Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
APippo
üzenetére
Sajnos gyakran beszorulnak, pláne az olcsóbb kínai adapterek, de még jobbak is.
Én vettem az összes M42-es obihoz egy olcsó vázba süllyesztett változatot és alaposan rácsavartam fixen az obikra. Leszedtem az adapterekről a kis biztosító lemezt, így egy mozdulat le-fel rakni, csak arra kell odafigyelni, hogy elmélyült fókuszgyűrű tekergetés közben nehogy lepottyanjon az objektív is a vázról a biztosító pecek hiánya miatt.
Cserébe nem kell többet szenvedni az adapter beszorulással. -
cadeyrn
aktív tag
válasz
APippo
üzenetére
Vidd el hozzájuk, szerintem ők megoldják:
http://megapix.hu/( Korrektek és jó áron dolgoznak, eddig sosem volt bajom velük javítás terén. )
-
blackmoto
senior tag
válasz
APippo
üzenetére
Négy hónapja használok egy fehér dupla kitobjektívvel (18-55, 50-200) vásárolt darabot. Maximálisan megfelel az elvárásaimnak.
Bátran merem ajánlani amatőr fotózáshoz tökéletes választás. Ennek semmi baj az összeszerelési és az anyagminőségével. A merészebb színvariációkkal lehet, hogy van gond, azokkal nem találkoztam.
A legjobb, mikor eleredt az eső, és nem kellett aggódnom, hogy hova dugjam a gépet. Vígan mentem tovább az állatkertben kattintgatni, jól vizsgázott.
-
_csocso_
senior tag
válasz
APippo
üzenetére
Szia! Jó kis váz, ár / értékben az egyik legjobb, időjárásálló, magnézium váz, kicsit régebbi szenzor, 16Mp, de zajban felülmúlja a Canonokat ( Nikon korábbi vázaiban ugyanez volt ), felbontásban pedig bőven elég így is szerintem. Világos pentaprizmás kereső, ilyet biztosan nem találsz a konkurenciánál, ebben az árban. Első-hátsó módválasztó tárcsa, ergonómiára nagyon jók a Pentaxok, kivitelezés minőségére is elég jók szoktak lenni, bár, ha színes vázat választasz, annak a műanyagjával előfordulnak problémak ( nyiszog ), de egyébként az is használható. A gumírozások is elég jók rajtuk, én még nem találkoztam elnyúló / leválóval, mint más cégek termékeinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cserébe nem kell többet szenvedni az adapter beszorulással.