottam be vele, hogy amikor fut ne kapcsolja le a rendszer monitort mert akkor nem látom hogy melyik számnál tart, viszont zenehallgatás közben nem feltétlenül nyomogatom a gombokat.
Amikor tuningoltam az előző procimat (Athlon II x2), akkor csináltam egy alapértelmezett energiasémát amiben az egyel alacsonyabb állapotra volt állítva (2,9GHz) ami mindenhez elég volt. Process lassoban pedig beállítottam csak az újabb játékokhoz, hogy ha azokat elindítom váltson át a másik energiasémára amiben a 100% (3,7GHz) volt, a játék bezárásakor visszaállt. Tehát a tuning a biosban lett beállítva, de általában nem érvényesült mert mondjuk a counter-strike sourcehoz is felesleges volt, nemhogy filmnézéshez/zenehallgatáshoz, így a hűtő is nagyobb csendben volt nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jófogás tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest