- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
válasz
pentaxbarát #10843 üzenetére
Úgy értettem bőven megéri azt a pénzt is tekintettel, hogy gyári és hogy mérföldeket hoz a gép fogásán. Ellenben azzal hogy mindez 2 ezresen múlik, netalántán ennyit spórolsz egy utángyártott kitudja milyen cuccon.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
pentaxbarát #10839 üzenetére
-
Zozzant
addikt
válasz
Annyiért nem kapsz, az árképzésbe az eladó is beleteszi az elképzelését. A legolcsóbb 12 volt amit olvastam. Szerintem nem 2 ezren fog múlni bár te tudod.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Elveszett a csomag jellegű eBay tapasztalatom egyetlen egy volt, ami végül megjött, de vagy egy hónap késéssel; 100+ vásárlásról beszélünk részemről.
Amikor Magyarországra rendeltem, megjött, még az amerikai csomag is. Amúgy az eladó követett, biztosított csomagot ad fel, szóval ha valami gebasz van, arról az oldalról is védve vagy, nem csak az eBay vevő védelem által.Nem tudom, milyen árban futnak a D-BG2-k, de az original mindig drága, még használtan is ( D-BG4 ~40k használtam is a legjobb esetekben); ha 10k körül keresel, esetleg érdemes megnézni a nem Pentax eredetiket is.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
pentaxbarát #10837 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Escape from Tarkov
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest