Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére

Ha csak app karbantartás a fontos, és a portable nem, akkor inkább ajánlom a chocolatey-t. (Pl. Firefox esetében a portable verzióból hiányzik pár feature). Ugyanazt tudja mint Linux esetében a csomagkezelő, itt az app lista, jelenleg 7936 csomaggal. Mindent megtaláltam itt amit használok. Parancssorból egy sort futtatva telepíti a programot, nem kell végigkattintgatni a telepítőt, illetve szintén egy paranccsal frissít minden telepített programot.Van GUI is, amit nem használok. Én kitettem asztalra egy ikont (2 bat fájl, UAC miatt egyik meg kell hívja másikat), amit futtatva minden programomat frissíti (jelenleg 80-hoz közelít ezek száma).
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest